bugün
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- izmir'in akp'ye geçmesi15
- ispanya'nin terör bitirme formülü17
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita7
- ayrı mutfakların insanları8
- recep tayyip erdoğan31
- gece gece bağırsakla ip atlayan salatalık görmek4
- sözlükteki aktroller8
- tel avive atom bombası atmak3
- vişneli sarma8
- ay diyen erkek5
- fatma betül sayan kaya66
- birini unutmak6
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- istanbul sokaklarında renkli ışıklandırmalar olsun3
- 190 boyunda kaslı ve zengin kadın4
- kabak tatlısı2
- rüyamda elim kadar tarantula gördüm ölüyordum2
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- ekrem imamoğlu'nun suçu ne2
- parmağıma iğne batması4
- sözlüğün vahşi kelebeği4
- israil ulusal güvenlik uzmanı uyardı3
- belçika türkiye maçı saat 21 45 te atv de4
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak3
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı5
- grok2
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- kanatları altına almak2
- birbirine iyi gelmek6
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- cin tarafından özel numaradan aranmak5
- sabahın köründe işe giden ezik7
- sarma8
- napolyon vs atatürk7
- aynı anda 3 kadın sevmek3
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- trump'ın iran açıklaması10
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- yeğenin hitap şekli2
- osmanlı pilavı3
- göz kanlanması11
- 2 ekim 2026 fransa italya maçı2
- arkadaşlar yavaş yazın beğenmekten yoruldum2
- 2 ekim 2026 güney kıbrıs ermenistan maçı2
- albea var mı abi düşük kilometreli12
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- yasin kol'un gözaltına alınması6
ifşa olmuş diyollaaa.
Jimmy kesin görmüştür.
Jimmy kesin görmüştür.
genç yaşta gelen şöhret, magazin medyası tarafından sürekli gündeme getirilme sonuç olarak ekranlara itelenen bir magazin figürü. her geçen gün batağa saplandığını düşünüyorum. allah korusun ama bende genç yaşta uyuşturucudan falan gitmesinden korkuyorum. umarım ailesi gereken önlemleri alıyordur.
ifşasını gördüm çok benziyor o mudur değil midir bilmem.. günahını almayalım durduk yere..
link atacaklar yeşillendirsin ifşasını.
ifşası çıktığı söyleniyor. Doğruysa amı götü hep görünüyor
görsel
Ben başta o değildir dedim de twerk yapma şekli aynı. Eğer videodaki kişi kendisiyse bakire değil hatta anal seks bile denemiş olabilir.
görsel
Ben başta o değildir dedim de twerk yapma şekli aynı. Eğer videodaki kişi kendisiyse bakire değil hatta anal seks bile denemiş olabilir.
Videosu yok fekat fotosu vardır..
H o t. Yazan..
H o t. Yazan..
zaman zaman hor gördüğüm, sonra yaşını ve 3 sene içerisinde geldiği noktayı göz önünde bulundurduğumda beyninin kulaklarından akmasını normal karşıladığım şarkıcı.
milletin kafasında 40 tane tilki dolaşırken sözlük erkeklerinin kafasında sadece aleyna tilki dolaşıyor.
Gitgide çirkinleşmektedir.
Röportajlarda konuşmasa sadece şarkısını söylese o kadarda linç yiyen biri olmayabilirdi diye düşündüğüm genç sanatçı.
Cahil ama para onda.
Efsane sanatçı ve çok güzel.
şeymaya benzemiş bu da.
güzel değil. seven erkek içindeki pedofili dürtüsüyle seviyor. yüzü, hareketleri çocuk gibi sapık mısınız kardeşim.
ses eğitiminden ziyade, iletişim/ahlak/kültür derslerine ağırlık vermesi gereken şarkıcı.
o bir sanatçı değil bir simge artık müzik yapabilmeniz için yeteneğe ihtiyacınız yok çünkü müzik yapmak artık zor bir iş değil internet kafede oturup iki program indirsen bile elektro veya pop yapabiliyorsun org veya drumlara ihtiyacın yok tuş atıyorsun basınca nota çıkarıyor tizlik derecesini bile ayarlayabiliyorsun iyi kavradıysan çok güzel vaporwave veya synthwave müzikler yapabilirsin aç youtube da örnekleri var şimdi gelelim vokal performansına onuda bilgisayarda bir güzel allayıp pullayıp editleyebiliyorsun bu yüzden playback ihtiyacı duyuyor kız şarkı söyleyemiyor onun tek derdi insanları rahatsız edip gündeme gelmek işte bu ona bu yüzden bir sürü para döküyorlar o şarkı söyledikçe insanların sinirlerini bozdukça müzik şirketleri haber kanalları cukkaları indiriyor eskiden böyle değildi ben dee snider, ronnie james dio, ozzy osbourne, don dokken, axl rose, kim wilde, joan jett, lita ford vb dinleyerek büyüdüm hepsi uçuk insanlardı ama harikaydılar birer müzisyendiler gerçek sanatçılardı o zamanlarda hile hurda dönmüyordu bilgisayar yoktu bilgisayar geldi sanat bitti bilgisayardan önce sanat vardı kim ne derse desin modern pop sanat değildir.
uzun süredir seksi fotoğraf paylaşmıyor.
başına bir iş mi geldi acaba.
başına bir iş mi geldi acaba.
(video artık mevcut değil)
kurnaz tilkinin kız kardeşidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar