bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler14
- özel sektör de çalışmak9
- ellerim bos gonlum hos13
- şeker hastalığı5
- lukaku vs abdülkerim6
- kızlar buraya bakar mısınız6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi8
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- ben geldim naneler6
- ermenice5
- galatasaray büyüklüğü14
- arjantin4
- arkadaşlar bakar mısınız14
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler6
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- ceviz kabuğunu kıramayan kargaya yardım etmek2
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum2
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- 3 ekim alman birliği günü3
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- açık oylayamamak6
- arabesk2
- söğüşçü aco3
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- 3 ekim 2026 finlandiya arnavutluk maçı3
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- ioçk'nın müziği3
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- anın görüntüsü21
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- türkiye32
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- fenerbahçe nin kurucusu4
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- vincenzo montella6
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- türkçeye sistemli saldırı7
- ispartalı kızlar9
- yabancı değiliz serdar yapmağğ2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- sosyoloji vs antropoloji2
- 3 ekim 2026 izlanda bulgaristan maçı2
- bulgaristan4
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- finlandiya2
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
Şu anda artık en az 50 milyon euro edecek süper yıldız. geldiğinde kesinlikle bu seviyede değildi ve müthiş bir gelişim gostererek takımın en önemli yıldızı oldu.
Atletico madrid'e gelen transfer yasağı nedeniyle yönetimin serbest kalma bedelini 80 milyondan 100 milyon avroya çıkardığı golcü. 300 trilyonu veren düdüğü çalar.
Bu senenin sonunda atletico nun tarihindeki en pahalı futbolcu satışı rekorunu kırarak bir premier lig takımına transfer olacağını düşündüğüm hücum oyuncusu. Chelsea olabilir veya arsenal-Liverpool ikilisi de duruma gore alabilir.
cok seksi olan futbolcu. sneijderin zayif ve uzun hali denebilir.
arada instagramdan cevap da veriyor, yerim.
arada instagramdan cevap da veriyor, yerim.
Alman soyadına sahip futbolcu.
Griezmann Atletico Madrid'in "zirve yaptırdığı" forvetler ekolünün son temsilcisidir... Süratini, tekniği ve top class seviye son vuruş özelliği ile birleştirmiştir...
Bakınız, Kun Agüero,Fernando Torres, Diego Forlan,Radamel Falcao, Diego Costa birbirinin ardısıra Atletico'nun forvet hattında yer almış ve kariyerlerinin en parlak günlerini burada geçirmişlerdir...
Yine bu arkadaşların bir diğer ortak özelliği ise Atletico'ya milyon Euro'lar kazandırarak transfer oldukları kulüplerde dikiş tutturamamış olmalarıdır (Torres-Liverpool>Chelsea, Diego Forlan>inter> Internacional,Radamel Falcao/Monaco>Manchester United>Chelsea, Diego Costa>Chelsea) -Agüero başarılı Manchester City performansı ve istatistiği ile bu liste dışında kalan tek örnektir-
Griezmann ise Sociedad'tan sonraki muhteşem Atletico performansından sonra Chelsea ve ManU'nun radarına girmiştir ve olası bir transferi sürpriz olmayacaktır...
Asıl soru işareti ise gideceği yeni dünya kulübünde kendisinden önceki Atletico forvetleri gibi hüsran yaşatıp yaşatmayacağıdır...
Eğer sonuç yine hüsran olursa aslında Atletico'nun futbolcuları "sistemi" ile "zirve yaptırdığı" futbolcuların, bireysel performans koyarak kendilerini yeniden kabul ettirmek zorunda oldukları yeni takımlarında bunu başaramadıkları tescillenecektir...
Aslında Arda Turan'ın Barcelona'da hüzünle bitmeye doğru evrilen -maalesef- serüveni de bu gerçeği tescilleyebilecek bir diğer örnek olarak ortada durmaktadır...
Keza Atletico'nun 10 numarası olarak geldiği Fenerbahçe'deki hali ortada olan Diego da bir başka örnek...
Kısacası Atletico'dan ayrılan iflah olmamaktadır...
Vesselam...
Bakınız, Kun Agüero,Fernando Torres, Diego Forlan,Radamel Falcao, Diego Costa birbirinin ardısıra Atletico'nun forvet hattında yer almış ve kariyerlerinin en parlak günlerini burada geçirmişlerdir...
Yine bu arkadaşların bir diğer ortak özelliği ise Atletico'ya milyon Euro'lar kazandırarak transfer oldukları kulüplerde dikiş tutturamamış olmalarıdır (Torres-Liverpool>Chelsea, Diego Forlan>inter> Internacional,Radamel Falcao/Monaco>Manchester United>Chelsea, Diego Costa>Chelsea) -Agüero başarılı Manchester City performansı ve istatistiği ile bu liste dışında kalan tek örnektir-
Griezmann ise Sociedad'tan sonraki muhteşem Atletico performansından sonra Chelsea ve ManU'nun radarına girmiştir ve olası bir transferi sürpriz olmayacaktır...
Asıl soru işareti ise gideceği yeni dünya kulübünde kendisinden önceki Atletico forvetleri gibi hüsran yaşatıp yaşatmayacağıdır...
Eğer sonuç yine hüsran olursa aslında Atletico'nun futbolcuları "sistemi" ile "zirve yaptırdığı" futbolcuların, bireysel performans koyarak kendilerini yeniden kabul ettirmek zorunda oldukları yeni takımlarında bunu başaramadıkları tescillenecektir...
Aslında Arda Turan'ın Barcelona'da hüzünle bitmeye doğru evrilen -maalesef- serüveni de bu gerçeği tescilleyebilecek bir diğer örnek olarak ortada durmaktadır...
Keza Atletico'nun 10 numarası olarak geldiği Fenerbahçe'deki hali ortada olan Diego da bir başka örnek...
Kısacası Atletico'dan ayrılan iflah olmamaktadır...
Vesselam...
bu yıl fransa 2016 en dikkat çekecek oyunculardandir.
artık atleticodan barçaya mi gider reale mi..
(bkz: adam olacak çocuk)..
artık atleticodan barçaya mi gider reale mi..
(bkz: adam olacak çocuk)..
Antonyo değil antuandır.
dün gece avrupa finali gibi önemli bir maçın 48. dakikasında penaltı kaçırarak maçın 1-1 ile bitmesine neden olan etkenlerden biri olmuş, maç penaltılara gittiğinde gole çevirmesine rağmen kupayı kaybetmiş olan oyuncu.
Bu gece gol atacaktır.
Olivier Giroud denen futbol katiline kafa nasıl atılır gösterdi.
Kancık Kelleni Ödlek Bedeninden Ayırmaya Geldim denilesi bir isme sahiptir.
kafası karışık futbolcu. ileride şizofreni tehlikesi ortaya çıkabilir.
üçüncü golünü de atarak hatrick yapmıştır. açık ve net.
Çoşan futbolcu.Ne yapıyor yav öyle bu adam.
irlanda'ya haddini bildiren forvet. Evet.
Az önce ataydı iyiydi.
(bkz: her eve lazım)
pas yapan, ileride oynayan bir takımsanız kısa boylu, aralara kaçan özelliği ile takımınızın santrafor ihtiyacını karşılaş.
yok ben pivot santrafor ile oynuyorum derseniz, koyun kanıtlara yardırsın.
(bkz: santrafor kanat)
pas yapan, ileride oynayan bir takımsanız kısa boylu, aralara kaçan özelliği ile takımınızın santrafor ihtiyacını karşılaş.
yok ben pivot santrafor ile oynuyorum derseniz, koyun kanıtlara yardırsın.
(bkz: santrafor kanat)
halı sahada olsa dayak ile sonuçlanacak derecede saçma sevinç yaşayan, iğrenç ötesi fransız iticiliğinin örneği sevimsiz oyuncu.
Not: izlanda, Almanya ortak taraftarı.
Not: izlanda, Almanya ortak taraftarı.
balondur. evet.
benzema'nın yokluğunda bulduğu fırsatı iyi değerlendirdi , ama benzema gelince ait olduğu yedek kulübesine dönecektir.
Çok yetenekli biri bence.iyi bitirici ve hızlı.ileride daha da iyi olacaktır.Maçı sissokko ile tek hakeden kişiydi.
Türk Omer Urundul kiliklilarin hakkinda elestiri yaptigi on numara topcudur.Atletico madridde show yapiyor adam denilen lafa bak.
birde sağ ayağı solu kadar olsa harbi en üstlerde yer alabilecek bir futbolcu.
bir avrupa şampiyonasında ilk defa 6 gol atan futbolcu olarak tarihe geçmiştir. şu ana kadar bir turnuvada 9 gol ile rekor vatandaşı platini'ye ait. ikincilik ise griezmann'da platini'yi geçmesi olanaksız ama finalde hat-trick yaparsa rekoru paylaşırlar. griezmann resmen turnuvaya damga vurdu aktı, gitti.
şampiyonlar ligi finalinde penaltı kaçırmasına rağmen profesyonelliğini koruyarak avrupa şampiyonasında müthiş oynaması takdire şayan.
şampiyonlar ligi finalinde penaltı kaçırmasına rağmen profesyonelliğini koruyarak avrupa şampiyonasında müthiş oynaması takdire şayan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar