bugün
- masklavinin bu aralar çok gergin olması16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz23
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması12
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- eski bir anı hatırlamak13
- anın görüntüsü9
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması21
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- ekrem imamoğlu51
- erdoğan sonrası hükümet9
- muhalifler neye muhalifler17
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar8
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de18

entry'ler (261)
Sen benim hayatımsın'ı okudum dün. Daha önce yazara dair hiÇ bir bilgim ya da araştırmam yoktu. Olaya gelecek olursam; beni etkilemedi. Hikayede en temel olarak aradığım şeyi, o adamın niye hayatı olduğunu yani adamı neden bukadar Çok sevdiğini aÇıklamasını bekledim. Bu noktadaki değinimleri yetersiz buldum.
Kitap bana selvi boylum al yazmalım'ı hatırlattı.
iÇim paramparÇa. O fikirler, hayaller, planlar, insanlar hepsi gitti. Bi ben kaldım bi de iÇimdeki hayırlısılar, belkiler, kısmet değilmişler.
Karakteri krater olmuş sağa sola püskürürdü. Kendini aÇtırdığı şişeyle ifade eden, Yemek yediği mekanla övünen insanlardandı. Şu hayatta tek ihtiyacı olan şey ilgiydi ve istediğni hep aldı. Sen bu ruhsuz ve sığ insanı alkışlarınla kral yaptın, Çocuğun da onu idolü..
Normal yaşantımda sürekli okuyup ders Çıkardığım iÇin gittiğim yıldızlı otellerin şezlonglarında da aldım elime romanları. ihtiyacı olan birine daha Çabuk yardım edebilmek iÇin hep masanın üstündeydi arabamın anahtarı. Olaylara tepkimi profil fotoğrafımı karartarak verdim. Bir insanın acısını anladım, empati kurdum, yüreğim sızladı akşam eğlenmeye Çıkana kadar. Farkındaydım aslında memlekette işlerin yolunda olmadığının Çünkü Çok araştırıyordum facebookta. Fikir yürüttüm, analiz ettim ve yazıya döktüm 140 karaktere sığdırdım hepsini. Kendime olan saygım ve özgüvenimin yanında ne kadar Çevik olduğumun kanıtıydı spor salonundaki fotoğraflarım. Alnımın akıyla girdiğim işimde Çaba harcayıp, üretip, fayda katarak yükseldiğimi görünce dayımın benle nasıl gurur duyduğunu bilemezsiniz.Sadede gelecek olursak; Gelecek ben ve benim gibilere emanet. Bu günlere, bu hale gelmemi siz sağladınız. Verdiğiniz destek iÇin teşekkür ederim. Ben sizin eserinizim...
Sonunda bu muydu dedirten eserdir.tamam akıcı filan ama tüm Çabasına rağmen katili sonuna gelmeden farkettiriyor.tabletlerdeki hikaye ise tırt.
1 2 saat arayla 5 6 saniye sallayan depremlerdir. Devamı gelecek gibi bi izlenim oluşturmuştur.şiddetleri 4.5 civarıymış
http://www.youtube.com/watch?v=07iiV3CMo5I gayet kolaymış aslında dedirtmiştir.
uzaktan şöyle bir 'sucuk' dersen olabilir.
Gs a geldi kanat durdu resmen. Bunun yerine kanada aydını koysa daha iyi oynar.adam bikere yavaş.
Sıla sayesinde kelime dağarcığımız genişledi yine. Şimdi orda burda cümle iÇinde iÇinde kullanılacak kelimedir.
Entry gırcem diye klozette okadar Çok oturmuşum ki bacaklarım uyuşmuş. Rap sözü uydurcam diye bacaktan oluyodum ya la.
Buralarda yenisin akıllı dur abisi, rep yaparmış kendisi lakabıda kıreyzi, bak ewlat kes sesi bu beden repin kalesi, yanımda mc messi oynatıyoruz yine kelimeleri,saÇların oldukÇa afilli ama dağarcığın tam bir sabri.
memleket: Eskişehir
ikamet: Muğla
ikamet: Muğla
Dün gece 04:30 da gelen mesaj : Pencere ve mutfak kapısını kapalı tut. Balkon giderlerinde süzgeç yok fare girebilir...
Roger "Verbal" Kint (Kevin Spacey) - olağan şüpheliler
'' Millete efendilik yoktur, hizmet vardır.''
ufak tefek hoş şeylerdir.
caanım istanbulu bırakıp geldiği muğla' da hapsoldu
acayip farklar yediğimiz tek acemi takımın benim olduğum takım olduğu ligdir. fırsat eşitliği yok bu ligde. yine de eğlenceliymiş. 1 gol attık o da bana çarpıp girdi olley!