bugün

/20
ağzınıza bir daha sıçılacağının göstergesidir.gerzekliğinize doymayın.afiyet olsun.
kişiliksiz bir insanın yapabileceği eylem.

neden kişiliksiz, neden bu kadar sertim?

birini sevmişsin, inanmışsın, onun da seni sevdiğini düşünmüssün ki biraradasınız. o gitmiş seni başka birisiyle aldatmış, yani seni sevdiğini inkar etmiş. bunu inkar eden biri nasıl affedilir a dostlar?

sevgi mevgi demeyin bana, kandırmayın beni de kendinizi de. kalp lan, en önemli organın. kalbine zarar veren birine nasıl ikinci bir şans verirsin? kişilsiz işte, kişiliksiz. tüh kalıbına.
gururunu hiçe saymaktır. affeden kişinin sevgisinin büyüklüğünü değil,kendisinin ne kadar zayıf olduğunu gösterir.
yapılmaması gerekendir.zira huylu huyundan vazgeçmez.
genellikle kadınlara has bir özelliktir. kadınların affetmek için hep bir sebepleri olur. zira, affetmek yiğitliğin şanındandır.
başıma gelen olay. acı verdi, veriyor.

geçen hafta bana tüm gerçekleri anlattıktan sonra her şeyi bitrimiştir ancak attığı mesajla tekrardan başlama kararı almıştık, yapamadık, olmadı. kaldıramadım ihaneti.

affetmeyi denemek dahi büyük bir hatadır. giden gitmiştir. eğer siz dürüstseniz bunu bilin ki; karşı taraf sizi olur da hatırlarsa, dürüstlüğünüzle hatırlanacaksınız. kaybeden o olmuştur diyip, yolunuza devam etmek en mantıklısıdır.
herkesin yapamayacağı bir kabulleniştir. çoğunluk, "af" kelimesini bile duymak istemez.

şarkıdaki gibi;

kanatlanip uçsan, o kuşu da tutsan,
kafesini açsan da beni aldattın
bana gözün gibi baksan, el üstünde tutsan
bana dost bile olsan da beni aldattın
beni aldattın.
affetmek ve affetmek arasında fark vardır.

ben mesela aldatıldım. ama affettim. ama geri dönmedim, aramadım, hatta kız kardeşime bir şeyler söylemiş cevap bile vermedim. ama bir intikam almamaya ya da kin gütmemeye karar verdim. sonuçta bir hata yapmış, olmuş bitmiş. hepimizin hayatında var hatalar. affedeceksin. ama geri dönüp hiçbir şey olmamış gibi davranmak bana göre de yanlış.
devamında yeniden aldatılması olasıdır..Yapılmamalıdır suçunu bile bile yapmıştır.imkan doğrultusunda yapılabiliyorsa fsm'den sarkıtılmalıdır aldatan..
düpedüz ahmaklıktır.aldatmayı affetmek bi kez daha aldatılmaya izin vermektir.
yeniden aldatılmak için gerekli koşulu sağlamak demektir. kimisi yeniden aldatılır, kimisi de hırs yapmıştır bu sefer kendi aldatıcak, öç alıcaktır.
eski sevgilinin değişebileceğini düşünmektir.. değişmiştir diye kendini kandırırsın, pişman olmuştur diye kendini avutursun yoksa niye geri dönsün ki dersin, daha sonraları eğer affetseydim neler olacaktı diye merak etmektense keşke affetmeseydim derim daha iyi dersin, herkesin 2. şansı hakettiğini düşündüğün için 2. bir şans daha vereyim dersin.. tekrar denersiniz ama bu sefer sevgi sözcüğü biraz hissizleşmiştir.. sonra seni yine aldatır bu sefer hiç değilse için rahatlar çünkü değişip değişmediğini, her şeyi göze almanın değip değmeyeceğini öğrenmişsindir.. aldatılmanın verdiği hüzünle karşındakinin hiç bir şeye değmeyeceğini görmenin iç rahatlatmasıyla karışık duygularla sonlanır bu eylem.. *

edit: aldatmak derken cinsel ilişki olarak kısıtlamamak gerekir diye düşünmekteyim..
içerik bulunamadı.
düşük karakterli bi insanın yapabileceği hede.
(bkz: yazar burda büyük konuşuyor)
gerçekten sevmiş bi insan aşkından ölse de mahvolsa da öleceğini de bilse bunu yapamaz.
(bkz: at o eski anıları çöpe)
enseye şaplak, göte parmak ilişkinin cilvesidir.
gelecek aldatılmalara kombine bilet tahsis etmektir.
Akabinde, insanın içine paranoya ve geleceğe dair güvensizlik tohumları serpilmesi kuvvetle muhtemel eylem.
(bkz: restart game)
insanı kendinden bile soğutan gereksiz bir eylemdir.
akabinde güvensizlikler başlar, kendine ve karşı tarafa. "e bu kız benden daha güzel mi ki?" "demek ki şöyle yapmam, böyle olmam lazım" tarzı kendinize çektirdiğiniz eziyetin yanında bir de "kim aradı?" "kimle mesajlaşıyorsun" "o kız sana neden güldü" "şu kızla neden konuştun ne konuştun" her saat başı "nerdesin, kimlesin" diye bunaltıp ara ara "ne yapıyorum ben ya, böyle bir insan değilim ben." diye kendine kızmak ama yine de bunu engelleyememektir.
olmaz, yanlıştır.
o kadar çok ilgi gördüki, devamı çekildi.
(bkz: affeden sevgiliyi yine yeniden aldatmak)
aşkın bazen geri planda kalması gereken durumlar vardır. işte bu da onlardan bir tanesi. sevgili affedilir ama ihanetin bedeli ona bu ödülü tattırmamalı.
iki taraftan birinin, diğerini aldatması durumunda; aldatılan sevgilinin affedici olmasıdır. lakin, affetmemesi her iki insan açısından daha iyidir. en azından her zaman şüphe ve güvensizlik içinde ilişki yürütmeye çalışarak, stres içinde yaşamazlar.
yapılması gereken en son davranışlardan biridir. çünkü güven sarsılmıştır bir kere. artık hep ya tekrar olursa paranoyasıyla yaşamaktansa hiç affetme gitsin.
kabullenebileceksen başkasını sana tercih edişini, katlanabileceksen bir başkasına dokunduğu elleriyle sana dokunuşlarını, yok sayabileceksen yalanlarını, silebileceksen her söylediği sözde aklından geçecek acabaları, sevebileceksen yeniden hiçbir şey olmamış gibi, unutabileceksen canını ne kadar acıttığını, hepsinden önemlisi o benim diyebileceksen göğsünü gere gere.... neden olmasındır.
erkek için şansın daima olduğu ama bayan tarafı aldattığında başına bir çok olay gelebilecek yüklemler bütünü.
© copyright 2005 - 2026