bugün

Facebookta sürekli yazdıklarını okuduğum eğlenceli bir sayfanın ismidir.
Doğru tespitleriyle nam salmış arada toplumsal konularda tespitlerde bulunan ağzı kafasındanda bozuk olan kardeşimizdir.
küfür ediyor falan ama bağımlı oluyosun kopamıyosun.
--spoiler--
Eskiden Demet Akalını twitterın en samimiyetsiz ünlüsü seçen argostroloji demete yaltaklanma da dünya markası
--spoiler--
aslan burcunu bir türlü sevemeyen, yıldız fallarını komik şekilde yorumlayan internet fenomeni.
gerçek adı Eray efe olan twitter fenomeni. yine twitter fenomeni falanca ile çıkıyorlar.
Küfrederek arkeoloji çalışmaları yapan Karslı bilim adamı.
görsel

an itibariyle yardırmaktadır.
Bugün burç yorumlarını farklı şekilde yapmış twitter fenomeni.
burçlara olan önyargımı yıktığı gibi (argostrolojiye özgü) burç yorunlarınada sempati duymayı sağlayan fenomen.
Arel üniversitesinde psikoloji okumaktadır. iyi bir gözlemci olduğunu düşünüyorum ama son zamanlarda baymaya başlamıştır.
Ovunc icin ilik arama kampanyasini twitterda baslatti ama bulunamadi. Gecen ay kaybettik. (Bkz:ovunccalhanoglu). Neticede iyi bi adam.
sadece galatasaraylı olduğu ve sınıfdaki kızların konuştuğu için takip ediyorum. ayrıca paranın amınagoyuyo yemin ediyorum.
sadece tweet atmakla kalmayıp parti organizasyon işlerine de karışmıştır.
insanlarin bu adamin profiline girip, takip et butonuna bastiklarinda beyinlerini kaybettiklerini dusunuyorum. Ozellikle erkekler, burc yorumu okuyan erkek gitsin ceyizine dantel de orsun.
bazi yazdiklari gercekten tutan fenomen.
bana tutuyor en azindan.
dogum haritamda cok terazi olmasindan mutevellit herhalde.
evet vampir oldum.
https://twitter.com/Argos...status/290822520108613633
sosyal medya programında da yayınlanan kim 500 bin takipçi ister videosu ile gündeme gelmiştir
(bkz: 450 bin takipçiye sahip twitter fenomeni)
sıçarken tweet attığını itiraf etmiştir.
Bugün 13.00 da Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür merkezinde söyleşisi olan twitter fenomeni.
gece gece dakika başı içinde "kızlar ve seks" kelimesi eksik olmayan tweet bombardımanı yapan yavşak yönünü şu saatlerde öne çıkarmış fenomenimsi.
bizim zamanımızda üniversitelerde ha keza liselerde belirli bir seviyeye ulaşmış en azından kültürel anlamda kendini fazlasıyla geliştirmiş insanlar söyleşi yapardı , bu tipler ne anlatıyor ola ki nasıl fenomen olunur falan bunu mu öğretiyorlar okullarda .
bir gazeteye verdiği röportajda ''twitter üzerinden yaptığı işlerle aylık gelirinin 7-8000tl olduğunu söyleyen adam. arel üniversitesi psikoloji bölümünü bu sene bitirmiştir. aynı zamanda ünlü şarkıcılara ayakçılık yapmaktadır.
bir gün bu da biter kişisi.
Bir zaytung astrolojinin boku olamaz.
© copyright 2005 - 2026