bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- kızla konuşmaya çalışmak2
- evrene bir mesaj bırak7
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- macbook neo2
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- muhafazeküler4
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- ismail kartal10
- nagihan'a üzülmek2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- şu anda ne yapıyorsun19
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- kilo verdiren gıda4
- bugün ne yedin10
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- org vs synthesizer4
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- hocalı katliamı2
- 2026 dünya kupası13
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- işi düşünce aramak2
- kemal derviş5
- bir gün ölecek olmak6
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- 30 lu yaşlar14
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- yıllık yazısı3
- en iyi terapi6
- en iyi yanık kremi5
Tüm sözlüğün bütün gün sözlük kızları hakkında ileri geri konuşmasında etken modellerden biri daha sözlüğe giriş yapmış dediğim yazarımsıdır.
Herkesin hayatına kimse karışamaz tamam da https://m.uludagsozluk.com/e/32703223/ sen bu başlığa böyle entry girersen sonra buralarda ipin ucu kaçıyo. Şu sözlükte son zamanlarda gördüğüm sayılı kezban hareketlerden biri lütfen kusura bakma. Bir diğer olay entrysi ise sözlük kızlarının hayalindeki koca başlığına girdiği. Şimdi linkini kopyalayamıycam ama demiş ki tipi şöyle olsun karakterini de merak ediyorsanız mesaj atın ya da takipte kalın. Çok komik ya koskoca memlekette koca arıycak yer kalmadı da sözlüğe mi başladınız hahaha. Hayalindeki şeyi yazmak başka takipte kalın mesaj atın demek bambaşka.
Bir de tüm bunların dışında harun abi olma ihtimalini göz önünde bulundurarak söylüyorum zira on birinci nesil arkadaş, oğlum manyak mısınız lan siz? Böyle kezo kezo kız hesapları açıp sonra da sözlük kızları çok kezo mu diyorsunuz, ruh hastaları? Kendin çalıp kendin oynamak denir buna...
Neyse daha da bişiy demiyorum inş harun abidir.
Herkesin hayatına kimse karışamaz tamam da https://m.uludagsozluk.com/e/32703223/ sen bu başlığa böyle entry girersen sonra buralarda ipin ucu kaçıyo. Şu sözlükte son zamanlarda gördüğüm sayılı kezban hareketlerden biri lütfen kusura bakma. Bir diğer olay entrysi ise sözlük kızlarının hayalindeki koca başlığına girdiği. Şimdi linkini kopyalayamıycam ama demiş ki tipi şöyle olsun karakterini de merak ediyorsanız mesaj atın ya da takipte kalın. Çok komik ya koskoca memlekette koca arıycak yer kalmadı da sözlüğe mi başladınız hahaha. Hayalindeki şeyi yazmak başka takipte kalın mesaj atın demek bambaşka.
Bir de tüm bunların dışında harun abi olma ihtimalini göz önünde bulundurarak söylüyorum zira on birinci nesil arkadaş, oğlum manyak mısınız lan siz? Böyle kezo kezo kız hesapları açıp sonra da sözlük kızları çok kezo mu diyorsunuz, ruh hastaları? Kendin çalıp kendin oynamak denir buna...
Neyse daha da bişiy demiyorum inş harun abidir.
Acilen mizah ve mizan ayrımını yapması gereken kişidir. Asla bir mizahsen olmadı, ama mizansen hep vardı.
Adını sever, adını annesi koymuştur.hehe
Bu gece coşmuş yazardır. Var mutlaka sıkıntısı.
Aslı ismine karşı zaafı olan, o işime karşı rasyonel yaklaşan bir kızımız.
Apaçık teşhirdir.
Adının aslı olduğunu herkese ezberletmiştir. Kendi kendini troller, Nick altına sürekli entry girer. O değilde beni bu sanan, onu ben sanan var lan. Yok ip lerimiz aynıymış vay, ip ne ?
"Diye çınladı bir ses."
Dedi yazar.
Dedi yazar.
bir 7. sınıf öğrencisine göre gayet iyi yazıyor üstüne gidilmemeli. memeli.
Hayret vericidir.
Meyve nerde.
Çok hızlısın bebaaam yapma dedi yazar.
Maaş ile yapacağını itiraf eden beyanda bulundu .
Yazdıklarını geri silen, enteresan yazar.
galamı guvvatlı bir çizer..
mission completed..
mission completed..
sözlüğü facebook zanneden ezik yazar. yakında açık oyla mesaj atayım kıvamına gelir.
Beyaz tenli ise allahına kadar severiz. Sevgiden ölür
Evet.
Evet.
Ergenitto yazar.
13 yas falandir.
13 yas falandir.
oo kavga, mısırları aldım.
Neden ustune alindin ki bu kadar ?
Ergen demek kotu birsey demek degil ki.
Yavrum benim kiyamam sana aglama bir daha ergen demem. Ama beyninin 13 yasinda oldugu bir gercek.
Ergen demek kotu birsey demek degil ki.
Yavrum benim kiyamam sana aglama bir daha ergen demem. Ama beyninin 13 yasinda oldugu bir gercek.
aynı nick ve fotoğrafla instela'da kızlı başlıklara entry giren yazardır. muhtemelen erkek diye düşündürttü.
Saklabanligi kendisi yapiyor haberi yok neyse beyni minicik olan bir cocuga uyamicam iyi yazmalar canim hoscakal.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar