bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- deniz göktaş33
- uyuşturucuyu bırakmak3
- sözlüğün mal dolması9
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- diamond bosphorus13
- ciddi ciddi aşure seven insan7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- mutlu yaşamın sırrı2
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- sıcaktan kilo vermek3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- yine geliyorum yilanoglu4
- dona kara sinek kaçması2
- togg limuzin2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- ona bir şey söyle9
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- tai lung30
- opel grandland2
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
fr. atmosfer, ortam
--spoiler--
tamı tamına 30 gün (720 saat) süreceği açıklanan anders weberg filmi. ilk ve tek gösterimi 2020'de yapılacakmış.
72 dakikalık ilk fragmanı ve detaylar: http://www.sinematopya.co...filmi-ambiance-yolda.html
--spoiler--
insaf ulan 30 gün sürecek film mi olur. hadi oldu diyelim kaça böleceksiniz oğlum manyak mısınız? asıl sanat filmi bu olacak heralde izleyin bakalım kendini entel hissedenler. ayrıca rekor oluyor çekilirse. fragmanı zaten film uzunluğunda töbe est.
tamı tamına 30 gün (720 saat) süreceği açıklanan anders weberg filmi. ilk ve tek gösterimi 2020'de yapılacakmış.
72 dakikalık ilk fragmanı ve detaylar: http://www.sinematopya.co...filmi-ambiance-yolda.html
--spoiler--
insaf ulan 30 gün sürecek film mi olur. hadi oldu diyelim kaça böleceksiniz oğlum manyak mısınız? asıl sanat filmi bu olacak heralde izleyin bakalım kendini entel hissedenler. ayrıca rekor oluyor çekilirse. fragmanı zaten film uzunluğunda töbe est.
Uzun soluklu bi film olacak diyolla.
bunun değil filmini, fragmanını bile izleyen insan olamaz kanımca.
şimdiye kadar sadece 280 saatlik kısmı tamamlanabilmiş olan filmdir.
Bir sonraki fragmanı 7 saat 20 dakika olacak ve 2016da yayınlanacaktır. 72 saat uzunluğundaki üçüncü fragman ise 2018de yayınlanacaktır.
yönetmenin kariyerindeki son filmi olacağı ve 2020′de tüm dünyada yapılacak gösterim sonrasında filmin tüm kopyalarının imha edileceği açıklanmıştır.
Bir sonraki fragmanı 7 saat 20 dakika olacak ve 2016da yayınlanacaktır. 72 saat uzunluğundaki üçüncü fragman ise 2018de yayınlanacaktır.
yönetmenin kariyerindeki son filmi olacağı ve 2020′de tüm dünyada yapılacak gösterim sonrasında filmin tüm kopyalarının imha edileceği açıklanmıştır.
nasıl inecek torrentten bu film amnskim kimse onları düşünmüyor.
2020 de değerlendir buralar.
Tek kopya olup gösterimden sonra imha edileceği söylenmekte. Nete düşmezse izleyemeyecekmiyiz.
Tek kopya olup gösterimden sonra imha edileceği söylenmekte. Nete düşmezse izleyemeyecekmiyiz.
dsmart 63. kanal.
reklamsız sadece sabit bir görüntüden ibaret yayın anlayışı var. çoğu zaman yanan bir şömine var. bazen müzikli bazen müziksiz. dinlendirici bir kanal. kanalı açıp ışığı kapatın. isminin hakkını verdiğini anlayacaksınız.
reklamsız sadece sabit bir görüntüden ibaret yayın anlayışı var. çoğu zaman yanan bir şömine var. bazen müzikli bazen müziksiz. dinlendirici bir kanal. kanalı açıp ışığı kapatın. isminin hakkını verdiğini anlayacaksınız.
Fragmanı, normal bir filmden daha uzun süren uzay konulu film.
Hayır o değilde 720 saatlik ne çektiniz aq.
O kadar konuyu çıkarabildiniz mi hakikaten?
Hayır o değilde 720 saatlik ne çektiniz aq.
O kadar konuyu çıkarabildiniz mi hakikaten?
fragmanında sadece taş topluyorlar. uzay konulu bir filmmiş. 2020de tekrar dönerim.
edit:720 saat olduğunu unutmuşum. 2023te biter.
edit:720 saat olduğunu unutmuşum. 2023te biter.
720 saatlik filmi dizi gibi mi sunacaklar sinema salonlarında acaba.. 720 saat izleyip beğenmemek var işin ucunda. bence filmin sonunda "bu filmi izlemek için gösterdiğiniz emeği hayatınız için gösterseydiniz şu an hepiniz kaliteli bir hayat sürüyor olurdunuz ve bu filmi izleyecek kadar işsiz olup bize mani mani kazandırdığınız için teşekkürler ahmaklar" diyecekler ve herkesi belki de hayatının dumuruna uğratacaklar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar