bugün

/78
takdir ettiğim yazar.
ara sıra bana sallayan yazar

gerçi ne şerefsizler gördük burada, en azından sallıyor sadece..
(bkz: kardeş)

olm playstation vardı ne oldu ona ya? *
8.nesil komunistimam hayranı dil anlatım hocasıdır kendileri. hocam hazır gelmişken eylemsileri anlatsanız da daha iyi yazabilsek dimi (!)
Dili dolanıp iki kelime yazamayanlarla uğraşmayı gereksiz gören yazar. Sen daha "dimi"yi birleşik yazıyosan yapacak çok şey yok o konuda, böyle gelmişsin böyle gidersin.

Eylemsileri bilemem ama yazarımsıları hemen anlarım.*
bir taşak malzemesi olan takımın taraftarı. fb.
gol yemem ama aşure yerim.

yine nerelerde kimlerinin canını yakıyor acaba, çapkınım haylazım... *
yuvarlayınca 1.70
dik durunca 1.68
eğilince 90
bükülünce 60
amuda kalkınca 3 metre olan hatun şeysi..
bi o camda bi bu camda
sözlüğün en saygılı terbiyeli yazarlarından. oğlan dayıya çeker elbette.
hakkında şiir yazılan bir yazar. dizeleri ise şöyle...

gözlerin kömür karası, yanakların al...
o dudaklar çilek, içimde yanan nâr...
hadi gel benimle bir tur at..
yerim seni asuregibisurat...

ahh ahh. *
Yakında sözlükte başgöz edeceğimiz yazar. Taliplileri, şiir yazanları, tatile davet edenleri.*
Hoş geldin dilekleri için mutluluk duyduğum buradan saygılarımı yolladığım yazar.
güldürdü; (bkz: #18574058)
hiperaktif bir yazar. bütün tehlikeleri göze alıp beni görmek için sözlüğe girip çıkıyor giriı çıkıyor, haliye hiperaktif oluyor burnunu ısırdığım. *
bu sözlüğün gördüğü, göreceği en seviyeli, saygılı kişilerindendir. allah işini rast getirsindir. yanağından öpen kızlar aşure tadı alıyormuş. öpenlerin yalancısısyım.
nickimin anlamını, hikayesini benim anlatmam gerekirken, nickimi bana anlatan yazar. biyerlerde bişeyler ters gitmiş olmalı. *
yazdıklarımı okuyunca millet neden bana ergen diyor diye kendıne kıza yazar .
saçma sapan yazıp sonra millet bana neden ergen dıyor dıye millete saldıran sivilceli ergen, birde gelmiş fenerbahçeye aşık dıyor fenerbahçe bu ülkeye şikeden başka napmış ? 105 yıllık tarıhınde avrupada ne başarısı varda fenere aşık olucam ? 30 yılda bi türkiye kupası gören taraftarlarsınız haddinizi bilin be.
ergenliği geçeli epey olmuş yazar.
hala ergen olan yazardır.
iki kelimeyi bir araya getiremeyen aşure suratlı insandır ,sürekli online olması a sosyal oldugunun kanıtıdır ben sana burda (#18705218) dicemi dedim 2 ay çıkaramassın içinden.

(bkz: bana uzak allaha yakın)
adamın hasıdır.
yenilesi bir surati olan yaza**
Hakkında her şeyi diyebilirsiniz ama sivilceli diyemezsiniz, yoksa üzülür yazarı.
Adam ne kadar clean and clear ürünü varsa çantasında taşıyor, onda sivilce çıkması demek bizim cüzzam olmamız gibidir.*
türkçe öğrenmesi gereken kültürsüz.
© copyright 2005 - 2026