bugün
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz14
- islam barış dinidir42
- çanta5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı18
- yeni partili sözlük yazarları26
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza9
- yazdıklarına göre değil yazara göre oylama yapmak3
- çapulculardan hiç erkek adam çıkmaması4
- hintli kadınların aslında güzel olması7
- beyin nakli mümkün mü2
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- sözlüğe küsmek9
- kadının kocasına ismiyle hitap etmesi edepsizliktr6
- muslettin amca adam değildir3
- sarapci koala53
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz8
- sih yazarlar2
- yazarların şu an okudukları kitap4
- hard seven hatun6
- mesaj alımını kapatmak2
- zeki insanların sevilmemesi2
- askerliğin insana kazandırdıkları4
- ne kadar yaşlısın22
- avanos6
- 2015 de sözlükte olan yazarlar3
- dünyada obsidyen kaldı mı5
- akp mhp dem ittifakı8
- kapadokya5
- balon2
- sözlükteki iki yüzlülük4
- gilded'ın yürekleri ağza getirmesi4
- velvet45
- seven sevdiğine2
- boşanma davaları3
- sözlükte sapık var mı6
- askerde telefon yakalatmak2
- bedelli yapmamayı tercih eden erkek2
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma5
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek8
- rus kızı vs kürt kızı2
- ankete gelin beyler31
- zorunlu eğitim9
- aşkım sakso ne demek diye soran kız2
- suriye'ye sahip olmanın türkiye'ye faydası yoktur7
- mısır4
- çalışmayan erkekle evlenilir mi10
- netanyahu gelirse tutuklarız5
- instagramı silmek4
- dondurma5
- karısına köle olmak isteyen erkek2
'he de geç'dirler.
eşşeğin sudan geldiğini anlamamızı sağlayan husus.
hiçkimse eleştiriden muaf olmamalıdır. sorgulanmayan, sorgulanamayan herşey tabulaşır. tabuları anlamak mümkün olmaz.ancak zihnimizde bize ezberletilenler ile yaşar gideriz.
hayır efendim, elmayla armutu karıştırmak denir buna, iftira ayrıdır, eleştiri ayrıdır, ben eleştiririm, iftira edenler de beni bağlamaz türkçesi sikimde olmaz. benim sikimde olmayan da benim önüme getirilemez.
http://www.ihbarweb.org.tr/index.html
http://ihbarhatti.meb.gov.tr/
burayı yeteri kadar zorlarsanız sözlükte bir daha atatürk'ü aşşağılayan konular açılmayacağında emin olabilirsiniz. (bkz: youtube nin başına gelenler)
http://ihbarhatti.meb.gov.tr/
burayı yeteri kadar zorlarsanız sözlükte bir daha atatürk'ü aşşağılayan konular açılmayacağında emin olabilirsiniz. (bkz: youtube nin başına gelenler)
anca ölümünün ardından konuşulabilecek durumdur.
5816 numaralı kanun.
madde 1- atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir.
yukardaki fıkralarda yazılı suçları işlemeye başkalarını teşvik eden kimse asıl fail gibi cezalandırılır.
yorum;
alenen hakaret kapsamı gerçek hayat içinidir. ülkemizde henüz internet için bir düzenleme yoktur.
şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunulamaz dolayısıyla ama youtube gibi de olmaz çünkü yasal uyarı ile zall ı en fazla ikaz edebilirler.
tabi bu hakaret edilmesi gerektiği anlamına gelmez, sağlıklı bir şekilde hakaret etmeden eleştirilmelidir atatürk.
madde 1- atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir.
yukardaki fıkralarda yazılı suçları işlemeye başkalarını teşvik eden kimse asıl fail gibi cezalandırılır.
yorum;
alenen hakaret kapsamı gerçek hayat içinidir. ülkemizde henüz internet için bir düzenleme yoktur.
şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunulamaz dolayısıyla ama youtube gibi de olmaz çünkü yasal uyarı ile zall ı en fazla ikaz edebilirler.
tabi bu hakaret edilmesi gerektiği anlamına gelmez, sağlıklı bir şekilde hakaret etmeden eleştirilmelidir atatürk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar