bugün
- filistin37
- özelden şeftalisini atan yazar14
- mantısıyla meşhur olan ilimiz10
- bir karpuz falan sikin de bitsin bu çile8
- pıttık fırlatma akımı6
- arkadaşlar bir şey soracağım12
- yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün4
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi8
- tarhana çorbası10
- silvermist'e iki şey söyle20
- antipanik'e bir şey söyle22
- bana iyi geliyorsun diyen kız5
- parcalandim toparlanamiyorum323
- sözlük kızlarının kombinleri17
- bende sağlam patlıcan var diyen manavcı7
- uçağımı uçuracak pilot arıyorum4
- karnabahar brokoli mantar yemeyen insan3
- whatsapptan beni tanıdın mı yazıp engelleyen insan3
- karnabahar3
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması4
- tavuk tantuni6
- coleslaw2
- aniden gelen adam tokatlama isteği3
- birazdan kalkacak3
- sözlüğün azması2
- koruk turşusu3
- anın görüntüsü26
- sarapci koalayi denize atmak6
- bir yazar vardı canı sıkılan2
- canı damarlı manisa yaprağ çeken sözlük erkekleri2
- galette3
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- çivi çiviyi söker diyen kız5
- 44 yaşında psikolog olmak7
- bamya sever misin diyen yazar3
- alttaki yazara bir şey söyle24
- totosu karpuz gibi maşallah diyen tip2
- yoğurt mayalamak2
- antalya5
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel7
- öğretmenler odasında kahve içmenin felsefesi4
- fette2
- muhacir böreği2
- muşlettin amca7
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması5
- sözlük yazarlarının şeftalileri3
- fon kurdum para yatırır mısınız4
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- piyasada bol miktarda herif ve karı olması5
- mattia ahmet minguzzi3
--spoiler--
Avusturya ve Kanada israil’i kınadı
Avusturya, israil güvenlik kabinesinin, işgal altındaki Batı Şeria üzerindeki kontrolünü genişletme yönündeki uluslararası hukuku ihlal eden kararını kınadı.
Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide, israil güvenlik kabinesinin işgal altındaki Batı Şeria üzerindeki kontrolü genişletme kararını kınadıklarını bildirdi. Norveç hükümetinden yapılan yazılı açıklamaya göre Eide, söz konusu kararın bölgenin statüsünü değiştirmeyi amaçlayan tek taraflı bir adım olduğunu belirterek, bunun uluslararası hukuk kapsamında geçerli olmadığını vurguladı.
AA
--spoiler--
görsel
https://www.yeniasya.com....da-israil-i-kinadi_619359
Avusturya ve Kanada israil’i kınadı
Avusturya, israil güvenlik kabinesinin, işgal altındaki Batı Şeria üzerindeki kontrolünü genişletme yönündeki uluslararası hukuku ihlal eden kararını kınadı.
Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide, israil güvenlik kabinesinin işgal altındaki Batı Şeria üzerindeki kontrolü genişletme kararını kınadıklarını bildirdi. Norveç hükümetinden yapılan yazılı açıklamaya göre Eide, söz konusu kararın bölgenin statüsünü değiştirmeyi amaçlayan tek taraflı bir adım olduğunu belirterek, bunun uluslararası hukuk kapsamında geçerli olmadığını vurguladı.
AA
--spoiler--
görsel
https://www.yeniasya.com....da-israil-i-kinadi_619359
genelde türkleri sevmezler.
şeriat isterük diyenler bence kıskançlıktan istiyorlar ya.
kendileri kısıtlanınca millet de kısıtlansın istiyorlar.
din min bahane aslında.
kendileri kısıtlanınca millet de kısıtlansın istiyorlar.
din min bahane aslında.
Hem avusturya da yaşayıp hem de şeriat isterük diye miting yaparsan, avusturya da istiyo şeriat bi de (!!), adam buna bir karşı refleks gösterir. Normal bu.
Noel pazarına arabayla dalıp 11 kişi, 4'ü de çocuk öldüren bi tane alman yok sanırsam, di mi?!... Hep müslüman...ya da noel ağacını yakmaya çalışan yahudi kadın var mı?.. türk başörtülü çok var...
Esas sorulması gereken soru, müslümanlar neden bu kadar kana susamış caniler?!...
Noel pazarına arabayla dalıp 11 kişi, 4'ü de çocuk öldüren bi tane alman yok sanırsam, di mi?!... Hep müslüman...ya da noel ağacını yakmaya çalışan yahudi kadın var mı?.. türk başörtülü çok var...
Esas sorulması gereken soru, müslümanlar neden bu kadar kana susamış caniler?!...
sümbül yine başka yerinden anlamışsın yazılanı. adamlar türbanı değil, "tüm dini sembolleri" yasaklamışlar. e senin tabi aura ve yeti dini sembol anlamında "türban" la sınırlı olduğu için anlamaman normal bunu...
ayrıca kısıtlanan bir özgürlük yok. eşitleyici bir düzenleme. hristiyan da aynı, musevi de yehova şahidi de. özgürlükse bu da özgürlük. bak ne yazıyor orada? bu hassasiyeti taşıyanlar ülkemizdeki imam hatip okullarında istedikleri şekilde okutabilirler çocuklarını.
ayrıca kısıtlanan bir özgürlük yok. eşitleyici bir düzenleme. hristiyan da aynı, musevi de yehova şahidi de. özgürlükse bu da özgürlük. bak ne yazıyor orada? bu hassasiyeti taşıyanlar ülkemizdeki imam hatip okullarında istedikleri şekilde okutabilirler çocuklarını.
türban yasaklandı diye orgazm olan bu tipler işine gelince özgürlük len aq diye meydan meydan gezerler.
14 yaşına kadar kız çocuklarında (8. sınıfa kadar) türban vb dini sembolleri yasaklamış ülke.
artık kurulu düzeni olan gurbetçi gardaşlarımız çocuklarını ülkemizdeki imam hatiplerde okuturlar bir zahmet.
artık kurulu düzeni olan gurbetçi gardaşlarımız çocuklarını ülkemizdeki imam hatiplerde okuturlar bir zahmet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar