bugün
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- bakarız diyen erkek10
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı26
- erzurum gece hayatı5
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili6
- vexillarius the slayer12
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- şakirt aktiviteleri3
- nervio25
- nasıl bir işe bulaştığının farkında olmamak5
- efkan şeşen2
- kötü bir gün geçirmek2
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- oğlak burcu kadını6
- türkiye kuş konferansı4
- sözlüğün sarması13
- akrep kadınları4
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir5
- akp nin devamlı kandırılması2
- amasra3
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- taze fasulye yiyen erkek8
- juggernaut3
- cübbeli ahmet hoca3
- agatha christie2
- 100 yıl içinde ai bağımsız hareket edecek6
- sözlük yazarlarının ruh hali3
- ama4
- cincinnati çini ile ormanda ara papağanı bulmak2
- akmar pasajı3
- kıymalı kaşarlı pide4
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- pects us sus ual3
- anın fotoğrafı4
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- torpilsiz iş bulmak4
- cigarettes after sex4
- mecidiyeköy den taksime yürümek3
- pisa 2025 sonuçları2
- kaygılı bağlanma6
- ben olmasam burası batar insanı7
- dünyanın en güzel kadınları sivaslılardır5
- raw fotoğraf çekmek4
- manitasına aferin diyen erkek3
- afd'nin lideri alice weidel2
- istanbul4
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- akp liler yargılansaydı6
- gocu34
(bkz: deneme)
buraları acaba okuyor mudur avukatı. son periscope bükücü.
selamlar. atılım yüniversitisine ne ile gidiyordunuz? çok uzak değil mi? bir de neden atılım?
selamlar. atılım yüniversitisine ne ile gidiyordunuz? çok uzak değil mi? bir de neden atılım?
pc den girilmiyor.
(bkz: siklemiyor beyler ugraşmayın)
https://twitter.com/incis...status/613821696110370816
bugün inci sözlük'te soruları yanıtlayacakmış. kendisi de bu tweeti rt'lemiş. beynim yandı sanırım. yani ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum. sen bu kadar tahammülsüz ol, tanım içeren, hiçbir hakaret hatta rencide edici sözler bile olmayan entryleri topluca sildir, başlıklara yasaklar koy, sonra git inci sözlük'te kendini ifade et. ironi olayı burada bitmiştir bence. bundan daha ileri bir boyuta taşınamaz sanıyorum ki.
cesur bir ablamız kendisi ya da inci sözlük hakkında pek bilgi sahibi değil. merakla bekliyorum şahsen.
bugün inci sözlük'te soruları yanıtlayacakmış. kendisi de bu tweeti rt'lemiş. beynim yandı sanırım. yani ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum. sen bu kadar tahammülsüz ol, tanım içeren, hiçbir hakaret hatta rencide edici sözler bile olmayan entryleri topluca sildir, başlıklara yasaklar koy, sonra git inci sözlük'te kendini ifade et. ironi olayı burada bitmiştir bence. bundan daha ileri bir boyuta taşınamaz sanıyorum ki.
cesur bir ablamız kendisi ya da inci sözlük hakkında pek bilgi sahibi değil. merakla bekliyorum şahsen.
başlık engellenmiş ama tor browser ile tüm engelleri aşarız biz.
meltem abla böyle kendin gibi maç varsa söylesene bak bekliyoruz biz hadi.
meltem abla böyle kendin gibi maç varsa söylesene bak bekliyoruz biz hadi.
Bir türlü gündemden düşmeyen, her daim konuşulmayı başaran çapsız bir kadıncağız...
Katıldığı tv programından verdiği konferansa, uzatılan mikrofona kurduğu cümleden tipine... komple bir yetersizlik, ciddi bir çapsızlık hemen dikkat çekiyor bu ablada...
bir de mv aday adaylık broşüründe "rizeli ünlü avukat meltem banko..." şeklinde başlayan bir flash cümle vardı. bunun neresi ünlü allah aşkına, tanıdıkları amcaları dayıları bilmemneleri sayesinde 5-10 konferans vermekle, hasbelkader ve bir kaç kez aydın insanların katıldığı programlarda arz-ı endam etmekle, siyaseten iktidar partisine eklemlenmeye çalışmakla vasıflı bir birey olunamaz azizim.
ha bir de sosyal medyada eleştirilmeye alışmalı artık, e herkes görüyor ortada saygı duyulacak bir birikim olmadığını, bir de bu kadar önde olma, parsa kapma derdiyle yapılan irrite edici işler...
yok yok olmamış bu, daha mütevazı bir kariyer planlaması yapmalısın rizeli ünlü avukat *
Katıldığı tv programından verdiği konferansa, uzatılan mikrofona kurduğu cümleden tipine... komple bir yetersizlik, ciddi bir çapsızlık hemen dikkat çekiyor bu ablada...
bir de mv aday adaylık broşüründe "rizeli ünlü avukat meltem banko..." şeklinde başlayan bir flash cümle vardı. bunun neresi ünlü allah aşkına, tanıdıkları amcaları dayıları bilmemneleri sayesinde 5-10 konferans vermekle, hasbelkader ve bir kaç kez aydın insanların katıldığı programlarda arz-ı endam etmekle, siyaseten iktidar partisine eklemlenmeye çalışmakla vasıflı bir birey olunamaz azizim.
ha bir de sosyal medyada eleştirilmeye alışmalı artık, e herkes görüyor ortada saygı duyulacak bir birikim olmadığını, bir de bu kadar önde olma, parsa kapma derdiyle yapılan irrite edici işler...
yok yok olmamış bu, daha mütevazı bir kariyer planlaması yapmalısın rizeli ünlü avukat *
"ben bilişim uzmanıyım yagggg" diye çıktığı internet serüveninde ekşicilere bulaşarak hayatının hatasını yapmış ve kendileriyle inatlaşmayı ısrarla sürdürerek zeka seviyesini tescillemiş hanım kız.
bu işe harcadığı eforu dip boyası gelmiş saçlarını boyatmak ve/veya uyurken kükreme sorununu halletmek için kullansaydı daha hayırlı olurdu kendisi için.
bu işe harcadığı eforu dip boyası gelmiş saçlarını boyatmak ve/veya uyurken kükreme sorununu halletmek için kullansaydı daha hayırlı olurdu kendisi için.
(img:#797947)
entry ve başlık sildirmekte üstüne olmayan kadın.
zall'ı sildirtecek yakında. evet
zall'ı sildirtecek yakında. evet
Birgün Yılın Sosyal medya ödülleri verilmeye başlanırsa Fahri ekşisözlük moderatörü ödülü verilmesi gereken avukat.
(img:#798004)
Bir nagehan alçı değildir.
altın örümcek ödülüne aday gösterilesi.
kükreyen avukattır kendisi ekşi sözlüğe karşı uludağ ve inci sözlük ile beraber hareket etmiştir.
zekasıyla, güzelliği ve hukuk bilgisi ile türk erkeklerinin aklını başından alan avukat'tır.
size inanırsa paranızda olmasa yardımcı olur, iş bulur.
mv olmalıydı, inşallah önümüzdeki seçimlerde seçilir.
size inanırsa paranızda olmasa yardımcı olur, iş bulur.
mv olmalıydı, inşallah önümüzdeki seçimlerde seçilir.
Görsellere eklemişler, demek tarafını belli etmiş.
Yabancı sayılmaz. Uğraşmasın, Entirileri kendi başına silsin diye Moderasyona katılmış diyorlar.
görsel
görsel
ekşi ve uludağ sözlükteki hakkında yazılan yazılara mahkeme kararı ile erişim engeli koydurmuş kişi. hakkında konuşulmasını istemiyor anlaşılan.
güzel kadın ayrıca ekşi ile uğraşması ayrı bir zevk veriyor .
kim ulan bu dedigim kisidir.
aman dikkat entryler silinebilir!
hala kim oldugunu anlamadigim kisidir. kim neyi engelliyor anlamadim amk. dur bakicam simdi kimmis.
harbiden açılmıyordu lan.
ama düzelmiş, buda bir şey.
ama düzelmiş, buda bir şey.
avukat sanirim, anlamadim niye o kadar meshur olmus dedigim kisidir. neyse
actik iste basligi.
actik iste basligi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar