bugün
- bana onu sormayin tatlışlığı10
- bana onu sormayin14
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak6
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- iltica27
- yarragi olan adam8
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları8
- game of thrones taki kerhaneci12
- patlak tekerleğe bijon anahtarı uzatmak3
- doğum yapmanın hücreleri 11 yıl yaşlandırması4
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi11
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak5
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- cevheri güven3
- fon vurgunu akpli seçmene nasıl anlatılıyor3
- fatma betül sayan kaya51
- sarapci koala hatayi4
- gulmekicinyaratilmis2
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar11
- ingiliz valisi ile gizlice buluşan cb adayı ekrem5
- yasin kol8
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- yobaz kudurtan kıyafetler6
- ruh hastalarını donuzlamak2
- silvermist15
- sözlükte sevmediğiniz yazar6
- efsane olmuş replikler2
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması5
- ak parti'nin halk düşmanı uygulamaları top 54
- rachel teller2
- sizi kiskandiğini tespit ettiğiniz yazarlar4
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- ak partililerin apoya villa yaptırması11
- türk dizileri bizim için yapılmıyor5
- 60 yaşında diskoya giden adam7
- sözlük kızları göreve7
- keşke benim olsa denilen şeyler8
- 6 ekim 20262
- gammaz sözlük kızları3
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar3
- omzunda teyple gezen efsane nesil4
- göksel arsoy4
- usual emmi gel bakalım buraya7
- yogartiksen11
- trafik4
- trafik lambası4
- fatma betül sayan kaya'nın tapu zengini olması2
- ama kent uzlaşısı ve yeni parti tüzüğü8
- sabahları nefret edilen şeyler16
Bunlarin cogu isine gelmeyince inanmam der ne zaman muhtac duruma duser, korkar o zaman imana gelir.
(bkz: yobazların ahlakı)
--spoiler--
bir nevi "keşke olmasaydı da bizimde aile içi seks yapmamız serbest olsaydı" meselesidir.
--spoiler--
ensest ilişkilerin en çok müslüman geçinenlerden çıktığını bilmeyen hedelerin bok attığı kesimdir.
türkiye de bile gözlemlenebilir. akraba evlilikleri yapan ensest skandalları patlayan bölgeler en çok nerededir.
çocuk gelinler kimlerdedir.
bunların ateistlerden çıkmadığı iki iki dörtür.
bir nevi "keşke olmasaydı da bizimde aile içi seks yapmamız serbest olsaydı" meselesidir.
--spoiler--
ensest ilişkilerin en çok müslüman geçinenlerden çıktığını bilmeyen hedelerin bok attığı kesimdir.
türkiye de bile gözlemlenebilir. akraba evlilikleri yapan ensest skandalları patlayan bölgeler en çok nerededir.
çocuk gelinler kimlerdedir.
bunların ateistlerden çıkmadığı iki iki dörtür.
yaratıcıya iman etmeyi anlamsız gören...
- tanrı bilmez değil! tanrı tanımaz...
- tanrı bilmez değil! tanrı tanımaz...
kendi tanrisina inanan ve muslumanlarin saldirdigi kesim. Birakin ateist neye inaniyorsa ona inansin.
Dünyadaki çok büyük çoğunluğun inandığı şeye, yani tanrının varlığına inanmayan kişidir. Oldukça mantıklı bir yoldur. Ama her müslüman ülkede olduğu gibi müslüman çoğunluk, yine kendisinden olmayan herkese davrandığı gibi davranıp onları dışlar ve tahammül edemez.
inananmamaya inanandır. kadir değildir. yani onunda bir inandığı vardır oda inanmamaktır.
Ateist, gerçekleri sorgulayan insandır.
- Peygamberlerin hepsi niye aynı bölgeye geldi.
- Amerikaya, Afrikaya, Çin'e niye peygamber gelmedi? Onlar insan değil mi?
- Kutsal denen kitaplar, neden peygamberler kendi elleriyle değil de, onlar öldükten sonra yazıldı?
- Niye ateist görüşü fazla olan insanların olduğu ülkeler daha zengin de, dindar olan ülkeler sefalet içinde?
vs... uzayıp giden sorulara mantıklı cevaplar arayan insanlardır.
- Peygamberlerin hepsi niye aynı bölgeye geldi.
- Amerikaya, Afrikaya, Çin'e niye peygamber gelmedi? Onlar insan değil mi?
- Kutsal denen kitaplar, neden peygamberler kendi elleriyle değil de, onlar öldükten sonra yazıldı?
- Niye ateist görüşü fazla olan insanların olduğu ülkeler daha zengin de, dindar olan ülkeler sefalet içinde?
vs... uzayıp giden sorulara mantıklı cevaplar arayan insanlardır.
Herhangi bir yaratıcının varlığını ve dolayısıyla dinlerin varlığını reddeden kimsedir.
inançlılar 1 din hariç hepsini redderken hepsini reddeden kişidir.
- ben kendimi bildim bileli ateisttim!
+ kaç yaşındasın sen?
- 17.
+ siktir git ilerde bil kendini amk.
+ kaç yaşındasın sen?
- 17.
+ siktir git ilerde bil kendini amk.
Fıtratının gereğini yerine getirmemis insan.
neden bilmiyorum ama korkulan insanlar. tanıdığınız birçok kişi gizli ateistken, ateistlerden neden korkuyorsunuz ey müslümanlar? ateist olduğunu bildiğim insanların hepsi ortalama bir müslümandan daha akıllı ve duyarlı. siz hala din falan deyin amına koyim.
Inanmayana saygi duyduğum, ama hem inanmayip hemde inananlarin degerlerine dil uzatanlari var ki. Büyük çatışmalara girilesi tipler.
kafasında din konusunda bir çok soru bulunan, elit olmak ve farklı olmak isteyen, kolay kolay inanmayan.
tanrı'nın kutsal kitaplarıyla ikna edemediği insan.
tanrı kutsal kitaplarıyla ikna edemiyorsa bu tanrı'nın suçu mudur ? insan'nın suçu mudur ?
tanrı kutsal kitaplarıyla ikna edemiyorsa bu tanrı'nın suçu mudur ? insan'nın suçu mudur ?
cennetin firdevs mekanından mahrum olacak olan kişilerdir.
öldükler zaman '' yok artıkkk '' diye bağaracak topluluk.
görecekler o zaman anyayı konyayı.
görecekler o zaman anyayı konyayı.
put perestler put'a ateistler at'a tapar.
işleri güçleri Müslümanları yargılamak ve karalamaktır. başka bir şey becerebildikleri görülmemiştir şimdiye kadar.
şunu bilin ki yargıladığınız gibi yargılanacak ve karaladığınız gibi karalanacaksınız.
şunu bilin ki yargıladığınız gibi yargılanacak ve karaladığınız gibi karalanacaksınız.
kahkaha attıran savunucuları olan, enteresan bir kabul etme.
ateistler saygılı olmayı çok iyi bilirlemiş, ironi yapıyorlar heralde.
insan sözlükte müslümanlara hakaret için açtıkları başlıklara bir bakar.
veya her defasında çirkin yakıştırmalarını neden yaptıklarını sorar.
adam saygılıyız derken bile sizin gibi kafa kesmeyiz demiş yahu. nasıl saygılı olduğunu anla işte.
ayrıca şu sözlükte benimle meal konusunda tartışabilecek bir tane adam getir, bir ev bir araba sana.
neymiş daha iyi bilirmiş, meydan yok ama hodri çekiyorum. arapça bilen ateist getirin bana, ilmi de olsun sonra sonuca bakalım.
bu benim üstünlüğüm değil. allahın ilmi bitmez, konu bu.
niye seni tek ilgilendiren müslümanlar? hayatını yaşa lan.
adamakıllı hiçbir müslüman sana karışmaz, karışan cahildir.
emir böyle.
şimdi sen suç işleyenlerin suçunu anayasaya mı bağlıyorsun, kişilerin hatalarına mı? böyle olmaz.
bilmiyorsunuz.
ateistler saygılı olmayı çok iyi bilirlemiş, ironi yapıyorlar heralde.
insan sözlükte müslümanlara hakaret için açtıkları başlıklara bir bakar.
veya her defasında çirkin yakıştırmalarını neden yaptıklarını sorar.
adam saygılıyız derken bile sizin gibi kafa kesmeyiz demiş yahu. nasıl saygılı olduğunu anla işte.
ayrıca şu sözlükte benimle meal konusunda tartışabilecek bir tane adam getir, bir ev bir araba sana.
neymiş daha iyi bilirmiş, meydan yok ama hodri çekiyorum. arapça bilen ateist getirin bana, ilmi de olsun sonra sonuca bakalım.
bu benim üstünlüğüm değil. allahın ilmi bitmez, konu bu.
niye seni tek ilgilendiren müslümanlar? hayatını yaşa lan.
adamakıllı hiçbir müslüman sana karışmaz, karışan cahildir.
emir böyle.
şimdi sen suç işleyenlerin suçunu anayasaya mı bağlıyorsun, kişilerin hatalarına mı? böyle olmaz.
bilmiyorsunuz.
Taninmasi cok basit olan inancsiz insandir. Ekonomi din siyaset ve bilimden konusabiliyorsa, mantikli, makul, yanitlar verip yine mantikli makul sorular soruyorsa yuzde 45 ateisttir, yuzde 45 agnostiktir, yuzde 5 deisttir, yuzde 2 apateisttir, yuzde 2 pandeisttir. Yuzde Kac etti? 99 eveeeet.. Geriye kaldi yuzde 1,, ama soylemiycem bu kesimin kimler oldugunu cunku eksiliyorlar hemen..
yine dincilere çok koymuş. kitap okuma alışkanlıkları, bilgili olmaları, her konu hakkında tartışabilmeleri, hatta dini dincilerden daha iyi bilmeleri ve araştırmaları kolay hazmedilemeyecek özellikler olduğundan yıllardır bu insanların bunca zihinsel faaliyeti ve eylemi 'karı-kız' için yaptıkları vurgulandı. kadın ateistler, evli ateistler, yaşlı ateistler, aseksüel ateistler de dinci kafasındaki yeni boşluklar oluyorlar herhalde. o değil de bu kadar korkmayın bu zararsız insanlardan. saygı duymayı da, hoşgörülü, ahlaklı olmayı da, barış, sevgi adına kafa kesmemeyi de sizden iyi biliyorlar. çocuklarınız daha iyi bir dünyada yaşayacaksa ateistlerin yaptığı yasalarla, buluşlarla yaşayacak. selametle gençler.
Amacı inanç meselesi olmayan,ortamda dikkat çekmek,farklı olmak,entel olmak,içindeki komplexleri ve sosyal eksikliklerinin acılarını dindirmek için,başvurdukları felsefe kitaplarını,en azından insanlarla konuşacak birşeyim olsun mantığıyla okuyan insan türü
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar