bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi16
- hastalık havası7
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- burna tuzlu su çekmek5
- çin'e demokrasi gelsin9
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması7
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak4
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir3
- geçmeyen mide bulantısı neyin belirtisidir3
- kopya çekmenin etiği3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- gocu20
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- truesuz sözlük5
- yaran twitter iletileri2
- bastırılmış üzüntü4
- silikon memenin patlaması10
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- fusya semsiyeli yabanci4
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- halil güneşli2
- kale3112'nin evinde yer yatağında kalmak2
- açmanın üzerinde açma yazması4
- iyi dostlar biriktirdim7
- seni terkedeceğim2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- nervio23
- bayram namazı çıkışı3
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- 200 bin lira borç verir misiniz3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- recep tayyip erdoğan27
- rüyada tekrar tekrar böcek görmek3
- aşk karın doyurmaz diyen kız3
- karton toplarken yılan sokması3
- ne dedin ne dedin sen4
- kürt fıkraları6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- columbia2
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- caz dinleyen erkek9
- mgk'dan terörsüz türkiye bildirisi2
- yazarların akşama dair planları9
- pandela5
sevgilinin en az sizin kadar mantıklı olanıdır.
daha az değil, en az sizin kadar olacak.
kararlarındaki doğruluğu fark etmeli ve bazen gidişatı ona bırakabilmelisiniz.
bazen kızlık yapan siz olabilmelisiniz. mantıksız konuşan...
böylece duygusal buhranlar kurduğunuz muazzam ilgi kabuğundan içeri kolay kolay adım atamaz.
böylece, en sınırlı ilişkilerde bile devamlılığı sağlarsınız.
bu yüzden, kardeşlerim,
sevgilinizin aptal olmasına sakın göz yummayın.
aptal birini sevgili diye edinmeyin.
"ben onu yönetirim", "aptal ama güzel" demeyin; sakın ola...
neden törpülemek isteyesiniz ki ömrünüzü?
daha az değil, en az sizin kadar olacak.
kararlarındaki doğruluğu fark etmeli ve bazen gidişatı ona bırakabilmelisiniz.
bazen kızlık yapan siz olabilmelisiniz. mantıksız konuşan...
böylece duygusal buhranlar kurduğunuz muazzam ilgi kabuğundan içeri kolay kolay adım atamaz.
böylece, en sınırlı ilişkilerde bile devamlılığı sağlarsınız.
bu yüzden, kardeşlerim,
sevgilinizin aptal olmasına sakın göz yummayın.
aptal birini sevgili diye edinmeyin.
"ben onu yönetirim", "aptal ama güzel" demeyin; sakın ola...
neden törpülemek isteyesiniz ki ömrünüzü?
gerektiği zaman susmasını bilen sevgilidir.
gerektiği yerde gerektiği gibi davranan ve kendinden ödün vermeyen, karşısındaki kişinin de hayatına saygı duyan sevgilidir.
sizi salaklıklarınızdan kurtaran sevgilidir.
ilişkinin selameti için ne iyi ne kötü sevgilidir. çok akıllı olması problemler yaratabilir. bu yüzden ne diyoruz: sarışın olsun iq'su 50 olsun.
açma kama düğmesi vardır ,hatta arada 15 dakika ellemezseniz uyku moduna bile geçer..
yemekleri , kompakt fırın edasıyla siz ateşi daha görmeden pişirir..yemek hazur olunca dili dışarda , "bey bey yemeeeek" diye bağırmaz , düt düt diye öter..
temizlik işlerini müfettiş gadget misali muhtelif yerlerinden çıkan kollarıyla halleder..cama misal kolu uzar..perdeye desen gene aynı şekilde..öyle "beeyyy gel perdeyi as" muhabbeti olmaz..
akşamları sevişirken (burda biraz sorun olabilir) içine su kaçırırsanız paslanır ama üzülmeyin , "ay şey hazır değilim ,ben senin arkadaşınım , ay ay sevişmem ki ben annem kızar" geyiklerinden iyidir paslanma..zira bu akıllı sevilinin garantisi vardır..
naz düğmesi vardır , ona basınca ertesi sabaha etki etmek suretiyle saçlarını savuran , tripler atan bi sevgili sahibi olursunuz..nazını da niyazını da senin s.... lere hiç gerek yok , düğmeye tekrar basın yeter..
sizi özlemez , salya sümük ağlamaz , sürekli rahatsı etmez , aklından acaba beni seviyo mu soruları geçmez..ama olsun bunları kim ister ki zaten..maksat sevişmek değil mi ama..*
yemekleri , kompakt fırın edasıyla siz ateşi daha görmeden pişirir..yemek hazur olunca dili dışarda , "bey bey yemeeeek" diye bağırmaz , düt düt diye öter..
temizlik işlerini müfettiş gadget misali muhtelif yerlerinden çıkan kollarıyla halleder..cama misal kolu uzar..perdeye desen gene aynı şekilde..öyle "beeyyy gel perdeyi as" muhabbeti olmaz..
akşamları sevişirken (burda biraz sorun olabilir) içine su kaçırırsanız paslanır ama üzülmeyin , "ay şey hazır değilim ,ben senin arkadaşınım , ay ay sevişmem ki ben annem kızar" geyiklerinden iyidir paslanma..zira bu akıllı sevilinin garantisi vardır..
naz düğmesi vardır , ona basınca ertesi sabaha etki etmek suretiyle saçlarını savuran , tripler atan bi sevgili sahibi olursunuz..nazını da niyazını da senin s.... lere hiç gerek yok , düğmeye tekrar basın yeter..
sizi özlemez , salya sümük ağlamaz , sürekli rahatsı etmez , aklından acaba beni seviyo mu soruları geçmez..ama olsun bunları kim ister ki zaten..maksat sevişmek değil mi ama..*
derdinizi anlatmak için çoğu zaman söze gerek kalmayan, bazen gözlerle bazen hareketlerle ne demek istediğimizi anlayabilen sevgilidir. tabii aynı şey karşı taraf için de geçerli olmalıdır.
sokakta beraber yüyürken bile kendinizi kral gibi hissettiren, kendinizle fazlasıyla gurur duymanızı sağlayan...
(bkz: kaybolmayan sakız)
çağrışım değildir de nedir.
çağrışım değildir de nedir.
yaptığı esprilerle ilişkiye farklılık ve heyecan getiren sevgilidir.
- sizin araba ne marka minaharker?
+ bizim araba ferrari ama biz mütevazi insanlarız o yüzden üzerine broadway kasası taktırdık.
- sizin araba ne marka minaharker?
+ bizim araba ferrari ama biz mütevazi insanlarız o yüzden üzerine broadway kasası taktırdık.
Herşeyi sadece sizin bilmediğinizi hatırlatacak ukalalık yapmanıza engel olacak sevgili.
zaman darlığından edinilen sevgili tipidir genelde. iş ve aile hayatındaki yoğunluktan dolayı güzel/yakışıklı karşı cinslerin bol olduğu sosyal mekanlara fazlaca giremediklerinden menzil içindekilerden seçebileceklerinin en iyisini seçerler. bu genelde iş ortamındaki çalışkan ve zeki tiplere isabet eder tam da. gözlüklü olanları da bonuslu dur.
erkekse pek sevilmez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar