bugün

/52
tek bir oyuncunun bir diziyi 132 bölüm nasıl alıp tek başına götüreceği konusunda canlı örnektir. dönüp dönüp baştan izlenesi yapımdır.

(bkz: burhan altıntop)
Muhtemelen en güzel Türk dizisi Selin' e hala aşığım ve eski bölümleride olsa izlerim dediğim tek dizidir.
özellikle son bölümündeki göndermeler şaheserdir. kesinlikle onur ünlü eli değdiği belli oluyor diziye.
11 şubat 2004 tarihinde atv ekranlarında yayınlanmaya başlamasıyla hayatımıza giren ve uzun müddet çıkmayan dizi.

sezon 1; 1-19 bölüm
sezon 2; 20-58 bölüm
sezon 3; 59-95 bölüm
sezon 4; 96-129 bölüm
sezon 5; 130-162 bölüm
sezon 6; 163-190 bölüm

ilk 3 bölümü bugun tekrar izlediğimde hala seyirci çekebilcek kadar iyi yazıldıgını gösteriyor. kim ne derse desin ilk 3 sezonuyla kırmış geçirmiş lakin yerli dizilerin uzaması saçmalamalarına neden olur sözünü akla getirerek 4.sezondan itibaren bozulmaya ugramıstır. ara ara yeni tat yeni dokularla heyecan yaratsa da sureklilik sağlamamıstır.
herkesin zihninde yer etmiş tipleri barındıran dizi. (bkz: burhan altıntop) şuan canım gülmek istese direk bir burhan altıntop videosu izlerim.
dizinin 6. sezonunda tevfik kral karakterini canlandırmıştır, usta aktör müşfik kenter.
belki de türkiye dizi tarihindeki en güzel ve seveni en çok olmuş dizi denilebilir. unutulmayacak karakterleri, müziği ve senaryoları ile hala akıllardadır.
özlenen dizidir. *
gülse birsel'in tekrar yorumlamaya çalıştığı ancak başaramadığı dizidir.

(bkz: yalan dünya)
Çok çok özlediğim bir Gülse Birsel harikası.
yeni yıl gecesi kendini aratan.
bu gune kadar yapilan en iyi diziler arasinda ilk 3 e cok rahat girer.
Keske yeniden baslasa diye umdugum dizi. Ama bu sefer isin icine illa aile babasi ve anasi sokulmadan. gazanfer ozcan' in ve humeyra' nin yeri her zaman ayriydi. Gazanfer ozcan geri getirilemeyecegine gore baskasinada gerek yok. Burhan,selin,fatos,tanriverdi,yaprak,sahika,ifo hatta asli bile ozlendi! Keske baslasa..
Çok özleten dizi. Yalan dünya yerini doldurmuyor.
altunizade'den sonra köprünün hemen aşağısı! *

özleten dizidir. her şeyiyle...
gülse birsel'in hayatı boyunca yaptığı,yapacağı en iyi iştir bu dizi.
özlenilen dizi.
http://www.youtube.com/wa...mp;v=YlYaum0SPf8&NR=1
şuan atv'de tekrarı olan dizi. özlemişiz be!
en çok sevdiğim, sevdiğimiz ve tek güldüğüm diziydi. herkes tarafından beğenilirdi bu yüzden uzunca bir süre yayındaydı. cumartesi sabahları tv'de gösteriyorlar izlemek isteyenlere duyrulur
özlenendir.
hala türk televizyon tarihinin en iyi komedi dizisidir. keşke yalan dünya gibi çakma bi avrupa yakası fikrine düşmek yerine yeniden başlatsaydı bu diziyi gülse birsel.
2009'da ekranlara veda eden bir aralar fenomen olan Türkiyedeki gelmiş geçmiş en iyi durum komedi dizisi.
atv ekranlarında 11 şubat 2004 tarihinde başlayan ve 24 haziran 2009 tarihinde sona eren dizi. toplamda 6 sezon, 190 bölüm yayınlanmıştır.

--spoiler--
boş zamanlarımda şimdiki uyduruk türk dizilerini seyredeceğime türk kontenjanını bu dizi ile dolduruyorum. burhan altıntop karakterinin dahil olduğu 3. sezondan diziye başladım, günde minimum 1 bölüm izleyerek 4. sezon 3. bölüme geldim. özellikle burhan altıntop karakteri diziye girdiği 2. sezondan itibaren zaman geçtikçe daha da psikopat hale geldi. yine 4. sezonda diziye dahil olan tanrıverdi karakteri şimdilik avrupa yakasına uyum sağlayamamış, köy yaşantısının etkisinde gibi. yine volkan sütçüoğlu'nun askere gitmesiyle diziye dahil olan sacit kral da volkan'ın yerini doldurmaya çalışıyor. 4. sezonda diziye makbule ve gaffur karakterleri de dahil oldu. şimdilik her şey güzel gidiyor. tabii ben bu diziyi önceden seyrettim, karakterleri tanıyorum fakat özellikle 3-5 ve 6. sezonda kaçırdığım onca bölüm var. 5 yıl sonra da izlenilse yine güldürüyor.
--spoiler--
türk televizyon tarihinde en renkli karakterleri bünyesinde barındırmış, asla unutulmayacak olan 190 bölüm yayınlanan dizi.
Tek kelimeyle süper muhteşem öresi bir dizi. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Hala can sıkıldıkça açılıp izlenir.
© copyright 2005 - 2026