bugün
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi19
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu22
- kadınınızı çalıştırır mısınız9
- game of thrones taki kerhaneci16
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir5
- dolar isterse 100 olsun38
- yeni parti de bölünebilir10
- stack overflow'un geleceği2
- muris muvazaası2
- nah sana oy17
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- evlenmek6
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- ismet bin gürbüzullah mehdii el fişfişovic mahdum2
- gemini man vs simko33
- fino köpeğine verilebilecek isimler3
- gürcistan göçmenleri13
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- ekrem imamoğlu3
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
- almancıları sevmemek11
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- alparslan kuytul18
- başlık altı yalamaları4
- tavuklu salata2
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- trafik kazası avukatı3
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- melih gökçek5
- savaş olunca türk halkı haklar olunca apo pkk3
- mezarlığa sıfır bina5
- o kız sana bakmaz3
- şarapla kızılcık meze gider mi2
- annen mi ben mi diyen kadın6
- isabela santos2
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- deniz göktaş'a patrascan'dan destek2
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı2
- yılmaz güney3
- ak çomarların cehape argümanı3
- döviz milliyetçisi3
galatasaraydan aldığı paralarla ispanyada isterse migros zincirleri açabilecek futbolcu.
galatasaray spor klübü ile sözleşmesi karşılıklı feshedilmiş futbolcudur.
sozlesmesi feshedilmis. gecmis olsun galatasaraya.
ispanyolların guiza'yla fb'ye, del bousqe ile bjk'ye çakışından sonra gs'yi de unutmayarak türk takımlarına 3.darbesidir.
iyi koydular yani.
iyi koydular yani.
bunu kim hangi mantıkla oynatıyor ben bunu yıllardır çözemiyorum. ne var bu adamda ne katıyor ben mi körum bilemiyorum anlam veremiyorum. oyun kurma yok, top sürme yok bi halt yok kanat özellikli ve bu adam hala top oynuyor bu takımda. sinirlerim bozuluyor bu adamı sahada görünce.
Dünyanın en iyi ülke takımları sıralamasında 1. olan ispanya'nın zamanında 10 numara olan futbolcu. Gs'de aldığı paranın yarısını haketmemiştir. Yerine transfer edilen Alex Telles ten daha karizmatiktir.
zaten agresif olan yapısına birde yeni gelen sol bek telaşı eklenince daha bir gerilmiş izlenimi var.
metin oktay'ın takımından bir an önce kovulması gereken adamdır. yakışmıyor. melo boşuna dövmemiş bu adamı.
fanatik bir galatasaraylı olarak takıma yakıştıramadığım futbolcudur. yıllık 3 buçuk milyon euro ve aldığı maç başı paraları hak etmemektedir.
aldığın paradan tut maçlarda gizli gizli yaptığın faullere kadar yetti yahu.
git oğlum bizden ya.
git oğlum bizden ya.
bu akşam üç kez falan kırmızı kartlık pozisyonu var. bi Siktirsin gitsin istemiyoruz böyle topçu.
zeki top oynayan birisi.
Voleyi iyi çakmış. Her sene yata yata 3-4 milyon euro bir sol kanat için piyango.
Bu yıl 20 maç alsa, sözieşme 1 yıl daha uzuyomuş sanırım.
Bu yıl 20 maç alsa, sözieşme 1 yıl daha uzuyomuş sanırım.
alt yaş gruplarında ispanyolların harika çocuklarındandı. bunu üst düzeye taşıyamadı. lakin ülkemizin teknik taktik yoksunu oyuncularının yanında sol bek oynuyor ve fazla da sırıtmıyor.
eboue , amrabat hatta chedjou dururken hangi şartlarda olursa olsun gönderilmesinin düşünülmesi dahi büyük hatadır.Takımda aklıyla futbol oynayan 1-2 futbolcudan biridir.
gitti gidiyor. sonunda galiba alacakları kapanarak gönderilecek. dolayısıyla telles'i 6 değil de 7.5 milyon euro'ya almış gibi olacağız. aldığını verdiğini de bi kenara yazarsan sırf ziyan.
arda'nın canı sağolsun.
arda'nın canı sağolsun.
amrabat, aydın, emre çolak bu üçünü toplasan şu adamın yaptığını yaptıramazsın. vücudu artık iyice geriledi ama hala daha faydalı üçünden de. dinamik olabilse o yetenekler ve o profesyonellikle harbiden tozunu attırırdı. solbek'e yakışıyor adam.
caner den sonra en iyi devşirme sol.
saçlarınıda kestirince delikanlı gibi olmuştur. istikrarlıdır.
galatasarayda en sevdiğim oyunculardan. Satılmasına karşıyım. Adam her maçta üstüne düşeni yapiyo, ha defansif yönü biraz problem ama futbolu ve tekniğiyle gönlümüzde yeri var. Amrabat, dany gibi adamlar dururken bu adamı yollamak ayıp olur.
hakan unsal, ergun penbe vs. gelmeyecekse sayet yollanmamalidir.
galatasaray ın kötü 'oyuncu alma satma politikası'na kurban gidecek olan oyuncu. ancak kolarov gelirse yollanmalı bence.
galatasarayın sol bek futbolcusudur. hakan baltadan daha iyi olduğu kesindir.
seviyorum lan bu adamı. hem oyun zekası hem efendiliği. kanat oyununu mükemmel oynuyor. ara pası atmak nedir çok iyi biliyor. verkaçları mükemmel ve en önemlisi ortaları genel olarak isabetli. şutu da iyidir. tek kötü yanı yıllık ücreti.
schalke - galatasaray maçında umut bulutun son dakikada attığı golden sonra yaptığı uçak sevinci asla unutulmayacak olan, ergün pembe görünümlü galatasarayın hakan ünsaldan sonra gördüğü en iyi sol kanat defansı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar