bugün

tez zamanda gelmesini beklediğimizdir. ha bugündür ha yarındır ama mutlaka gelecektir, gelmelidir. *
bir yerlerden tanıdık bir sima kendisi. hoşgelmiş diyor entrylerini bekliyoruz *
ayrıca verdiği bilgiye göre rumuzu bir kitaptan çalıntı olup, 3. leon adlı bir elemanın sevgilisinin adıdır. hiç orjinal değil diyor ; 10 üzerinden 3 veriyoruz *
ankara dolaylarından çok sevgili bir arkadaşımdır kendisi. gerçi korkuyor bizim memleketten * ve beni delirtiyor ama gene de seviyorum seni. *
elinden ansiklopedi eksik olmayan bilgi dolu, antik roma hayranı dördüncü nesil yazar.
çılgın okurların çiçek kızı. nedendir bilmem ortama girdiğinde üzerime gül yaprakları döküldüğünü hissediyorum.
(#1839524) numaralı entryme kafayı takmış, bir yanlış anlaşılmadan dolayı beni tiki sanan, kendimden şüphelenip gidip gözlüğümün markasına bakmak zorunda bırakan insandır *. yirim kız seni sosis. * *
muhabbet edelim diye bin takla attığım, üstelik konuşamadığım, var olan sistemimi bana yenileten, hafızası pek kuvvetli, ayrılması zor yazar.

(bkz: rica ederim bu bahsi kapatalım)
(bkz: o günler geride kaldı)
bana hiçte yabancı gelmeyen ''kesin bir yerlerden''! tanıyorum dediğim.kendisine bir şöhret birde (bkz: oscar)heykelciği hediye ediceğime dair söz verdiğim canım yazarım.
hemşerim olmakla birlikte dünya tatlısı bir insan, ayrıca roma hayranı, yakında bir romalı evlenirse de şaşmam, ilk entariyi kendisine bahşedeceğime söz vermiştim ama olmadı artık başka bahara
çılgın okur ailesinin zirvelerinin sesi, şeker kızı
mimiksiz bir insanla derdi oldugunu düsündügüm yazar. deli sanirim.
mimiksizlikle ugrasirken uzulen yazar. kendimden biliyorum.
kendim olmamdan dolayı bir iki çift lafım olacak bu şahsa.

-neyin var?
-bilmem
-pek bi köpük köpük gördüm seni.
-dur ya! geçicek.
Bizim zamanımızda böyle miydi pirim? Beytepe bile bina dolmuş nerde o eski günleeer...* Feci koordinat verir coğrafya bilgisine hayran kaldım.*
şehir şehir dolaşıyor şu sıra. anadolu'dan manzaralar gibi.
son entrysini 4 yıl önce giren dördüncü nesil yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026