1972 istanbul doğumlu tiyatrocudur. Olacak o kadar 'da ilk dönemler set görevlisi olarak çalışmış daha sonra skeçlerde oynamış ve sunuculuğunu yapmıştır.
görsel
görsel

Kafasını çarpıp travma geçirmiş tiyatrocu. Acil şifalar olsun.
youtube kanalı açmış
https://www.youtube.com/c.../UCOYRp36CjUxOaZoR8lGsVkQ
YouTube kanalını rahmetli levent kırca anısına takip ediyorum. Kendisi de kaliteli bir tipleme sanatçısı. Geçen sene Ankara da bir oyunun izledim. Levent Kırca'nın eski ekibi ile çalışıyor.
Çok güzel, samimi bir insan, tiyatrocu. Skeçlerini de izliyorum, eskilerin havası var. Artık halk bunlara gülmüyor. Bunun yerine açıp 3-5 küfür etse, herkes kahkahalara boğulacaktır.
Kendisinin de oynadığı lazkit isimli şaheseri ikinci kez izliyorum. Sırf kardeşime de eziyet olsun diye. Evet ülkede kötü mizah bir yapım var ise bu abiyi içinde görmek olası. Olacak o kadar da şöyle böyleydi demiş insanlar. Orada da bu adam komik değildi. Özellikle Mevlüt usta tiplemesine gülen insanın mizah anlayışı sıfırdır. Kendisi iyi bir insan olabilir ama komik değil. Ne hikmet ise içinde olduğu filmler IMDB üstünden hep aşırı düşük not alıyor. Şaşmıyor. Tesadüf olsa gerek.
(bkz: lazkit)
© copyright 2005 - 2026