bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- ispanya'nin terör bitirme formülü13
- izmir'in akp'ye geçmesi8
- birini unutmak4
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- 1 90 esmer kaslı erkek3
- vişneli sarma3
- sarma8
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- napolyon vs atatürk7
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- sabahın köründe işe giden ezik7
- nervionun neo osmanlıcı çıkması2
- osmanlı pilavı2
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- cin tarafından özel numaradan aranmak4
- birbirine iyi gelmek5
- trump'ın iran açıklaması10
- kahvenin keyif vermediği anlar2
- teknede yaşamak3
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- göz kanlanması11
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları3
- kuran da namazın olmaması2
- true'nın iran açıklaması5
- suntat3
- hayırlı cum a lar2
- sıvı sabunla ayakları yıkamak3
- günaydın sözlük sakinleri4
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- baktat3
- maun suresi4
- halkın teveccühü3
- bu sabah yağmur var istanbul da3
- uludede'nin cenaze eventi11
- utangaç apocu aktrollerin uğramadığı başlıklar4
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
- salat yağ2
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- uyku bruksizmi2
- nazi2
- apo'ya selam göndermeye devlet aklı diyen troll2
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın4
- 1 ekim 2026 danimarka portekiz maçı2
- artık benzin alırken fiyat tabelalarına bakmamak3
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak5
bir fenerbahçeli olarak kendisine karşı hislerim son derece nötr olmakla birlikte üzerine fazla gidildiğini düşündüğüm futbolcu. kesinlikle yetersiz ve hem fiziksel hem de mental anlamda kötü durumda ama unutmayalım ki biz türk insanı biraz da kendi örgütüne göre performans gösterir. daha formda, hazır ve adil bir milli takımda çok daha farklı bir arda izleyebilirdik, olmadı.
Basın toplantısı ardından yapılan basına açık antrenmanda tüm takım bir araya gelip fotoğraf çektirirken burak ve bu sokuk arkada kalıp ceketlerinin fermuarı ile oynadılar. ikisi de beş kuruş etmeyecek insanlar. Medya yükseltti bu isimleri hep özellikle ardayı her hafta yeni bir reklam çekti.
Ben gördüğüm dönemlerden omzu çıkık oynayan bülent, forması su gibi olan yıldıray, her ne kadar yeteneksiz olsa da formanın hakkını veren sabri, takım antrenörüne vurdu diye ortalığı birbirine katan alpayı bu ibişlerle karşılaştırıyorumda onlar hakikaten adamdı. gerek kendi kulübünde gerek Milli takımda formasının hakkını veriyordu gel gelelim bunlara sıkıntılı günlerde bile parayı gündeme getirecek kadar karaktersizler.
Futbolcuları vitrine koyan taraftardır ayağınızı denk alın ibineler. alkışlayınca taraftardan iyisi yok yerince yok babam niye eleştiriyorsunuz. Yok öyle ya ma.
Ben gördüğüm dönemlerden omzu çıkık oynayan bülent, forması su gibi olan yıldıray, her ne kadar yeteneksiz olsa da formanın hakkını veren sabri, takım antrenörüne vurdu diye ortalığı birbirine katan alpayı bu ibişlerle karşılaştırıyorumda onlar hakikaten adamdı. gerek kendi kulübünde gerek Milli takımda formasının hakkını veriyordu gel gelelim bunlara sıkıntılı günlerde bile parayı gündeme getirecek kadar karaktersizler.
Futbolcuları vitrine koyan taraftardır ayağınızı denk alın ibineler. alkışlayınca taraftardan iyisi yok yerince yok babam niye eleştiriyorsunuz. Yok öyle ya ma.
Artık rakitic'i kesmesinin tek yolu satır bıçakla allah ne verdiyse dalmak.
küçükken galatasaray'dan baska bir takıma kiralık gideceği için ağlayan bir futbolcudur. ancak büyüdüğünden kendini epey geliştirip yüksek statülere ulaşmış ve türkiye'nin seçili futbolcularından haline gelmiş ve medyamızın yüzünden avrupaya kaçan futbolcudur.
Artiste bak fotoğrafa girmiyor.
görsel
görsel
paranın şımarttığı yıldızlardan bir tanesi.
atletico madrid'in barcelona'ya attığı en sağlam kazıktır. barcelona satar bunu aziz'e kısa zamanda.
Koyu Galatasaraylıyım bu hiç değişmedi. Arda ve Burak Yılmaz'ı bizi sinir etsene çok severdim taki bu para mevzuları çıkıp az önce takımın fotoğraf çekimlerini Görene kadar. Ada'mı izlemek için Digiturk aldık sevindik mutlu olduk Adamların milli forma altında yaptıkları muhabbete attıkları tribe bak yazıklar olsun. Senin benim cebimden çıkan paralarla adamlara yüzbinlerce avro para veriyorlar daha fazlasını almak için küsüyorlar tekrar yazıklar olsun. Mahalledeki halı sahaya gelseler gidip izlemem.
Hala 'futbolda profesyonellik' kavramini zihninde oturtamamis topcumuz.
şampiyonaya katılan ülkelerin içerisinde maksimum futbolculara ödenen katılım primi 70.000 € iken bu dangoz 500.000 €'yu beğenmemiş ekstra 150.000 € daha istiyor utanmadan arlanmadan.
elemede herhangi bir ülkenin futbol takımına komple dağıtılan primi tek başına alıp hala da utanmadan fazlasını istiyor. Sonrada bayrak millet edebiyatı yapıyor. Bu zihniyeti herhalde ülkeyi yöneten ağalarından öğrendi.
siktirsin gitsin afedersin.
elemede herhangi bir ülkenin futbol takımına komple dağıtılan primi tek başına alıp hala da utanmadan fazlasını istiyor. Sonrada bayrak millet edebiyatı yapıyor. Bu zihniyeti herhalde ülkeyi yöneten ağalarından öğrendi.
siktirsin gitsin afedersin.
bugün hayatının maçına çıkacaktır, umarım farkındadır. olası şımarık herhangi bir hareketi hayatının dönüm noktası olacaktır.
Bir kaç seneye cumhurbaşkanı başdanışmanları içinde yerini alır. başkada bir cacık olmaz.
Ayağında top tutamayan dünya starı.
Paragöz Reklam yıldızı.
Şu an gayet iyi oynuyor ezbere sövmeyelim gençler.
yine yokları oynuyor.
bu da futbolcu mu be?
bu turnuvadan sonra barçadan kovulacak futbolcu.
şu ana kadar onadığı üç maç itibariyle pek iyi görüntü vermeyen futbolcu. dinlenecek mi ne yapacak kendine gelmesi lazım. yoksa yine türk ligine döner.
Bugün fena değildi.iyi top tuttu koştu elinden geleni yaptı ama istediğimiz arda bu değil.
bugün efsane top oynamıştır.
ben sahada bi pirlo, bi maradona gördüm sanki forma arkasına yanlışlıkla arda yazmışlar gibiydi. gerçektende efsane...
ben sahada bi pirlo, bi maradona gördüm sanki forma arkasına yanlışlıkla arda yazmışlar gibiydi. gerçektende efsane...
Bugün mücadelesini gördük. Elinden geleni yapmadı ama, çabaladı.
Sevgi Pıtırcığı elman hapçı berduşa dönmüş.
Herkesten tek tek hesap soracakmış, ulan maçta yine tel tel döküldün maç sana rağmen kazanıldı, daha gruptan da çıkamadık oda ayrı konu, bu neyin gideri anlamak mümkün değil, reklam zamanın gelmiş senin git stres at biraz.
son açıklamasıyla iyiiiice sıvamış futbolcu.
arda turan'ı çocukluğumdan beri abi gibi severdim, karşılıksız. karşılıksız diyorum çünkü adamın benden haberi mi var amk, ben kendi çapımda baya hayrandım yani. Hatta hatırlıyorum, forma almıştım, herkes formalarının arkasına kendi adını yazdırırken ben hiç düşünmeden "arda" yazdırmıştım. Yaş 10 falan.Neyse.
Bugün çıkmış, "biz para pul için oynamadık, herkesten hesap soracağım" falan diyor. Aslında arda hep böyle duygusal bir adamdı, 17 yaşında manisaspora kiralandığında "baba ben futbolu bırakacağım" diye hüngür hüngür ağlamış falan filan. arda'nın tribünlere atar gider yaptığını da çok gördük ama bu "hesap sorma" işi pek hoş değil. sen futbolcusun, hesap sormak falan senin işlerin değil. kimse senin anana bacına saydırmadı, sana iftira atmadı. bal gibi kötü oynuyosun, bu takımda beklentilerin en yüksek olduğu oyuncusun, eleştiriliyorsun. 20 yaşında kaldıramıyordun, eyvallah da 28 yaşına geldin hala mı ağır geliyor eleştirilmek? fatih terimin tuzu var sende, o yüzden mi acaba bu eleştirilere gelememek? bilemiyorum. ama yapman gereken "türk halkının beklentilerini biliyorum. bunları karşılayamadığım için eleştirilmem normal. üzgünüm, daha iyi olmak için çabalayacağım" deyip geçmek. artık bunu yapmayı öğrenmek zorundasın.
ha öte yandan bu "para pul peşinde değiliz" muhabbetleri de hiiiiiç mi hiç samimi gelmiyor. Maksimum 1 ay top oynayacaksınız kardeşim, kabul etmeyin primleri o 1 ayda da para kazanmayıverin. reddedin primi, istemiyoruz deyin. aynı parayla tesis yapılsın deyin. diyebilir misiniz?
bence sizde o yürek yok. en başta fatih hocada yok. ben futboldan da, milli takımdan da soğudum beyler. benim için pek bir şey ifade etmiyorsunuz artık. işin kötüsü, bu düşüncelerimde yalnız değilim.
arda turan'ı çocukluğumdan beri abi gibi severdim, karşılıksız. karşılıksız diyorum çünkü adamın benden haberi mi var amk, ben kendi çapımda baya hayrandım yani. Hatta hatırlıyorum, forma almıştım, herkes formalarının arkasına kendi adını yazdırırken ben hiç düşünmeden "arda" yazdırmıştım. Yaş 10 falan.Neyse.
Bugün çıkmış, "biz para pul için oynamadık, herkesten hesap soracağım" falan diyor. Aslında arda hep böyle duygusal bir adamdı, 17 yaşında manisaspora kiralandığında "baba ben futbolu bırakacağım" diye hüngür hüngür ağlamış falan filan. arda'nın tribünlere atar gider yaptığını da çok gördük ama bu "hesap sorma" işi pek hoş değil. sen futbolcusun, hesap sormak falan senin işlerin değil. kimse senin anana bacına saydırmadı, sana iftira atmadı. bal gibi kötü oynuyosun, bu takımda beklentilerin en yüksek olduğu oyuncusun, eleştiriliyorsun. 20 yaşında kaldıramıyordun, eyvallah da 28 yaşına geldin hala mı ağır geliyor eleştirilmek? fatih terimin tuzu var sende, o yüzden mi acaba bu eleştirilere gelememek? bilemiyorum. ama yapman gereken "türk halkının beklentilerini biliyorum. bunları karşılayamadığım için eleştirilmem normal. üzgünüm, daha iyi olmak için çabalayacağım" deyip geçmek. artık bunu yapmayı öğrenmek zorundasın.
ha öte yandan bu "para pul peşinde değiliz" muhabbetleri de hiiiiiç mi hiç samimi gelmiyor. Maksimum 1 ay top oynayacaksınız kardeşim, kabul etmeyin primleri o 1 ayda da para kazanmayıverin. reddedin primi, istemiyoruz deyin. aynı parayla tesis yapılsın deyin. diyebilir misiniz?
bence sizde o yürek yok. en başta fatih hocada yok. ben futboldan da, milli takımdan da soğudum beyler. benim için pek bir şey ifade etmiyorsunuz artık. işin kötüsü, bu düşüncelerimde yalnız değilim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar