bugün
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- abberline ın yeni hesabı7
- yilan hikayesindeki kursat5
- 2003 model seymbol alınır mı9
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- bana onu sormayin4
- akp'li birine laf anlatmak3
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis12
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı7
- from gold from dust4
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- fatır suresi 37 ayet2
- yağmur adına yapılmış şarkılar4
- sözlükte yükselen akp fobisi2
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- sözlükte olgun insan var mı4
- 45 gün çaylaklık cezası2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- husiler2
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- kedi2
- ismet biraderin koşturmaya başlaması4
- bir şey söyle14
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi16
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- romanya53
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- kolesterol6
- koca aramiyorum ki3
- 0 0 78
- yağmurdan nefret etmek9
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- düşün ki o bunu okuyor5
- koca arayan sozlukçü3
- 28 eylül dünya kuduz günü2
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- yağmuru romantik bulan tip5
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- fatma betül sayan kaya39
- fatma betülleri doyurmak5
- sevgiliden duyulan en acı cümle3
- dünya60
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
sabah uykumuzun en tatlı yerinde çalmaya başlayan modifiyeli şahinin alarm sesidir. ihtimal yanından kedi geçmiştir. arkadaş böyle bir ses olamaz. insanın beynine işliyor. muhtemelen sahibi duymuyor. ama ben çıldırmak üzereyim. zaten hava sıcak, şimdi uyuyabiliyorum. artık oda mümkün değil.
kent hayatının bedelleri bunlar.
kent hayatının bedelleri bunlar.
dünyanın en kötü, en çekilmez sesidir. aynı sesi, melodiyi ya da müziği nerede duyarsanız duyun aynı tepkiyi verir vücut istem dışı olarak. *
küçükken arabanın alarm sesini duymak için tekerlerine vurulup kaçılırdı şimdi bu ses baş ağrısı yapıyor.
5 dakika daha derken yarım saat ertelenmeye mahkum ses.
Kesinlikle sevdiğiniz şarkıyı yapmamanız gereken ses. Şu an farkettim. Müzik dinliyorum adamın bütün şarkıları çalıyor. Birden bütün tüylerim diken diken oldu. Bir küfür etme, söylenme hali aldı. Allah allah noluyor derken farkettim ki iki yıl önceki alarm zil sesi. Nasıl değiştireceğimi şaşırdım.
herkesin bildiği üzere çok sinir bozucu bir ses ve ertele ertele anca kalkabildiğimiz bir ses. birde videosu şöyle güzel bir videosu var.
https://www.youtube.com/watch?v=vN83DfmH9Tw
https://www.youtube.com/watch?v=vN83DfmH9Tw
Uyandırmaması mumkun olmaya bır alarm sesı olarak mehter marsı secılebılır.
yıllardır duyup yerimden sıçramama neden olan ses, öyle ki yıllar sonrasında refleks olarak nerede bir alarm sesi duysam irkilirim.
sıçrayarak uyandırır.
bunca yıllık insanım , alt katımızdaki 2 oda arkadaşı kadar manyak alarm sesleri olanını görmedim , birinin alarmı aynen şu şekilde çalıyor
'sneijder , sneijder , burak top istiyor , sneijder , sneijder , sneijdeeeeeeeeer muhteşem bir gol daha wesley sneijder'in gecesi türk telekom arena'da...'
bilmeyenler için sneijder'in fenerbahçe'ye attığı 2.golde spikerin söylediği cümleler bunlar , oda arkadaşı da hasta beşiktaşlı herhalde onunki de şöyle
'sergen bülent yan yana , sergen bülent , sergen yanında tümer var , tümer'e doğru , açıyı kaybetti , tümer topu aldı sergen ve goooooooooooooooolllll , goool , goooll , goooll , sergen attı , sergen attı şampiyonluk geldi...'
bu da bilmeyenler için ilgili golün linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=cjBV1IF8KxY
olum her sabah gülüyorum lan bunlara , adamlar bunlarla uyanıyorlar amk nasıl bir hastalıksa bunlarınki çözemedim valla
'sneijder , sneijder , burak top istiyor , sneijder , sneijder , sneijdeeeeeeeeer muhteşem bir gol daha wesley sneijder'in gecesi türk telekom arena'da...'
bilmeyenler için sneijder'in fenerbahçe'ye attığı 2.golde spikerin söylediği cümleler bunlar , oda arkadaşı da hasta beşiktaşlı herhalde onunki de şöyle
'sergen bülent yan yana , sergen bülent , sergen yanında tümer var , tümer'e doğru , açıyı kaybetti , tümer topu aldı sergen ve goooooooooooooooolllll , goool , goooll , goooll , sergen attı , sergen attı şampiyonluk geldi...'
bu da bilmeyenler için ilgili golün linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=cjBV1IF8KxY
olum her sabah gülüyorum lan bunlara , adamlar bunlarla uyanıyorlar amk nasıl bir hastalıksa bunlarınki çözemedim valla
en sevdiğin şarkıyı alarm sesi yapsan şarkıdan soğursun. insanları uykudan eden mecburiyet sistemi.
Şüphesiz tohat elliğidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar