bugün

/21
hem akboy, hem kürt hem de amedspor'lu. 3'ü 1 arada paketi.
Haksızlık yaptığım yazardır Neyse ki aramızdaki durum tatlıya bağlandı. Erdemli bir yazar kendisi.
http://m.uludagsozluk.com/e/31091890/

Güldürmüştür. Anladın sen onu.
Koyu bir Koray avcı fanı olan süper ötesi müthiş mümin kardeş.
ulan yıllardır şu ortamda yazarım bu kadar saçma sapan yazan trol gormedim.
Naber mümin iyimi böyle.
boşa oksijen israf ediyor.
çılgın biri belli.
adam kürtçülük yapıyor bildiğin. tayyibede kendisine özgürlük verdiği için seviyor, dini Islahatlarından evvel. yani öyle düşünüyorum şahsen.

kürt ırkçılığından vazgeç yazarı.
ARmudun iyisini ayular yer aforizmasının sahibi, ülkü ocaklarının kurucusu, elinden her iş gelen ultra pambık her türlü yazar.
Venus bella, devecialpay gibi birçok fake hesabı olan yazar.
sözlüğün armutlarına haddini bildiren sevimli yazar. alkışlıyoz kendisini seviyoz.
sarhoş halde sabah namazına gidip, imama "kör ekmeğe bassa günah olur mu" diye sorup, çarpılmış yazar.
Deveci nin fake i.
entrylerini kulağıma küpe yaptığım değerli mümin. allah başımızdan eksik etmesin.
Hep özlemini duyduğu kocaman aletli Bir kürt gencine aşık olup gelin gitti herhalde sesi soluğu çıkmıyor.
(#30119703)

Bu entrysinde güldüren yazar. Hahaha.
(bkz: #30110164) bunu derken diğer bir yandan (bkz: #29728582) bunu demiştir.

allah izin verirse mübarek bütün bu pislikleri beraber ve başkanımız tayyip bey ile temizleyeceğiz.
bugun gordugum bir entry'siyle -kadinlarin dovulebilecegini iddia etmis- artik donuzlama sebeplerinde cigir acmis olan yazardir.
beni çok seviyor.
Anasına babasına yazık amına koyim.

bi adet gereksiz yazar.
Hayır tam bir armut.
zamanında bende sorguladım. münafıksa bütün günahı vebali boynunadır.
Bence kafir. Ateşlerde yanacak zındık.
Canı sıkılınca imana gelen sonra dövrim yapak damarı şişen amacını hala anlayamadığım yazar.
© copyright 2005 - 2026