/17
bugün de göstermiştir ki bu ligdeki en iyi stoperdir , aksini iddia eden pembe pijamasını çekip dizisini izlesin çok ciddiyim.

jason denayer ile oluşturacakları muazzam tandemi izlemek için sabırsızlanıyoruz.
Yabancı sınırı denilen saçmalık yüzünden adam gibi 5 maç üst üste oynayaman kaliteli stoper. Sakatlıkla da uğraştı ayrıca. Bu sene hakan ile şöyle 4-5 maç oynadılar Galatasaray da rahatlayacak.
stoper diye alınıp forvet çıkan futbolcudur. allah seni başımızdan eksik etmesin.
bugün benfica'ya karşı defansta harikalar yaratan bir diğer oyuncudur. aman kalsın gitmesin. hakan balta'yı da adam etmiştir.
Acilen melonun yerinde on liberoda oynaması gerekir meloyu unutturur.
kafayla volkanı avlar.evet.
Biraz önce gs'nin yediği golde kolay bir topu kale önünde çıkaramamıştır.
iyi stoperdir bir beşiktaşlı olarak söylüyorum bunu. ama bu salakça kurulmuş takımda puyol gelse çaresiz kalır.
Mehmet akyüz' ün Fenerbahçe ve Beşiktaş' a değil her sezon Galatasaray' a karşı sergilediği hırstan ötürü çaresiz kalmış stoper.
Abi bıktım artık Fenerbahçe' ye, Beşiktaş' a varlık gösteremeyen takımların Galatasaray' a coşmasına. Biraz da Fenerbahçe' ye, Beşiktaş' a coşun yahu. O vakitlerde neredesiniz anlamıyorum ki.
Sonra gel de tebrik et. Bir tek benim takımıma coşan takımı neden tebrik edeyim ki ?
Daha detaylı bir inceleme gerekse de: " savunmada chedjou var, oh be " cümlesini söyletmeyen stoper - ki savunmanın her adamı için de aynı şey geçerli-. Yani bir Popescu, Bülent hatta Emre aşık' ın verdiği güveni vermiyor savunmanın her oyuncusu gibi. Radikal bir değişim şart savunmada.
görsel
2 sezon önce thiago silvalı fransa liginde yılın savunma oyuncusu seçilmiş olan adam gibi adam . evet.
dünyanın en iyi stoperi. evet.
Golünü atmış ofansif stoper.

helal olsun.
2 dakikada iki kafa golu attı.
3 dakika 2 gol.
2. golünü atmış dünya standartlarında ofansif stoper.
Umut'a selam çıkmıştır.
Türkiyenin en saglam ofansif stoperidir galatasarayda 3 senede toplam 12 gol 5 asist yapmıştır bir stopere göre çok iyi bir durumdur.

Olan var olmayan var kıskanırlar.
dün akşam attığı gollerden sonra elleriyle 34 işareti yaparak sultanahmet faciasına selam çakmış aslandır. 2 golle takımını son 7 dk içinde ipten almıştır.

hikayenin diğer kahramanını unutmadım elbette.

(bkz: olcan adın)
görsel
görsel

fourfourtwo dergisinin bu ayki kapağında yer alan kamerunlu yıldız. evet.
forvete koysan kazma umuttan daha çok gol atacak topçu.
görsel
açık alanda yakalarsam ben bile geçerim bu adamı.geçerim derken çalım atamam ama topu ileri vur sağından geç solundan tamam.
görsel
© copyright 2005 - 2026