bugün
- ota boka devşirme diyen hırto26
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları9
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- true nickli namussuz yazar12
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- türkan saylan7
- sabah nasıl uyanıyorsunuz5
- heves3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- fetö nün siyasi ayağı19
- pkklı cenazesi bombalamak3
- fırının başında beklemek4
- ateistlerin nursuz olması13
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- galette4
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- testo taylan2
- ıssız adaya düşerken yanına ilk kendini almak2
- heves eden yol alir2
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- giresun çocuğu5
- ahbap18
- dünya yılanlar günü2
- anın görüntüsü20
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- kemalim yapmaz öyle şey7
- umudu yeşerten bazı detaylar2
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- sinir bozucu şeyler20
- gayet iyi2
- köpekten daha murdar yuzır3
- cookie3
- testo taylan true ziyareti5
- karışık kızartma10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- yoruldu bu beden2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- uysaljakoben15
- yavudi yuzır8
- ispanya arjantin finali2
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu4
- mmm gocu kelebek dövmesi kocaman kafam kadar4
- aşırı mühendislik vs planlı eskitme4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak9
çok duru bir güzelliği olan,hoş hatun. *
iyidir hoştur.... onun bununla adı çıkmamıştır... sade bir güzelliği olan başarılı bir aktristtir.
karagöz hacivat neden öldürüldü filminin iyi oyuncusudur.
kanal d de bir ara yayınlanan ; mümtaz sevinç,gül onat,nadide sultan'ın da oynadığı çifte bela adlı dizinin oyuncularındandır. güzel,hoş bir bayandır.
harikulade derecede güzel bir tiyatrocu.
ilk olarak şehnaz tangoda görüp tanıdığımız; sempatik, hiç susmayacakmış gibi görünen oyuncu.
aylar sonra gelen edit: kellogs k beni duymus olacak ki bu özelliğini yararlanmıs.*
aylar sonra gelen edit: kellogs k beni duymus olacak ki bu özelliğini yararlanmıs.*
yavaş yavaş yükselişini izlerken bir anda ortadan kaybolan oyuncudur. feci güzeldir.
gözlerinde her zaman yeni uyanmış izlenim olan güzel oyuncudur.
şayet benzetmiyorsam, kellogs k reklamında oynayan, tatlı hatun.
sağ kolumu feda edebileceğim hatun çeşidinden artiz kişisi.
viyanayı sattıracak kadar güzel.
aşil tendonumu feda edebileceğim bayen kişisi.
Babaannesinin bahçesinde tanıştığı bitkilerin gizemini keşfeden oyuncu-sunucu Ayşe Tolga, tamamen doğal bir kozmetik markası olan Aisha'yı oluşturdu.
Aromaterapik ürünlerden oluşan doğal kozmetik markasının ilk mağazasını Bebek'te açan Tolga, bu uğurda Bebek'te bir ev parası harcadığını söyledi.
Hedefini büyük tutan Ayşe Tolga, Aisha markasını yurtdışına da çıkarmak için uğraşacağını söyleyerek, çok farklı ve doğal ürünlerini canlı yayında izleyenlere tanıttı. Tolga, "Bir marka oluşturdum ve bir dükkan açtım ama bunun tabi böyle kalmasını istemiyorum. Asıl hedefim yurtdışı. Uluslararası alanda ürünü tanıtmak ve pazarlamak istiyorum. Bunun için fazla vaktim olmayacak oyunculuk adına ama uygun bir proje olabilir. Sitcom çok rahat ama onun dışında dramada çalışmak çok zaman alıyor" diye konuştu.
Aromaterapik ürünlerden oluşan doğal kozmetik markasının ilk mağazasını Bebek'te açan Tolga, bu uğurda Bebek'te bir ev parası harcadığını söyledi.
Hedefini büyük tutan Ayşe Tolga, Aisha markasını yurtdışına da çıkarmak için uğraşacağını söyleyerek, çok farklı ve doğal ürünlerini canlı yayında izleyenlere tanıttı. Tolga, "Bir marka oluşturdum ve bir dükkan açtım ama bunun tabi böyle kalmasını istemiyorum. Asıl hedefim yurtdışı. Uluslararası alanda ürünü tanıtmak ve pazarlamak istiyorum. Bunun için fazla vaktim olmayacak oyunculuk adına ama uygun bir proje olabilir. Sitcom çok rahat ama onun dışında dramada çalışmak çok zaman alıyor" diye konuştu.
ayrılsak da beraberiz dizisinde janset in diziden ayrılmasıyla berna karakterini canlandırmış, tizliğinden dolayı değil de kaba sabalığından dolayı kulak tırmalayan bir sese sahip iyi, güzel oyuncu.
kulaklarımı fede ediciim kişi. çok sevdiğimden değil lan,kepçük kulaklı. şehnaz tango'da mı ne oynordu ahan bu, o zamanlar küçüktü, saçlarını arkadan toplar idi. kulaklar meydandaydı.
meme uçlarımı feda edebileceğim kişi.
(bkz: gel gel panayır var)
facebookta bilem bulamadığım güzel oyuncu kişisi.
beşiktaş'ta doğal güzellik mağazası bulunan güzel oyuncu. beşik kertmesi adlı dizide yalan makinesi olma özelliğini güzelce göstermişti.
hoş bayan.
şuan cnn türkte arz-ı endam ediyor. biraz yaşlanmış malesef.
güzellik ve tatlılık arasındaki farkı görmenize yardımcı olabilecek bayanlardan bir tanesidir.
38 yasinda liseli kiz rolunu kapmistir. tebrik ediyoruz kendisini.
gürsel birsel bergüzel korel karışımı güzel bayan.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar