bugün

/20
bu boynuzlanma bana yetmedi, daha fazla boynuz yemek istiyorum, ben boynuz fetiştiyim anlamına gelmektedir. hele erkek ise kendisi ayrıyetten gavattır.
daha büyük bir aldatma bekliyor veya planlıyodur.
Tekrar aynı şeyleri yaşamaya sebebtir.
stepne olmayı kabullenmektir.
kaybetmenin en kötüsüdür;

1 aldatılmışsın. kayıp 1

2 affetmişsin. kayıp 2

3 ayrılmayıp değer vermişsin. kayıp 3

4 sahip olman gereken değeri alamamışsın. kayıp 4

5 bir yenisi ihtimalinide göze almışsın. kayıp 5

6 aldatanıda tanıyorsan veya öğrendiysen. kayıp 6
olan yine affeden kişiye olur. güven duygusunun sikilip atıldığını görmezden gelmek ve salak yerine konduğunu bilerek yaşamanın sıkıntısını kafasından atmaya çalışması kendisini oldukça yoracaktır. sonu gelmeyen paranoyalar da cabası.
"yar, bokunda boncuk var" demiş kadar olursunuz.
niye düzüşürken beni mi düşünmüş ne diye affedilsin * diye söylenesi gelmektedir insanın.
insanın kati surette içine sinmeyerek, belki de bir çıkarı olduğu için, ama ileride tekrar aldatılabileceğini de kabullenerek verdiği karardır.
olmazdır. aldatan bedelini ödesindir.
- beni affet..
+ orospu orospuu orospu..
- inan ben çok ühühühühüh..
+ orospu orospu orospu..
- nolur canım çok yanıyor zatenn..
+ orospu orospu..
- ben gidiyorum o zaman??!!
+ orospu orospu..
- adama inme indi naptım ben naptım allamm ühühühühühü..
+ orospu orospu..
bile bile lades demektir. *
tekrar aldatılmayı kabul etmektir.
affettikten sonra yine yapacağına emin olabilirsiniz.
kimle aldatsam lan simdi bunu diyerekten gerçekleştirilen eylemdir.
kendi kendine kaşınan bay/bayan kişidir.
aldatan sevgili hiç bir zaman affedilmez. yeterince pişman olur, affedildiğini düşünür, öylede gözükür. ama gün gelir o acı gercek aldatan sevgilinin yüzüne en agır sekilde vurulur. olay acıdır. her iki taraf icinde cok acıdır. aldatılan sever, o kadar cok sever ki aldatıldıgını biran için unutup affeder. ama sonra yine hatırlar.
bu durumu en iyi anlatan lityum'un ' yalan olsa da' şarkısıdır.
geniş mide ister vesselam.

dip not: bir kere aldatan devamlı aldatır.
affedip sonra onu aldatmak olabilir bunu yapan insanın amacı.
-peki ne olursa ayrılırsın? sorusunu sormaya neden olacak durum.
su soruyu akıllara getirecek eylem;

peki ama o kişiyi affederken bulanan mideyi kim düzeltecek...
(bkz: kandığınız yerden devam etmek)
götlüktür.
Öç alma planları dahilinde yapıldığı zaman mubah sayılabilecek eylemdir.
buradan ahkam kesmeye benzemedigi icin yapilabilirligi gayet mümkün olan durumdur.

oyle cok seversin ki, oyle kördür ki gözlerin, zaten yapmam dediğin bir cok seyi yapmissin, sen olmaktan cikmissindir. bunu yaşamayan her hatun ya da er kisi 'aldatırsa biter' kesinligiyle konuşur, dogrusu budur ama kazın ayağı öyle değildir. söylediği her seye inanırsın cunku inanmak istersin. kaybedeceğini anladığın an, ne olursa olsun dersin ama gercek hic su altında kalmaz, her daim görürsün ucunu. o aldatmış, sen aldatilmissindir, bir süre sonra mutlaka ki bitecektir.
© copyright 2005 - 2026