bugün
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar12
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması8
- kuran da namazın olmaması7
- hep sinirli yazarlar4
- metrobüse binecek kızlara tavsiyeler4
- ayet indirilen dönem4
- huzur islamda5
- muslettin amca3
- yapay zeka bizi domaltabilir mi3
- alkolsüz bira içen müslüman6
- uff diye üzülen erkek3
- bu kadar seksi olduğumu bilmiyordum diyen sevgili3
- göbekli tepe6
- götü güzel olan kız3
- gurbetçilerin dövizle askerlik fiyatına isyanı2
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir12
- sözlük hatunlarının ısırılmalık tipler olması2
- ehli sünnet hocalar3
- ehl i sünnet3
- tansiyon ilacını içmeme karizması2
- are you iran5
- kadın ürolog olmaması4
- her şeyin bir verisi var artık2
- tulumba tatlısı10
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın6
- ankara2
- istanbul da ev kiraları3
- sözlükteki teyzeler3
- nasıl birisiniz13
- magnezyum4
- deniz göktaş34
- ona bir şey söyle17
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- bir birader bir biradere gel bira içelim demiş2
- akp bitince ne olacak23
- 9 temmuz 20264
- söyleyecek çok şeyi olduğu halde konuşmayan insan3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler4
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması7
- fusya semsiyeli yabanci17
- ekrem imamoğlu11
- fransız kadının pakistan daki 12 yıllık esareti2
- anın görüntüsü10
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- kucağa almak2
- aselsan satılırsa8
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
(#5853628) bahsi geçen entrysiyle öğrendik ki insanlığı, tarafsızlığı, futbolseverliği ölmüş kişidir...
allah rahmet eylesin!
allah rahmet eylesin!
(#5853628) ya ne olacağıdı, sırf beşiktaşlı olduğum için 5 atacağı kesin olan galatasaraya atamaz göte gelir mi diyecektim? diye sitemde bulunduğum yazar.
her önüne gelen yazar olmasın diyen, sonra şahsi durumları nick altına değil olayın geçtiği başlığın altına yazacak kadar nerede olduğundan bihaber (#5942923), önce iyi bir yazar olması gerekirken doğrudan ayarmatörlük kademesine geçiş yapmayı tercih etmiş bir 6. nesil.
kendisine kusursuz sözlük yazarlığı dalında başarılar diliyorum.
entrylerin sağ altında yer alan msj butonunun bir fonksiyonu var en kısa zamanda keşfetmesi dileğiyle...
ek: linke tıklarsanız mesaj silinmiş, ne oldu da bunlar yazıldı denmemesi için;
görsel
kendisine kusursuz sözlük yazarlığı dalında başarılar diliyorum.
entrylerin sağ altında yer alan msj butonunun bir fonksiyonu var en kısa zamanda keşfetmesi dileğiyle...
ek: linke tıklarsanız mesaj silinmiş, ne oldu da bunlar yazıldı denmemesi için;
görsel
vakti zamaninda dil ogrenmek icin okudugum ilk "kitap" adi.
bazen beni cildirtan, tamam genelde cildirtan,buyudugune inanmak istemedigim fakat daha dun dizlerimden yapisip da bu gun bacak boyu kadar bile olamadigim kardes kisisi.
seviyom lan seni.
bazen beni cildirtan, tamam genelde cildirtan,buyudugune inanmak istemedigim fakat daha dun dizlerimden yapisip da bu gun bacak boyu kadar bile olamadigim kardes kisisi.
seviyom lan seni.
salya sümük fenerbahçeye saldıran yazarımsı.
(bkz: #6431059)
yedin bitirdin beni.
yedin bitirdin beni.
(#5810438) harika tespitiyle kendimi yakın hissettiğim kaderdas yazar.
yaptığı istatistik hesabıyla beni benden almıstır.
hammaddesi süt olduğu halde ayran ile süt arasındaki farkı en yakın hissetmiş yazar.
(#7388555) ellerine sağlık. heralde daha güzel ifade edilemezdi...
yazdiklariyla beni bazen sasirtan erkek kisisi!
daha dun oyunlar oynadigim, saglam kavgalar ettigim. sacini basini yolup feci cemkirdigim kardes, bu gun dunyasina giremedigim, feci isyankar, gitar tutkunu, karmasi benden yuksek, mistik yazilar yazan, bazi seylerin onun icin hafif geldigini dusundugum, muzik bilgisi engin, az utangac, cok yuzsuz.. garipoglan!
hadi sarki soyleyelim!
opucuk
daha dun oyunlar oynadigim, saglam kavgalar ettigim. sacini basini yolup feci cemkirdigim kardes, bu gun dunyasina giremedigim, feci isyankar, gitar tutkunu, karmasi benden yuksek, mistik yazilar yazan, bazi seylerin onun icin hafif geldigini dusundugum, muzik bilgisi engin, az utangac, cok yuzsuz.. garipoglan!
hadi sarki soyleyelim!
opucuk
kendisi ne kadar isteksiz olursa olsun ben bu adamı boğazda bi rakı balık yapmadan bırakmam. valla bırakmam lan. gider hollanda'lardan alır gelirim, yine yaparız baba.
lan hatırlıyorum da, daha dün gibi. rock/metal forumlarına takılıyoruz beraber. millet bizim yazdığımız başlığa bir daha mesaj atamıyor korkudan. tir tir titretiyoruz, ayarlar diz boyu. sevgililer geldi, geçti, hiçbiri bu kardeşliği bir kenara atamadı. biliyorum, ne olursa olsun, bu kardeşlik sonsuza kadar gidecek, ölsek de, kalsak da. o biliyor ki, başı sıkıştığı zaman yaslanacak bir omuz var burada, ben de biliyorum.
istanbul'a gelsin bi, krallar gibi ağırlamayan top olsun top. aha böyle --> "O".
lan hatırlıyorum da, daha dün gibi. rock/metal forumlarına takılıyoruz beraber. millet bizim yazdığımız başlığa bir daha mesaj atamıyor korkudan. tir tir titretiyoruz, ayarlar diz boyu. sevgililer geldi, geçti, hiçbiri bu kardeşliği bir kenara atamadı. biliyorum, ne olursa olsun, bu kardeşlik sonsuza kadar gidecek, ölsek de, kalsak da. o biliyor ki, başı sıkıştığı zaman yaslanacak bir omuz var burada, ben de biliyorum.
istanbul'a gelsin bi, krallar gibi ağırlamayan top olsun top. aha böyle --> "O".
(bkz: #8753473) bu entry ile haftanın en sevilenlerine girmiştir lakin itü sözlükte alkolik2000 adlı yazarın iki sene önce yazdığını kopyaladığı için pek yaratıcı sayılmaz.
http://www.itusozluk.com/...e+ki+diyen+insan/@2169689
edit: artık itüsözlükten olduğu belirtilmiş, ben bunları belirtilmeden önce yazmıştım.
http://www.itusozluk.com/...e+ki+diyen+insan/@2169689
edit: artık itüsözlükten olduğu belirtilmiş, ben bunları belirtilmeden önce yazmıştım.
(#8887311) nolu entrysi için alkışladığım yazar.
izni olursa, bu entrysinin altında imzam vardır.
izni olursa, bu entrysinin altında imzam vardır.
tam dizilik bir babası vardır. bahse girerim bunun babası da yahşi cazibedeki patron gibi adamı 3 şey manyağı yapar. ülkemizin bu gibi ailelere ihtiyacı vardır. sevgi, saflık, centilmenlik gibi rakip takıma da üzülebilecek kaç aile kaldı ki?
ailesine en derin muhabbetlerimle selam ederim...
ailesine en derin muhabbetlerimle selam ederim...
adam akıllı arkadaş.
gülmekten yarılmama sebep olmuştur. ellerine sağlıktır.
gülmekten yarılmama sebep olmuştur. ellerine sağlıktır.
gerçekten yaran entry'ler giren yazar. 2-3 entry'sini okudum ve hepsinde de sesli güldüm *
(bkz: assepoester/#10205384)
(bkz: allahın işine karışmak/#10205342)
bir de bu var ama bu daha çok ironik
(bkz: ateistlerin kötü insanlar olması/#8887311)
(bkz: assepoester/#10205384)
(bkz: allahın işine karışmak/#10205342)
bir de bu var ama bu daha çok ironik
(bkz: ateistlerin kötü insanlar olması/#8887311)
önce bunlar incelensin;
ece kscg/#10948065, bluevelve/#11014557
sonra bu;
msd/#11025904
sonuç: yaratıcılığı ve özgünlüğün zirvesinde bir arkadaşımız.
ne kadar hoş.
ece kscg/#10948065, bluevelve/#11014557
sonra bu;
msd/#11025904
sonuç: yaratıcılığı ve özgünlüğün zirvesinde bir arkadaşımız.
ne kadar hoş.
anketsever bir yazar.
eriklen kafayı bozmuş yazar.
Eriği benden daha çok seven yazar. erikli marka suya zaafı olabilir.
dünyanın en ciddi entrysi
dünyanın en hüzünlü entrysi
dünyanın en komik entrysi
kendi dunyasında yanıp duruyor bu arkadaş.entry kasmaya mı çalışıyo anlamadım birtek emektar oldugunu goruyorum . rast gele.
dünyanın en hüzünlü entrysi
dünyanın en komik entrysi
kendi dunyasında yanıp duruyor bu arkadaş.entry kasmaya mı çalışıyo anlamadım birtek emektar oldugunu goruyorum . rast gele.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar