bugün

sayın abim o kadar delikanlı, o kadar karakterli. beyefendi. kişisel olarak nedir-değildir bilemiyorum ama öylemesine derin saygı duydum; anlatılmaz yaşanır. başarılıdır. kadıköy'de evvelsi gün insanları oradan alıp oraya attı. mahvetti aşkım benim. kadrosu da çok sağlam gitmelisiniz.
Klasik bir (bkz: başak burcu erkeği)
"hastasıyım" adlı kitabı yayınlanan anı ve gezi yazarı.
görsel
Hepsi bir yana adam gibi insandır.
Hummalısıyız.
televizyon dünyasının en samimi adamı.

hastasıyız.
çok sevdiğim bir insan. gezi programı çok eğlenceli. entelektüel birikimini iyi yansıtıyor. hayatı güzel yaşamasını biliyor.
Zeki,bilgili,görgülü,saygılıyı kişilere yaptığı şakaları belirli bi seviyesi olur.Başbakan olmak için oy istesin oy veririm.örgüt kurarım şöyle olur.Sicimce düşünce derneği
Hassstasıyım. Çırağı olmak isterim, baya çok isterim.
En son nepal yolculugunda izledim. Sakal bırakıp üzerine Yeşilleri çekince fidel castro'ya evrilmiş.

görsel
(bkz: hastasıyız)
Sonradan gurme değil gerçek gurme, entellektüel ve kibar.
bloomberg te yaptığı program gerçekten çok zevkli.
eşittir italya.
Dünyanın en rahat en kafa ama bir o kadar mükemmel insanı. Hayattaki idolüm. Sicimoğlu olmak kolay mı? Büyük bir kültür birikimi gerek. Çok seviyorum Ayhan abi seni uzun seneler daha izleriz umarım. Evet.
Bu adamdan on yüz milyon tane olsa Dünya nasıl bir yer olurdu merak ederim hep. Hastasıyız.
mazhar alanson un yakın arkadaşı olduğu ve mfö nün peki peki anladık şarkısını şahsına yazdığı rivayet edilen sempatik modern zamanların evliya çelebisi. sadelik ve tevazunun uğramadığı insan.

herşeyin iyisini o bilir efendim. hastasıyız
"Hastasıyız " ünlemiyle, sempatikliği katmerlenen, aydın, donanımlı, yaşının fersah fersah üstünde enerjiye sahip, gezgin programcı.
Klonlanıp evrene yayılması dilenen adam.
Bloomberg'te gezi programı yayınlanmaktadır.
https://www.instagram.com/p/BEl4KRaq7VX/
Birçok dili detayıyla konuşabilen, gezgin, gurme, tv programcısı, kültür canavarı, uluslararası bir insandır.
Sempatikliği de cabası.
Hastasıyız!
ingilizce, italyanca, portekizce,fransızca ve ispanyolca bilen boş adam.
Kültürlü kendini yetiştirmiş birisi.
Sevdiğim adam, hafiften gurme hafiften gezgin, ağzı iyi laf yapıyor.
kendisi aslen kayserilidir.

kayserili olup kaliteli yaşaması ile çorbacıları kudurtması arasında korolasyonal bir ilişki kurduğum makalem bu ay diriliş postasında yayınlanacak inşa'allah.
reis.türkiyedeki en iyi gastronomici.
© copyright 2005 - 2026