bugün
- su bardağında çay içmek10
- insanın düşüncelerinden utanması6
- cenazede gülmek3
- usul adab erkan4
- galiba hamileyim5
- devrimci kız götü3
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı35
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- alttaki yazara bir şey söyle18
- vazektomi3
- bilmiyorum diyebilmek2
- hayvanların konuşmaya başlaması3
- yüksek enflasyon7
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı2
- şükretmeyen insan3
- muhabbet kuşunun insanına boncuk adını koyması3
- geceden balıkla yenilmiş soğan3
- parcalandim toparlanamiyorum322
- beyoğlu nda taksiye çarpan otomobil kazası2
- bol kaşarlı tost3
- insanın yaşamadığı olaydan ders çıkarması2
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- erkek hapşırması2
- ölümsüzlüğün sıkıcı bir şey olması2
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak9
- entry formatına hakim olmayan eski nesil yazar2
- kamyon sürerken dinlenecek şarkılar10
- nefret edilen hitap şekilleri11
- yogartiksen12
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak19
- gece mesajlaşırken uyuya kalan erkek9
- sözlük çeteleri11
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz28
- cuma akşamı etkinlikleri8
- ben bu yazıyı hiç kimseye yazmadım5
- çaylak olunca yan hesaplarla sözlüğe gelen işsiz10
- bi erkek için kütahyadan adanaya gitmek7
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- hangi yazarla çift olursunuz28
- hilafetin türklere faydası16
- cuma akşam eve girip pazartesi sabaha dek çıkmamak9
- gecenin bir körü prezervatif isteyen komşu8
- ucan tekme atan hipopotam45
- kibarhergele14
- moda faciası olan şeyler7
- karton toplayan meric8
- bana onu sormayin22
sabah uykumuzun en tatlı yerinde çalmaya başlayan modifiyeli şahinin alarm sesidir. ihtimal yanından kedi geçmiştir. arkadaş böyle bir ses olamaz. insanın beynine işliyor. muhtemelen sahibi duymuyor. ama ben çıldırmak üzereyim. zaten hava sıcak, şimdi uyuyabiliyorum. artık oda mümkün değil.
kent hayatının bedelleri bunlar.
kent hayatının bedelleri bunlar.
dünyanın en kötü, en çekilmez sesidir. aynı sesi, melodiyi ya da müziği nerede duyarsanız duyun aynı tepkiyi verir vücut istem dışı olarak. *
küçükken arabanın alarm sesini duymak için tekerlerine vurulup kaçılırdı şimdi bu ses baş ağrısı yapıyor.
5 dakika daha derken yarım saat ertelenmeye mahkum ses.
Kesinlikle sevdiğiniz şarkıyı yapmamanız gereken ses. Şu an farkettim. Müzik dinliyorum adamın bütün şarkıları çalıyor. Birden bütün tüylerim diken diken oldu. Bir küfür etme, söylenme hali aldı. Allah allah noluyor derken farkettim ki iki yıl önceki alarm zil sesi. Nasıl değiştireceğimi şaşırdım.
herkesin bildiği üzere çok sinir bozucu bir ses ve ertele ertele anca kalkabildiğimiz bir ses. birde videosu şöyle güzel bir videosu var.
https://www.youtube.com/watch?v=vN83DfmH9Tw
https://www.youtube.com/watch?v=vN83DfmH9Tw
Uyandırmaması mumkun olmaya bır alarm sesı olarak mehter marsı secılebılır.
yıllardır duyup yerimden sıçramama neden olan ses, öyle ki yıllar sonrasında refleks olarak nerede bir alarm sesi duysam irkilirim.
sıçrayarak uyandırır.
bunca yıllık insanım , alt katımızdaki 2 oda arkadaşı kadar manyak alarm sesleri olanını görmedim , birinin alarmı aynen şu şekilde çalıyor
'sneijder , sneijder , burak top istiyor , sneijder , sneijder , sneijdeeeeeeeeer muhteşem bir gol daha wesley sneijder'in gecesi türk telekom arena'da...'
bilmeyenler için sneijder'in fenerbahçe'ye attığı 2.golde spikerin söylediği cümleler bunlar , oda arkadaşı da hasta beşiktaşlı herhalde onunki de şöyle
'sergen bülent yan yana , sergen bülent , sergen yanında tümer var , tümer'e doğru , açıyı kaybetti , tümer topu aldı sergen ve goooooooooooooooolllll , goool , goooll , goooll , sergen attı , sergen attı şampiyonluk geldi...'
bu da bilmeyenler için ilgili golün linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=cjBV1IF8KxY
olum her sabah gülüyorum lan bunlara , adamlar bunlarla uyanıyorlar amk nasıl bir hastalıksa bunlarınki çözemedim valla
'sneijder , sneijder , burak top istiyor , sneijder , sneijder , sneijdeeeeeeeeer muhteşem bir gol daha wesley sneijder'in gecesi türk telekom arena'da...'
bilmeyenler için sneijder'in fenerbahçe'ye attığı 2.golde spikerin söylediği cümleler bunlar , oda arkadaşı da hasta beşiktaşlı herhalde onunki de şöyle
'sergen bülent yan yana , sergen bülent , sergen yanında tümer var , tümer'e doğru , açıyı kaybetti , tümer topu aldı sergen ve goooooooooooooooolllll , goool , goooll , goooll , sergen attı , sergen attı şampiyonluk geldi...'
bu da bilmeyenler için ilgili golün linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=cjBV1IF8KxY
olum her sabah gülüyorum lan bunlara , adamlar bunlarla uyanıyorlar amk nasıl bir hastalıksa bunlarınki çözemedim valla
en sevdiğin şarkıyı alarm sesi yapsan şarkıdan soğursun. insanları uykudan eden mecburiyet sistemi.
Şüphesiz tohat elliğidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar