bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- mehdiye inanıyor musunuz11
- manifest grubu vs tarkan19
- cennetten düşerken canın yandı mı7
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- bir insanın arkasından konuşmak3
- islam düşmanlarına bir soru9
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı7
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam3
- kız düşürme teknikleri5
- central bar2
- gelecek partisi3
- dolunayı seyretmek2
- kainatı allah'ın yaratmış olması2
- eren kaşıkçı5
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- luka gugeshashvili2
- 29 temmuz 2026 butlancıların birbirine girmesi3
- yeni parti51
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- içeri gidip tv izleyecek olmam3
- ahmet davutoğlu3
- gregor clegane3
- mehdinin almanyada olma ihtimali6
- gaziantep fk2
- ağırlık çalışmak4
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri3
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri3
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- mobile legends3
- zengin ama cimri erkek çekici midir2
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- sözlük kızlarının kekleri11
- hikayeyi devam ettir54
- johnny sinsin mutfağına konuk olmak3
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- sandor clegane2
- forlove19 sorunsalı4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- kanlı gözlerle aynaya bakmak3
- huzur7
- tywin lannister ve olenna tyrell2
- borsa 10 000 lere gidebilir mi3
- balerion4
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- the odyssey6
çok duru bir güzelliği olan,hoş hatun. *
iyidir hoştur.... onun bununla adı çıkmamıştır... sade bir güzelliği olan başarılı bir aktristtir.
karagöz hacivat neden öldürüldü filminin iyi oyuncusudur.
kanal d de bir ara yayınlanan ; mümtaz sevinç,gül onat,nadide sultan'ın da oynadığı çifte bela adlı dizinin oyuncularındandır. güzel,hoş bir bayandır.
harikulade derecede güzel bir tiyatrocu.
ilk olarak şehnaz tangoda görüp tanıdığımız; sempatik, hiç susmayacakmış gibi görünen oyuncu.
aylar sonra gelen edit: kellogs k beni duymus olacak ki bu özelliğini yararlanmıs.*
aylar sonra gelen edit: kellogs k beni duymus olacak ki bu özelliğini yararlanmıs.*
yavaş yavaş yükselişini izlerken bir anda ortadan kaybolan oyuncudur. feci güzeldir.
gözlerinde her zaman yeni uyanmış izlenim olan güzel oyuncudur.
şayet benzetmiyorsam, kellogs k reklamında oynayan, tatlı hatun.
sağ kolumu feda edebileceğim hatun çeşidinden artiz kişisi.
viyanayı sattıracak kadar güzel.
aşil tendonumu feda edebileceğim bayen kişisi.
Babaannesinin bahçesinde tanıştığı bitkilerin gizemini keşfeden oyuncu-sunucu Ayşe Tolga, tamamen doğal bir kozmetik markası olan Aisha'yı oluşturdu.
Aromaterapik ürünlerden oluşan doğal kozmetik markasının ilk mağazasını Bebek'te açan Tolga, bu uğurda Bebek'te bir ev parası harcadığını söyledi.
Hedefini büyük tutan Ayşe Tolga, Aisha markasını yurtdışına da çıkarmak için uğraşacağını söyleyerek, çok farklı ve doğal ürünlerini canlı yayında izleyenlere tanıttı. Tolga, "Bir marka oluşturdum ve bir dükkan açtım ama bunun tabi böyle kalmasını istemiyorum. Asıl hedefim yurtdışı. Uluslararası alanda ürünü tanıtmak ve pazarlamak istiyorum. Bunun için fazla vaktim olmayacak oyunculuk adına ama uygun bir proje olabilir. Sitcom çok rahat ama onun dışında dramada çalışmak çok zaman alıyor" diye konuştu.
Aromaterapik ürünlerden oluşan doğal kozmetik markasının ilk mağazasını Bebek'te açan Tolga, bu uğurda Bebek'te bir ev parası harcadığını söyledi.
Hedefini büyük tutan Ayşe Tolga, Aisha markasını yurtdışına da çıkarmak için uğraşacağını söyleyerek, çok farklı ve doğal ürünlerini canlı yayında izleyenlere tanıttı. Tolga, "Bir marka oluşturdum ve bir dükkan açtım ama bunun tabi böyle kalmasını istemiyorum. Asıl hedefim yurtdışı. Uluslararası alanda ürünü tanıtmak ve pazarlamak istiyorum. Bunun için fazla vaktim olmayacak oyunculuk adına ama uygun bir proje olabilir. Sitcom çok rahat ama onun dışında dramada çalışmak çok zaman alıyor" diye konuştu.
ayrılsak da beraberiz dizisinde janset in diziden ayrılmasıyla berna karakterini canlandırmış, tizliğinden dolayı değil de kaba sabalığından dolayı kulak tırmalayan bir sese sahip iyi, güzel oyuncu.
kulaklarımı fede ediciim kişi. çok sevdiğimden değil lan,kepçük kulaklı. şehnaz tango'da mı ne oynordu ahan bu, o zamanlar küçüktü, saçlarını arkadan toplar idi. kulaklar meydandaydı.
meme uçlarımı feda edebileceğim kişi.
(bkz: gel gel panayır var)
facebookta bilem bulamadığım güzel oyuncu kişisi.
beşiktaş'ta doğal güzellik mağazası bulunan güzel oyuncu. beşik kertmesi adlı dizide yalan makinesi olma özelliğini güzelce göstermişti.
hoş bayan.
şuan cnn türkte arz-ı endam ediyor. biraz yaşlanmış malesef.
güzellik ve tatlılık arasındaki farkı görmenize yardımcı olabilecek bayanlardan bir tanesidir.
38 yasinda liseli kiz rolunu kapmistir. tebrik ediyoruz kendisini.
gürsel birsel bergüzel korel karışımı güzel bayan.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar