bugün

/400
an itibari ile buz parçacıkları yağdıran şehir. dikkat edin.
Gri, bürokrasi, beton şehirdir.
Sonun da yarin adimimi atacagim sehir. Dost kitabevinin onun de amacsizca insanlara bakmayi ozledim.
artık başka yerlerde olsam da. ait olduğum yer, evim..
Bu şehri sevmeyenlerin ortak özelliği insanları da sevmemeleridir.
Yazın bir ay kalacagım sıkıcı şehir.kaçış yok sanırım artık benim için.korkunun ecele bir faydası yok zaten.
milletin şiirler yazdığı yağmurda, parkta sabaha kadar şarap içtiğimiz şehir. biz o sırada sövüyorduk milleti şair yapmış.
olmazsa olmaz şehrimizdir. evet.
Satilik kalpler sehri.
devlet erkanı egolarını tatmin edip yaşamını sürdürsün diye dizayn edilen şehir. truman show seti bi nevi. bu güruh kendini önemli hissetsin diye doldurulmuş gibi şehrin geri kalanı. hayat çoğunlukla bunlar işten çıkıp eve gidince bitmekte. kışın şehrin göbeğinde akşam 8'den sonra adam kalmıyor. şehre anlamını kazandıran, çıtasını yukarıda tutan insanlar, bu egocanlar yüzünden kanı çekilen şehrin ancak belli yerlerinde nefes alıyor. ankara'nın güzelliği bu insanlar işte. hiçbir boku olmayan bir şehirde inatla hayat süren, kendilerine sunulmayan ne varsa peşine düşen bu insanlar... gerisi kuru soğuk ve götü koltuğa yapışık, devletten beslenen kibirli insanlardan ibaret.
Sonun da geldim. Ozlenen sehir. Insan uzun sure kucuk yer de kalinca bazen sehir karmasasi istiyor.
Yavaştan tipi başlamış şehir. Kış lastiklerinden ayakkabı yaptım.
3 saatim kaldi varmaya. Basligi gorunce bogazim dugunlendi. Bircok sehir gezdim, nereye gidersem gideyim hep ozledim.
Haziranın 1'inde allah izin verirse bu şehirde olacağım.

Ankara seyahati bana çok çok iyi gelecek.

Özledim gri şehri, kekolarını, çankayasını kısacası her yerini..
gelenleri lansmana özel çok uygun fiyatlarla evine bırakabileceğim şehir.

not: aştiden aktarmalı - gar- esenboga.
Gri şehir ankara bugün rengarenkti sanki. Daha önce görmediğim renkleri gördüm, cıvıl cıvıl bambaşkaydı.
bir çok grup çıkartan şehirdir (bkz: çilekeş) (bkz: manga) (bkz: vega) (bkz: zakkum) (bkz: Metropolis) ve daha niceleri ...
saat 11 degil de akşam uzeri 7 gibi şehir. yağmur karanlık hava uyanmıcaktım az daha gunes doğmadı diye la.
görsel
görsel
ve sonunda kar başlamış şehir. teşekkürler herkese.
Şuan çok güzel yağmur yağan şehir.
bu gidişte ağustos'ta da üşüyeceğimiz şehir.
Memleket gökyüzüyse ankara gökkuşağıdır. Aşırı özledim neyse ki az kaldı.
yakında uğrayacağım şehir, az kaldı. ben gelene kadar yağacağı kadar yağsın, ben gelince güneş açsın.

teşekkürler.
© copyright 2005 - 2026