artık santa rosalı kendisi. ekran kartı da biraz iyileştirilmiş.
kesinlikle türkiye'den alıp çatır çatır kazık yemenin manası olmayan güzide dizüstü bilgisayar. amerika ile türkiye fiyatları arasında %50 fark var neredeyse. ben klavye uyumsuzluğunu nasıl çözerim derseniz f klavyeye dönüştürme işlemini 200 ytl civarına yaptırabileceğiniz yerler olduğunu unutmayın.
mükemmel ürün.
elime aldığım ilk günden beri aşığım kendisine zaten.
990 eu fiyati olan muhtesem cihaz.
Yenilenen bir seriye sahip apple dizustu. Yeni seride 2.16 secimi ve daha guclu macbook secenegi vardır.
şahane ötesi bir icat benim olması için gece gündüz çalıştığım ama yeterince para biriktiremediğim için uzaktan izlemeyle yetindğim macintosh. daha fazla bilgi içim.
http://www.apple.com
Catur cutur callof duty oynatan macintosh.
gelinimdir benim.
oyun oynayamazsın.grafik ve masaüstü yayıncılıkta üstüne yoktur.*
kullanılması kolay mis gibi alet. sağ tuş yok zaten. kamerası da ufacık tam ekranın üstünde daha ne olsun?

(bkz: ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen)
Smc update il rss problemi cozulebilen minik hızlı laptop.ilk defa bir maddeye asık olmamın nedenidir.Ulan cok tatlı be beyaz beyaz...
Servisten sonra umarım duzelir dedirten laptoptur.Tamam belli basli sorunlari vardi ama bekledik o kadar peki ne oldu kazık attı bize daha birgun gecirmeden benden ayrılıyor şimdi kimbilir onsuz kacgun gecirecegim bu windows hıyarıyla.
(bkz: macbook pro)
Aldıktan 23 saat sonra ani kapanma problemiyle karsılastıgım su anda kutusuyla bursadan istanbul'a gonderilmeyi bekleyen beyaz askım.*
bu hayvan, calisirken "sifir" ses cikariyor. bakin "sifir" diyorum. "sifira yakin", "hemen hemen sifir gibi" degil. bildigin "sifir", "hic".

(bkz: oha)
intel core 2 duo i$lemciler ile birlikte sisteme 2gb ram takviyesi ve 17" ekran ile yaldir yaldir performans kullanan programlarda bana misin bile demeyen cihaz. ya ben lan neyse bir sey demiyorum.
pek yakında kendisine kavuşacağım günü iple çektiğim müstakbel bilgisayarım. 13.3 inch widescreen parlak ekran monitörü, intel core duo 1.83 ve 2.00 GHz islemci secenekleri ile ibooklara oranla 5 kat hizi, built-in camera, bluetooth gibi ekstra ozellikleri ve bunca guzelligine ragmen oldukca uygun fiyatiyla simdiden kalbimi kazanmistir kendileri.
© copyright 2005 - 2026