bugün
- azrail gelse ona ne derdiniz8
- ümmetçilerin apo sevgisi6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- hangi üye hangisiydi hepsi karıştı6
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- bana onu sormayin6
- ayran fetişisti3
- sakal erkeğin peçesidir2
- g'i l d'e d l'i l y6
- özgür özel14
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- silinen hesap 0145677
- insan sevmemek7
- arkadaşlar zall gitti3
- turhan çömez2
- 12 ağustos 20263
- yunus bülbül2
- gammazlık3
- aç karnına kahve içmek6
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- gratisin içini merak etmek10
- diamond bey dönsün kampanyası2
- arabada sigara içilir mi6
- kavganız bittiyse artık bilgi içeriği girelim3
- uludağ sözlük te kaç hesabınız var4
- kaçan kovalanır mı sizce4
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- martılara simit atmak2
- köfteci yusuf2
- sözlükte küfür eden insanlar3
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- özlü sözler2
- fake yazarların sanki biraz daha iyi yazması3
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması3
- çerçeve yasa24
- polonya2
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı6
- yani kısaca deriz ki5
- sebahattin şirin16
- renault 96
- robot moderatör2
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek10
- admin kardeş2
- diamond bosphorus2
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
çomarların ve yobazların nefret ettiği bir lider. atam maalesef rahat uyuyamaz bu şartlarda...
ağır kemalisttir.
hümanist ve enternasyonalistlerin sevmediği lider. Varsın onlar da sevmesin.
kendisi tanıdığım en büyük şahsiyettir.
değerli bir devlet adamı ve o liderimizdir.
değerli bir devlet adamı ve o liderimizdir.
Atatürk değil Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, birinci Cumhurbaşkanı, Anafartalar komutanı,Gazi, Mareşal ,Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk diyeceksin.
ülkenin 100 yıl geri kalmasına neden olan komutanımız. senin yerine mareşal fevzi çakmak paşa olsa bugün dünyaya hükmederdik. evet...
geçmişte iyi kötü ne yaptı ise yakın zamanda her şeyi açıklanacak komutanımız. evet.
(bkz: gerçek tarihin yakın zamanda açıklanması)
(bkz: gerçek tarihin yakın zamanda açıklanması)
üstüninsan.
atatürk siksin sizi ya. yeter la
büyük bir lider
belki de osmanlı devletinin rejim değiştirme projesinin en itaatkar mensubu.
kendisine ve fikirleri hakkında; büyük bir zararı akp'den sonra kemalistler ve bağnaz chp'liler vermiştir.
hem fikirleri hem de maneviyatının içi boşaltılmıştır.
belki de osmanlı devletinin rejim değiştirme projesinin en itaatkar mensubu.
kendisine ve fikirleri hakkında; büyük bir zararı akp'den sonra kemalistler ve bağnaz chp'liler vermiştir.
hem fikirleri hem de maneviyatının içi boşaltılmıştır.
gelmiş geçmiş en iyi lider denecek birisi.
nick6 kasmaya gelmiş vasa troll.
Öncelikle şunu belirtelim; atatürk benim için tarihimizde ki sıradan şahıslardan biridir.
Paragrafın basında bir de şunu belirteyim; atatürk benim atam değildir. Zaten öyle birisi benim atam da olamaz. Ha sizin olabilir. Ona bir şey diyemem. Seversiniz sayarsınız. Ulu önderdir falandır filandır. Hiç itiraz etmem. Ama sizin için öyledir. Ve siz atatürkü sevmeyen ve bunu dillendiren birini gördüğünüzde (tabi hakaret etmeden) buna tahammül edemiyorsanız sizin insani yönünüzde bir sıkıntı vardır. Hiç kimse sizin atanızı (ya da) babanızı sevmek zorunda değildir.
Dolayısıyla biri bunu açıklama ihtiyacı hissettiğinde ona hakaret etmeyin ! Bu onun hakkıdır.
Paragrafın basında bir de şunu belirteyim; atatürk benim atam değildir. Zaten öyle birisi benim atam da olamaz. Ha sizin olabilir. Ona bir şey diyemem. Seversiniz sayarsınız. Ulu önderdir falandır filandır. Hiç itiraz etmem. Ama sizin için öyledir. Ve siz atatürkü sevmeyen ve bunu dillendiren birini gördüğünüzde (tabi hakaret etmeden) buna tahammül edemiyorsanız sizin insani yönünüzde bir sıkıntı vardır. Hiç kimse sizin atanızı (ya da) babanızı sevmek zorunda değildir.
Dolayısıyla biri bunu açıklama ihtiyacı hissettiğinde ona hakaret etmeyin ! Bu onun hakkıdır.
yaşarken bir çok orospu çocuğunun anasını silkelemesinin yanında ölüsü bile bazı a.ına kodumun çocuklarını rahatsız etmekte...
Boyu hakkında net bilgilere ulaşamadigim kişi. Mesela tayyip erdoğan dedin mi nette cayır cayır çıkıyor dev gibi adam sonra ulu önder falan diye ama atatürk boy yazınca google a çıkmıyor heralde olculmemis.
en büyük savaş cehalete karşı yapılan savaştır diyerek günümüze ışık tutan ulu önder atam.
(bkz: übermensch)
en büyük savaş cehalete karşı yapılan savaştır diyerek günümüze ışık tutan ulu önder, atam.
büyük başbuğ.
hiç kimsenin yaşamını borçlu olmadığı kişi. Yaşamını borçlu olduğunu hissetmek atatürkü sevenlerin değil atatürke tapanların işidir.
Bu ülke insanının hakkını ödeyemeyecegi ve 100 yıl sonrasını görebilen sayılı liderlerden. Belki de en önde gideni. Kıyıda köşede kalmış sözleri yöntemleri bile günümüzde karşımıza çıkıyor mutlaka yaşamın bir yerinde. Dikkate alınması gereken tavsiyeleri çok. Keşke okusak. Mesela egitim alanında kendisinin projelerini inceleyip okullarda okmasi gereken seviyeye ulaşabilsek.
Türk başbuğ.
ulu önder mustafa kemal'in soyadı. anlamı; "türklerin ata'sı".
merak ediyorum bugün Atatürk olsaydı bu gençliğe ne tepki verirdi?
Bilim, ilim, Spor gibi dalları nereye yönlendirirdi ? Devletin işleyişini nasıl değiştirirdi ?... Peki Şu an Atatürk geri gelse onu en çok ne mutlu ederdi ?
gençlik rezil halde. dünyanın en büyük devrimcilerinin biri ülkenin lideri konumunda ve onun hedeflediği çizgi ile uzaktan yakından alakası yok.
Bilim, ilim, Spor gibi dalları nereye yönlendirirdi ? Devletin işleyişini nasıl değiştirirdi ?... Peki Şu an Atatürk geri gelse onu en çok ne mutlu ederdi ?
gençlik rezil halde. dünyanın en büyük devrimcilerinin biri ülkenin lideri konumunda ve onun hedeflediği çizgi ile uzaktan yakından alakası yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar