bugün

(#662079) ayrıca kendileri yazının yayınlandığı kocaeli demokrat gazetesinin 1. uluslar arası sosyal bilimciler kongresi ile ilgili haberlerini ve röportajlarını yapmış ayrıca resimleri çekmiştir.

ayrıca kongrede basın işleri koordinatörlüğü görevi yapmıştır.
her daim arkasında olunası uuser . iyi veya kötü yaptığı herşeyin arkasında durmayı bilir , taktir edilesidir .
(bkz: arude50 nin 1 ekim 2006 kose yazisi)
netsozlukten bir kac kisi ile birlikte haksız yere sepetlenen yazar.
tanımam etmem,hiç muhabbetim de yok ona rağmen bir kanım kaynadı modunda olduğum yazar. **
(#902319)

kopardı valla beni. "sık ve gür sakalları var" demiş. lan sanki sakallarının nasıl olacağına doğmadan önce kakar veriyorlar. ilahi arude!*
güzel yazar.
cem uzan hakkındaki doğru olduğuna kalıbımı bastığım yazımı neden kötü oyladığını geçte olsa anladığım yazar.olsun.. yine de saygı duyduğum ama fikrimde hala sabit olduğumu bilmesini istediğim yazardır da diyebilirm.
netsozluk'te okuduğum nadir adamlardandı. * *
ukte doldurucu yazar.
cağnım, ciğerim yazarı pek severim kendilerini...
fanatizmin taktığı at gözlüğünü uzun süredir gözünden çıkartmayan yazar.
tanımış olduğum günden beri bana yamuk yapmayan * geleceğin sayın başbakanı şimdiden seçmenlerinin gönüllerinin fethi ile uğraşmaktadır.
kafa dengi, kaliteli yazarlardandır kendisi... queen'den başlayan sohbetimiz dream theater'dan, aşktan, siyasetten, türkiye'den, kocaeli'nden, galatasaray'dan çıkmıştır... geceleri yaptığımız msn konuşmalarında da koyu muhabbetlere girmişizdir, iyi ki olan dostlardandır...
aldığımız kınamayla birlikte ''bu gecede uyuyamayız artık'' dediğimiz yazar. üzülme dost, bu kötü gecede bitecek elbet.
entercevap kişilik.
(bkz: 3207), başlık..
"bir tek sayı" , entry..

hiçbir şey demiyorum.. az uğraşırsa 475595736520259574 tane entry sahibi olacak yazar kişisi.. azcık daha kasmak lazım..
bazı entrylerimin hemen ardındaki entryde imzasını gördüğüm yazar. kankam mıdır nedir? *
moderasyonun politikaları sayesinde, yediği küfürlerin, edenlerin yanına kaldığı yazar.
sözlükte alenen cem uzan reklamı yapan genç partili şahıstır. kendisine kolay gelsin demekten başka birşey denemez. *
o psycho bakışlar bana sökmez, yiyorsa gel yanımda at öyle bakış...* ayar vermeye bayıldığım yegâne kişi, samimi dost. nice yıllara...
genç parti üyeliği için:

(bkz: sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik) **
oldukça kibar, anlayışlı, sıcakkanlı yazar. biz de çok severiz kendisini efem. *
gizliden gizliye kalemiyle hayran bıraktıran canım arkadaşım, fikirlerimiz düşüncelerimiz hep ortak.. ama o'nun yazmaya daha çok zamanı var, nedense ben biraz uyuşuğum ama o yazsın ben okurum..okumayı seviyorum ben abi.. hep yanında olduğummu bilsin..birinci yılı kutlu olsun ...
1. yılın kutlu olsun yazarı.
© copyright 2005 - 2026