bugün
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı24
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek9
- karnımızı içimize çekince nereye gidiyor6
- dünyanın en pahalı evi3
- gocu29
- velvet'in silver'a benzemesi8
- burçlara inanan erkek9
- ronaldo'nun yahudi olması2
- mason greenwood59
- ingiltere milli futbol takımı5
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- tövbe etmenin felsefi anlamsızlığı5
- 2026 dünya kupası22
- kabataş olayı görüntüleri7
- dünya7
- 15 temmuz 2026 ingiltere'ye çıkacak kırmızı kart3
- uludağ sözlük bitti mi4
- ingiltere8
- arjantin5
- kale3112 entry ni beğendi2
- gecenin güzelliği2
- süleyman soylu14
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz9
- kangal sucuk 1000 lira13
- arapların hain olması3
- sözlük kızlarının gelinlikleri6
- erdoğan dan sonra gelecek başkan3
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler5
- etin üzerine tereyağı dökmek3
- insan olmaya ceyrek kala23
- kezo erkeklerin ortak özellikleri15
- haluk levent12
- 15 temmuz 2026 rb salzburg başakşehir maçı3
- anayasa değişmeli mi5
- maç izliyah2
- fetö nün siyasi ayağı9
- hazret ktc9
- ellerim bos gonlum hos4
- spor yapan sözlük erkeği8
- kızlara açılmanın yolları3
- bu boktan hayatı neden yaşıyoruz4
- tank egzozuna tişört tıkamak4
- kadınlar neden bu kadar şirin ve bıcırık sorusu8
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı27
- erdoğan için ölmeye hazırım3
- stalker'ı olan yazarlar2
- elmas bey birader yazıyor mu sorusu2
- 15 temmuzda çalışan yazarlar10
- kelli goss3
- aygün attar2
çok duru bir güzelliği olan,hoş hatun. *
iyidir hoştur.... onun bununla adı çıkmamıştır... sade bir güzelliği olan başarılı bir aktristtir.
karagöz hacivat neden öldürüldü filminin iyi oyuncusudur.
kanal d de bir ara yayınlanan ; mümtaz sevinç,gül onat,nadide sultan'ın da oynadığı çifte bela adlı dizinin oyuncularındandır. güzel,hoş bir bayandır.
harikulade derecede güzel bir tiyatrocu.
ilk olarak şehnaz tangoda görüp tanıdığımız; sempatik, hiç susmayacakmış gibi görünen oyuncu.
aylar sonra gelen edit: kellogs k beni duymus olacak ki bu özelliğini yararlanmıs.*
aylar sonra gelen edit: kellogs k beni duymus olacak ki bu özelliğini yararlanmıs.*
yavaş yavaş yükselişini izlerken bir anda ortadan kaybolan oyuncudur. feci güzeldir.
gözlerinde her zaman yeni uyanmış izlenim olan güzel oyuncudur.
şayet benzetmiyorsam, kellogs k reklamında oynayan, tatlı hatun.
sağ kolumu feda edebileceğim hatun çeşidinden artiz kişisi.
viyanayı sattıracak kadar güzel.
aşil tendonumu feda edebileceğim bayen kişisi.
Babaannesinin bahçesinde tanıştığı bitkilerin gizemini keşfeden oyuncu-sunucu Ayşe Tolga, tamamen doğal bir kozmetik markası olan Aisha'yı oluşturdu.
Aromaterapik ürünlerden oluşan doğal kozmetik markasının ilk mağazasını Bebek'te açan Tolga, bu uğurda Bebek'te bir ev parası harcadığını söyledi.
Hedefini büyük tutan Ayşe Tolga, Aisha markasını yurtdışına da çıkarmak için uğraşacağını söyleyerek, çok farklı ve doğal ürünlerini canlı yayında izleyenlere tanıttı. Tolga, "Bir marka oluşturdum ve bir dükkan açtım ama bunun tabi böyle kalmasını istemiyorum. Asıl hedefim yurtdışı. Uluslararası alanda ürünü tanıtmak ve pazarlamak istiyorum. Bunun için fazla vaktim olmayacak oyunculuk adına ama uygun bir proje olabilir. Sitcom çok rahat ama onun dışında dramada çalışmak çok zaman alıyor" diye konuştu.
Aromaterapik ürünlerden oluşan doğal kozmetik markasının ilk mağazasını Bebek'te açan Tolga, bu uğurda Bebek'te bir ev parası harcadığını söyledi.
Hedefini büyük tutan Ayşe Tolga, Aisha markasını yurtdışına da çıkarmak için uğraşacağını söyleyerek, çok farklı ve doğal ürünlerini canlı yayında izleyenlere tanıttı. Tolga, "Bir marka oluşturdum ve bir dükkan açtım ama bunun tabi böyle kalmasını istemiyorum. Asıl hedefim yurtdışı. Uluslararası alanda ürünü tanıtmak ve pazarlamak istiyorum. Bunun için fazla vaktim olmayacak oyunculuk adına ama uygun bir proje olabilir. Sitcom çok rahat ama onun dışında dramada çalışmak çok zaman alıyor" diye konuştu.
ayrılsak da beraberiz dizisinde janset in diziden ayrılmasıyla berna karakterini canlandırmış, tizliğinden dolayı değil de kaba sabalığından dolayı kulak tırmalayan bir sese sahip iyi, güzel oyuncu.
kulaklarımı fede ediciim kişi. çok sevdiğimden değil lan,kepçük kulaklı. şehnaz tango'da mı ne oynordu ahan bu, o zamanlar küçüktü, saçlarını arkadan toplar idi. kulaklar meydandaydı.
meme uçlarımı feda edebileceğim kişi.
(bkz: gel gel panayır var)
facebookta bilem bulamadığım güzel oyuncu kişisi.
beşiktaş'ta doğal güzellik mağazası bulunan güzel oyuncu. beşik kertmesi adlı dizide yalan makinesi olma özelliğini güzelce göstermişti.
hoş bayan.
şuan cnn türkte arz-ı endam ediyor. biraz yaşlanmış malesef.
güzellik ve tatlılık arasındaki farkı görmenize yardımcı olabilecek bayanlardan bir tanesidir.
38 yasinda liseli kiz rolunu kapmistir. tebrik ediyoruz kendisini.
gürsel birsel bergüzel korel karışımı güzel bayan.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar