bugün

beşiktaş a ilk geldiğinde "ben doğuştan beşiktaş lıyım, az maçına gelmedim izlemeye, heyyavrumhey*" dediyse de, fenerbahçe ye gittiğinde, "ben rıdvan abinin hastasıyım, koşa koşa maça giderdim, param bile yoktu benim" deme cüretini göstermiştir. şu sıralar kırmızı kart görme, takımın içine etme gibi huylarını fc köln de sürdürmektedir. zamanla kendini geliştirmiş, milli marşı, kıçını en çok yırtabilerek okuyabilen futbolcu olmuştur. şu sıralar köln ün hastası olduğunu, kanının kırmızı beyaz aktığını, aslında türk değil* alman kökenli olduğunu iddia edebilecek, cansel uğruna zamanında ters taklalar atarak havuzlara dalmış, kazma lakaplı şovalye.
Alpay efsane olacak iken yine kestane oldun.
görsel
bu hafta içinde lig tv de izlediğim röportajında son milli maçında attığı tekmeyle ilgili olarak " önümde şifo abiye vurdular ben vurmasam ayıp olurdu " diyen kibar insan ayrıca bir maçta rakip oyuncuya "ananı s.kerim, be careful" dediği rivayet edilir.
uğur ışılak ile aynı kontenjandan milletvekili olmuş ve ilk yalamasını 'çok hırslıyım cumhurbaşkanıma kim karşı çıkarsa karşısında beni bulur.' diyerek yapmıştır. defans oyuncusu olduğundan savunma bakanı olması şaşırtıcı olmaz.
kafatasının içinde beyin yerine saman balyası taşıyan adamı milletvekili yaparsan...
Böyle kabadayilık taslayan iblisleri mike tyson ile aynı ringe koyacaksın. Böyle Evire cevire zükecek bunları.
Tbmm boks ringi değil. Performansını kürsüde görmek isteriz.
hırvatistan maçında vlaovic'i düşürmeyerek kazandığı fair-play ödülünün acısını,
portekiz maçında, portekizli futbolcuya yumruk atarak,
ingiltere maçında beckham'a kafa atarak,
son olarak da isviçre maçında vogel'e tekme atarak
çıkarmaya çalışan potansiyel kırmızı kartlık karateciden bozma futbolcu müsveddesi.
türkiye-isviçre maçında daha istiklal marşını söylerken yapacaklarını belli eden,sağlam yapılı,şimdilerde bundesliga'da top koşturan milli futbolcu.bir maçta (sanırım finlandiya maçıydı) hat-trick yapmışlığı vardır.

edit:finlandiya değil makedonya imiş efendim,düzeltir,özür dileriz..*
Yaptığı açıklamada hani her sınıfta olur ya hocasına yaranmak için her türlü şebekliği yapan öğrenci havası olan milleti temsil etmeyen milletvekili.

Hadi 16 yıl boyunca dünya kupasına katılamamayı geçtim; yarı finalde Ronaldo'nun pis burunla gol atıp bizi elemesinde fetö parmağı var gibi geliyor bana da!
eğer şu güzelim 2006 almanya dünya kupası nı büyük bir keyifle kendi takımımızı destekleyerek izleyemiyorsak , bu malın yüzündendir efendim ..

isviçre karşısına çıkmışız , ilk maçı adam eksiğinden dolayı 2-0 kaybetmişiz ama olaylar olmuş ve takım bilenmiş..ortam süper , taraftar süper , takım süper ... o maçı en az 4-0 almamız işten bile değil ... e be mal ,maçın 30.saniyesinde ceza alanında elle top niye kesiyosun ? .. niye o takımın moralini bozuyosun ? niye 70 milyonun ve gurbetteki bilmem kaç milyonun keyfinin içine ediyosun .... sevmedim , sevemiyorum ...

kendisine 1 , o'na o ay yıldızlı formayı giyme hakkı verene 2 ..
lig tv'de aşırı düz yorumları olmak zorunda olan futbolcu.

spiker: batuhan karadeniz, sercan yıldırım gibi futbolcuların düşüşünü neye bağlıyorsunuz.

alpay: geceleri içip içip sikişmelerine.

oldu mu. *

ronaldo, neymar kadar sikişip onlar kadar çalışmıyor. hoop tekrar döndük mü başa ciğerim.
besiktas' ta oynadığı zamanlar, sezon ortaları...
- alpay, takımdan ayrılacağına dair söylentiler var?
+ evet, ben artık beştaş kulübünde oynamak istemiyorum, yurttısından teklifler var, ben daha fazla burada kalmak istemiyorum.

transfer sezonu biter, alpay' ı kimse almamıstır,
- alpay hala besiktastasın?
+ anladım ki ben beştaş' tan baska bir kulüpte oynayamam, beni beştaş kulübü bu günlere getirdi, takımımı yalnız bırakamam.

ama çok iyi futbolcudur, o ayrı.
son açıklamasına göre meclisspor'un başına getirilebilir.

alpay'dan td olması da ayrı bi komedi ya neyse.
© copyright 2005 - 2026