bugün
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- bira4
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- 1948 arap israil savaşı3
- su bardağı ile çay içmek7
- tai lung26
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler2
- cinlerden yardım alan platformlar3
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- fenerbahçe18
- muskadan medet uman müslümanlar3
- bütün dinlere inanmamak3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı7
- askerden sonra dikkat çekmek4
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- anderson talisca6
- osuruktan şiirler89
- nervio varıdı nerede o8
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- türkiye de emeklilik2
- kadının kalbine giden yol4
- günün şarkısı2
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- sözlük dayısı dövmek6
- ismet gurbuz 202411
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- anın görüntüsü20
- victor osimhen19
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi3
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- dolar isterse 100 olsun41
- kıyamet2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- commodore 642
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- muslettin amca10
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- içki şişeleri3
- yemeksepeti4
- steam arkadaşı aranıyor5
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- kitap okuyorum sessiz olun4
koyunlar tarafından yenen bir kaportaya sahip efsane araç. öyle ya da böyle jetpa'nın imza'sından daha türktür.
eskişehir'de üretilen ''devrim'' marka otomobilden sonra 2. üretilen türk otomobilidir. seri olarak üretilen türk otomobil markası.
stc-16 isimli "ilk ve tek türk spor otomobili"ndeki stc'nin açılımı süper türk canavarı'dır efenim.
binek olarak 62923 adet üretilen otomobil.
keçi yemi..
"yılların hayalini hakikat yapan otomobil" yıl 1966 ANADOL reklamından bir parça...
anadol ilk yerli üretim araba markamızdır, 9 versiyonu vardır ,en çok satan modeli ise pikaptır.
ilk çıkan arabanın ücreti ise o zamanın parasıylan 26 bin liradır yıl 1967.
birde ilk dönem herkese satmazlarmış...
bir de "böcek" adlı ilginç bir modeli vardır ki golf arabalarının eskimodeliş diyebiliriz.bu model daha çok o güzelülkemize gelen turistlerin jeep safari turları için planlanmıştır.bu modelin kapıları da yoktur, sadece ön ve arka camları vardır, ve sadece 170 adet üretilmiştir!! hatta 5 taneside KOÇ MÜZESiNDE sergilenmektedir.
not: anadol adını bulabilmek için ülke genelinde bir yarışma bile düzenlenmiştir.hatta 10 bin liradır yarışmanın mükafatı.
anadol ilk yerli üretim araba markamızdır, 9 versiyonu vardır ,en çok satan modeli ise pikaptır.
ilk çıkan arabanın ücreti ise o zamanın parasıylan 26 bin liradır yıl 1967.
birde ilk dönem herkese satmazlarmış...
bir de "böcek" adlı ilginç bir modeli vardır ki golf arabalarının eskimodeliş diyebiliriz.bu model daha çok o güzelülkemize gelen turistlerin jeep safari turları için planlanmıştır.bu modelin kapıları da yoktur, sadece ön ve arka camları vardır, ve sadece 170 adet üretilmiştir!! hatta 5 taneside KOÇ MÜZESiNDE sergilenmektedir.
not: anadol adını bulabilmek için ülke genelinde bir yarışma bile düzenlenmiştir.hatta 10 bin liradır yarışmanın mükafatı.
anadol marka arabanız evinizin önündedir sabah bi kalkarsınız baktığınızda arabanızı inekler yemiş diye efsanesi olsan araba.(hakkaten yirler mi bilmiyorum)
ilk seri üretimi yapılan türk otomobilidir..efsanedir..
hayat bilgisi dizisinde afet öğretmenin emektar arabası olarak tanınan araba markası.
ilk modelleri artık klasik sayılan bir arabadır ve klasik araba yarışlarında boy göstermektedir yani hurdaya vermeyip iyi bakanlar yaşadı..
coupe modeli bile bulunan ford motor tasıyan arabalardır.ortasından kesilerek kamyonete dönüştürülen modelleride mevcuttur.
eskiyen anadollar turkıye jokey klubune hıbe edilip geri dönüşüme kazandırılmaktadır.
eskiyen anadollar turkıye jokey klubune hıbe edilip geri dönüşüme kazandırılmaktadır.
(bkz: türk dehası)nın en önemli örneklerinden biri olan araba. Piyasada coupe modelinini bile bulabileceğiniz kadar türk
(bkz: kemal anadol)
dış kaplamasının altındaki malzemede saman olduğu ve eşşeklerin kemirdiği iddia edilen araba.
bunlari organik bir maddeden imal ediyolardi. o maddeden araba ureten baska da pek firma yoktur. benim bildigim bi iran khodro var. iran`da devlete ait firma.
karton araba
türk otomobil markası
şimdi hepsi kamyonet oldu
şimdi hepsi kamyonet oldu
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar