bugün

/90
görsel
Fenerbahçe'nin selameti için bir an önce istifa etmelidir. Yoksa yıldırım demirören beşiktaş'ına döneceğiz.
Fenerbahçe katili. Ersun yanal gibi fenerbahçe düşmanını yeniden camiaya soktu.
Gemileri yakıp Avrupadan men riskine rağmen transfer yapacakmış.
görsel
görsel
yakışıklı adam.

allah sahibine bağışlasın.
Beceriksizin teki. Kafası da zerre çalışmıyor. Bu olduğu sürece fenerden başarı beklemek hayal. Rakibinin iyi topçularını alacağına dışardan travesti kılıklı tipleri alıyor.
yarın küçük emrahlık yaparak söylediği sözü yiyecek adam .
koç holding yönetim kurulu başkan vekili aynı zamanda fenerbahçe spor kulübü başkanıdır.
Beşiktaşlı babasından çok şey öğrenmiş kral.

Ali koç gelince uçacaz amq şampiyonlar ligi şampiyonuyuz ulam ersun yanalla uçalım göklere uçalım ali koç başkan fenerbahçe şampiyon zuhahhaha bu fenerlilerin her fırsatta arşa çıkıp çakılmasına bayılıyorum.
şu an başladı. fb tv canlı!!
fb tv de camiaya sesleniş programında sunucu reklam arası dedi; Ali Koç "o kadar çok reklam oluyor ki sanki biz reklamların arasına giriyoruz" diyerek güldürmüştür.
ersun yanal ı getirmek en iyi icraatı olmuştur.
takım kazanırsa başkan eleştirilmez.
Iyi konuşuyorsun. Kandırılıyormuşuz bu canımı sıkıyor. Ulan Ertem Sener senin sahtekar olduğunu biliyordumdaaaa yuh diyorum beyaz futbolada tekrardan.
''birinci lig demedim'' diyerek akıllara kazınan şahıs.

ne durumlara düşürdün ulan koskoca takımı. pü.
https://twitter.com/Cimbo...tatus/1085659559409012736
görsel
Fenerbahçe yüzünden erken yaşlanacak insan.
bence ali koç’un kulüp yönetmekle ilgili bırak tecrübeyi, en ufak fikri dahi yok. o yüzden hatalarından ders dahi çıkaramıyor. sorunu teşhis edemiyor.

taraftarı bir kere bu kadar dinlemenin manası yok. taraftara bakarak kulüp yönetilmez, taraftar aykut’u istemedi aykut’u gönder, comolli cocu dedi iyi madem cocu gelsin, taraftar gitsin diyor peki o zaman cocu gitsin e ne yapalım koeman iyi gibi o kalsın takımın başında, şimdi taraftar ersun yanal’ı istiyor iyi madem o gelsin. böyle yöneticilik olmaz. sıçarsın hatta sıçmakla kalmaz sıvarsın.
bu adama cidden hiçbir şey demesinler aptal fenerbahçe taraftarı ne istediyse onu yaptı bu taraftarın eseri.

%35 ali koç (Comolli)
%65 fenerbahçe taraftarı
siz siz olun ali koç gibi bir adayıniz olursa iki kere düşünün biz düşünmedik hal ortada.
(img:#1795891)
ali koç>aziz yıldırım*.
görsel
görsel
görsel
Jailson'a ceza vereceğini söylemişti. *
© copyright 2005 - 2026