bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- türk düşmanı piçler6
- evrene enerji gönderen müslüman6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi3
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- müslüman vikingler2
- 0 0 713
- osimhensiz galatasaray5
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- claudian clouds33
- atatürk diyor ki2
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- anneanne4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- sözlük kızlarının kekleri24
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sanat2
- rafael leao4
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- okan buruk8
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- salah ne koydu ama2
- kadınlar8
- kuçukuçuokanınçükü2
- yaşanmamışların yası6
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- anın görüntüsü25
- islamda namaz yoktur29
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- cok da abartmaya gerek uok6
sabah uykumuzun en tatlı yerinde çalmaya başlayan modifiyeli şahinin alarm sesidir. ihtimal yanından kedi geçmiştir. arkadaş böyle bir ses olamaz. insanın beynine işliyor. muhtemelen sahibi duymuyor. ama ben çıldırmak üzereyim. zaten hava sıcak, şimdi uyuyabiliyorum. artık oda mümkün değil.
kent hayatının bedelleri bunlar.
kent hayatının bedelleri bunlar.
dünyanın en kötü, en çekilmez sesidir. aynı sesi, melodiyi ya da müziği nerede duyarsanız duyun aynı tepkiyi verir vücut istem dışı olarak. *
küçükken arabanın alarm sesini duymak için tekerlerine vurulup kaçılırdı şimdi bu ses baş ağrısı yapıyor.
5 dakika daha derken yarım saat ertelenmeye mahkum ses.
Kesinlikle sevdiğiniz şarkıyı yapmamanız gereken ses. Şu an farkettim. Müzik dinliyorum adamın bütün şarkıları çalıyor. Birden bütün tüylerim diken diken oldu. Bir küfür etme, söylenme hali aldı. Allah allah noluyor derken farkettim ki iki yıl önceki alarm zil sesi. Nasıl değiştireceğimi şaşırdım.
herkesin bildiği üzere çok sinir bozucu bir ses ve ertele ertele anca kalkabildiğimiz bir ses. birde videosu şöyle güzel bir videosu var.
https://www.youtube.com/watch?v=vN83DfmH9Tw
https://www.youtube.com/watch?v=vN83DfmH9Tw
Uyandırmaması mumkun olmaya bır alarm sesı olarak mehter marsı secılebılır.
yıllardır duyup yerimden sıçramama neden olan ses, öyle ki yıllar sonrasında refleks olarak nerede bir alarm sesi duysam irkilirim.
sıçrayarak uyandırır.
bunca yıllık insanım , alt katımızdaki 2 oda arkadaşı kadar manyak alarm sesleri olanını görmedim , birinin alarmı aynen şu şekilde çalıyor
'sneijder , sneijder , burak top istiyor , sneijder , sneijder , sneijdeeeeeeeeer muhteşem bir gol daha wesley sneijder'in gecesi türk telekom arena'da...'
bilmeyenler için sneijder'in fenerbahçe'ye attığı 2.golde spikerin söylediği cümleler bunlar , oda arkadaşı da hasta beşiktaşlı herhalde onunki de şöyle
'sergen bülent yan yana , sergen bülent , sergen yanında tümer var , tümer'e doğru , açıyı kaybetti , tümer topu aldı sergen ve goooooooooooooooolllll , goool , goooll , goooll , sergen attı , sergen attı şampiyonluk geldi...'
bu da bilmeyenler için ilgili golün linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=cjBV1IF8KxY
olum her sabah gülüyorum lan bunlara , adamlar bunlarla uyanıyorlar amk nasıl bir hastalıksa bunlarınki çözemedim valla
'sneijder , sneijder , burak top istiyor , sneijder , sneijder , sneijdeeeeeeeeer muhteşem bir gol daha wesley sneijder'in gecesi türk telekom arena'da...'
bilmeyenler için sneijder'in fenerbahçe'ye attığı 2.golde spikerin söylediği cümleler bunlar , oda arkadaşı da hasta beşiktaşlı herhalde onunki de şöyle
'sergen bülent yan yana , sergen bülent , sergen yanında tümer var , tümer'e doğru , açıyı kaybetti , tümer topu aldı sergen ve goooooooooooooooolllll , goool , goooll , goooll , sergen attı , sergen attı şampiyonluk geldi...'
bu da bilmeyenler için ilgili golün linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=cjBV1IF8KxY
olum her sabah gülüyorum lan bunlara , adamlar bunlarla uyanıyorlar amk nasıl bir hastalıksa bunlarınki çözemedim valla
en sevdiğin şarkıyı alarm sesi yapsan şarkıdan soğursun. insanları uykudan eden mecburiyet sistemi.
Şüphesiz tohat elliğidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar