bugün
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği2
- ölümün en iyi tanımı7
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması12
- yazarların en sevdiği hayvan2
- sabahın şiiri2
- yazarların mezun olduğu okullar17
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ankara da nato zirvesi13
- ctrlx'in ayakları11
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı8
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- günün şiiri25
- bakire kadını gözünden tanımak6
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- saraca finch house21
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- sivas ta kayınbabanın damadını vurması2
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- döl bankası4
- yoğurt11
- 23 yaş7
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- aleyna tilki nin ayakları4
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- dövmesi olan erkek9
- 2026 dünya kupası24
- adana sokak lezzetleri5
- murat yakın3
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- velvet30
- ragnar rockefeller38
"Diye çınladı bir ses."
Dedi yazar.
Dedi yazar.
Adının aslı olduğunu herkese ezberletmiştir. Kendi kendini troller, Nick altına sürekli entry girer. O değilde beni bu sanan, onu ben sanan var lan. Yok ip lerimiz aynıymış vay, ip ne ?
Apaçık teşhirdir.
Aslı ismine karşı zaafı olan, o işime karşı rasyonel yaklaşan bir kızımız.
Bu gece coşmuş yazardır. Var mutlaka sıkıntısı.
Adını sever, adını annesi koymuştur.hehe
Acilen mizah ve mizan ayrımını yapması gereken kişidir. Asla bir mizahsen olmadı, ama mizansen hep vardı.
Tüm sözlüğün bütün gün sözlük kızları hakkında ileri geri konuşmasında etken modellerden biri daha sözlüğe giriş yapmış dediğim yazarımsıdır.
Herkesin hayatına kimse karışamaz tamam da https://m.uludagsozluk.com/e/32703223/ sen bu başlığa böyle entry girersen sonra buralarda ipin ucu kaçıyo. Şu sözlükte son zamanlarda gördüğüm sayılı kezban hareketlerden biri lütfen kusura bakma. Bir diğer olay entrysi ise sözlük kızlarının hayalindeki koca başlığına girdiği. Şimdi linkini kopyalayamıycam ama demiş ki tipi şöyle olsun karakterini de merak ediyorsanız mesaj atın ya da takipte kalın. Çok komik ya koskoca memlekette koca arıycak yer kalmadı da sözlüğe mi başladınız hahaha. Hayalindeki şeyi yazmak başka takipte kalın mesaj atın demek bambaşka.
Bir de tüm bunların dışında harun abi olma ihtimalini göz önünde bulundurarak söylüyorum zira on birinci nesil arkadaş, oğlum manyak mısınız lan siz? Böyle kezo kezo kız hesapları açıp sonra da sözlük kızları çok kezo mu diyorsunuz, ruh hastaları? Kendin çalıp kendin oynamak denir buna...
Neyse daha da bişiy demiyorum inş harun abidir.
Herkesin hayatına kimse karışamaz tamam da https://m.uludagsozluk.com/e/32703223/ sen bu başlığa böyle entry girersen sonra buralarda ipin ucu kaçıyo. Şu sözlükte son zamanlarda gördüğüm sayılı kezban hareketlerden biri lütfen kusura bakma. Bir diğer olay entrysi ise sözlük kızlarının hayalindeki koca başlığına girdiği. Şimdi linkini kopyalayamıycam ama demiş ki tipi şöyle olsun karakterini de merak ediyorsanız mesaj atın ya da takipte kalın. Çok komik ya koskoca memlekette koca arıycak yer kalmadı da sözlüğe mi başladınız hahaha. Hayalindeki şeyi yazmak başka takipte kalın mesaj atın demek bambaşka.
Bir de tüm bunların dışında harun abi olma ihtimalini göz önünde bulundurarak söylüyorum zira on birinci nesil arkadaş, oğlum manyak mısınız lan siz? Böyle kezo kezo kız hesapları açıp sonra da sözlük kızları çok kezo mu diyorsunuz, ruh hastaları? Kendin çalıp kendin oynamak denir buna...
Neyse daha da bişiy demiyorum inş harun abidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar