bugün
- hamas12
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı28
- bir bela geliyor28
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar8
- mazotun litresi 96 lira2
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi18
- hulusi2
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- hakan fidan'a türklere azınlık dedi iftirası3
- burcunu açıklamayan insan12
- cedidacer6
- günün sözü7
- liberteryan öğretmen olmak3
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- film önerileri10
- filistin2
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- damarlı kol kası fetişi11
- chp'nin temyizden feragat kararı2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- bugün can sıkan şeyler10
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- artık özlemek istemiyorum6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- karması eksi olan bayan yazar6
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- gocu35
- ismail kartal30
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- her derdini içine atan insan5
- cenap abi10
- bekarlık7
- duyusal biri olmak5
- sözlük yazarlarının yelekleri12
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- sarapci koala hatayi20
- g i l d e d l i l y4
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan8
asılarak idam edilmesi üçüncü seferde başarılabilinmiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=iJJ98rpfK8I
http://www.youtube.com/watch?v=iJJ98rpfK8I
polonya'daki plaszow toplama kampı'nın kumandanlığını yapmıştır. 1946'da asılarak idam edilmiştir.
Filmi izlediğimde uzun süre onu gibi ifadesiz bir yüzle dolaştım. Tırnaklarımı törpüledim. Havalı tüfek alıp balkondan serçe vurdum ve sonra pantolon askılarımı indirip işedim. Bayağı özdeşleştim herifle yani...
nazilerin içinde "kalbi yumuşak" sayılabilecek bir ss subayıydı. ne de olsa oscar schindler´e göz yumdu. yummayabilirdi. schindler de halk kahramanı olamazdı.
işin bir de o cüzü vardır.
başka benzeri konumlarda, mesela lyon´da klaus barbie denilen cani, hiç kimseye acımamıştır. ismi lyon kasabına çıkmıştır. amon göth , klaus barbie kadar cani ruhlu değilmiş demek ki.
işin bir de o cüzü vardır.
başka benzeri konumlarda, mesela lyon´da klaus barbie denilen cani, hiç kimseye acımamıştır. ismi lyon kasabına çıkmıştır. amon göth , klaus barbie kadar cani ruhlu değilmiş demek ki.
hastalığından sebep ölmemesi için yargılanması hemen yapılmış ipe yollanmıştır, idamında ise ip iki kez kopmuş goeth' iki kez gitmiş gelmiş üçüncüde morararak ölmüştür.
schindler'in listesi filmi son sahnesinde idam sehpasında taburesi zor kırılmış bu yolla yönetmen onun ölümden korktuğunu yaşamak istediğini göstermeye çalışmıştır.
schindler'in listesi filmi son sahnesinde idam sehpasında taburesi zor kırılmış bu yolla yönetmen onun ölümden korktuğunu yaşamak istediğini göstermeye çalışmıştır.
Kızının siyahi bir adamdan çocuğu olmuştur ama bağımlı olduğu ve zaten babasının geçmişi yüzünden kendini bir türlü sevemediği için kızını bakımevine terketmiştir.
Kızı yıllar sonra (30 yaşları civarında) gerçek ailesinin hikayesini kütüphanede gezinirken tesadüfen öğrenip, depresyon gecirdikten sonra hikayesini ve ailesini anlatan bir kitap yazmış.
Bu insanlar ailelerinin geçmişte yaptıkları şeylerden dolayı neden bu kadar eziyet ederler kendilerine bilmiyorum, gerçekten ilginç.
Buna bir başka örnek de dünyaya bir goering daha gelmesin diye kendilerini kısırlaştıran goering'in yeğenleridir.
Edit: ben aslında soyadının egzotikligınden bahsetmek için yazacaktım. Düşün sene [göt] diye telaffuz edilen bir soyismin var ahahaha.
Kızı yıllar sonra (30 yaşları civarında) gerçek ailesinin hikayesini kütüphanede gezinirken tesadüfen öğrenip, depresyon gecirdikten sonra hikayesini ve ailesini anlatan bir kitap yazmış.
Bu insanlar ailelerinin geçmişte yaptıkları şeylerden dolayı neden bu kadar eziyet ederler kendilerine bilmiyorum, gerçekten ilginç.
Buna bir başka örnek de dünyaya bir goering daha gelmesin diye kendilerini kısırlaştıran goering'in yeğenleridir.
Edit: ben aslında soyadının egzotikligınden bahsetmek için yazacaktım. Düşün sene [göt] diye telaffuz edilen bir soyismin var ahahaha.
Polonya Krakow'da Çok sayıda Masum insanı katletmiş Cani. Schindler's List de Ralph Fiennes gibi yakışıklı bir adam Tarafından Canlandırılmayı hak etmemiştir. Bir Ralp'a bir de şu Şeytan tipli şerefsize bakın yazıklar olsun.
görsel
görsel
enteresan bir nazi subayıdır. kimi mahkumlar kendisinin çok iyi, kimi ise tam bir cani olduğunu iddia ettiği için hakkında tavrı konusunda net bir bilgi yoktur.
Schindler'in listesi filmi sayesinde tanıdığım,gerçekteki şişko tipine bakınca da şaşırdığım SS subayı.
Villadaki balkonundan keyfi bir şekilde mahkumlara ateş ederek öldürmüştür.Savaş sonrası yakalanıp gereken cezayı almıştır.
Villadaki balkonundan keyfi bir şekilde mahkumlara ateş ederek öldürmüştür.Savaş sonrası yakalanıp gereken cezayı almıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar