/73
an itibariyle atv ekranlarında euro 2008 hakemlerine bok atan spor yorumcusu, eski hakem. yenilince hemen hakemlere saldırma kuralını euro 2008 için de bozmamış. tebriklerimi iletiyorum kendisine. videofon um olsa bağlanıp gösterecem bişeyler.
(bkz: ahmet bakar deivid çakar)
santra isimli programın bugünkü bölümünde kazım kanat'ı evirip çevirmeye başlayan adam. pozisyon anlatacağım diye bi dövmediği kaldı amcayı.
Uçuk için krem pazarlama işine girmeyi düşünen yüce şahsiyet.
Ülkemizde gördüğü doğruları pat diye söyleyebilen insanlara deli, gözüyle bakıldığı için ona; futboldan en çok anlayan delidir, diyebiliriz.
(bkz: ahmet çakır)
16 haziranda rasyonel bir insan olduğunu deklare etmiştir. Allahla Mallahla işim olmaz diyen insan. 16 Hazirandaki çek cumhuriyeti galibiyetinin mistik güçler sayesinde olduğuna inanan spor yorumcusudur aynı zamanda.
açık sözlü olması ile dikkat çeken eski türk hakemidir.
kollerin her tarafı koller olsa, koller olurdu şeklindeki önermesiyle beni derinlere salan adamdır.
sütten ağzı yandığı için çek maçı öncesinde her türlü sonuca uygun tahminde bulunarak eşeğini sağlam kazığa bağlayan hakem eskisi.
"insanların % 80'i fatih terim'den nefret ediyor. bakın sevmiyorum demiyorum, nefret ediyor diyorum" açıklamasıyla yine ortalığı s.kiştirme amaçlı bir iddia ortaya atan eski hakem, yeni salatalık. şahsen kendisiyle ilgili fikir ve düşüncelerimi birebir olarak aktarmak isteyeceğim yegane insan. bakın küfür demedim, fikir dedim.
videofon reklamı yapmaktan başka bir şey yapmıyor şu aralar.
yegeni sinirin teki olan adam. bir insanin burnu bu kadar mi havada olur?
türk halkının duygularını, anatomik yapısını vs.. çok iyi bilerek bunu paraya çeviren ve kendisi hakkında bu kadar konuşulmasını sağlayan zat.
70 milyon tarafindan arkali onlu kina manyagi yapilmasi gereken icimizdeki irlandali.
show business olayına adım atmış eski hakemimiz.Bazı köşe yazarlarınca "Futbolun Hülya Avşar'ı ".
bilgi deryasından içilecek tüm şerbetleri içip tüketmiş havası ve tavırlarıyla sokaktaki ortalama adamdan farksız eski hakem, yeni magazin nesnesi. ismi önündeki unvan ve geçmişi, onu "farklı" kılmaya yetmiyor.
Değişik davranışlarıyla ilgi çeken eski hakemimizidir...
showman'dir.*
an itibari ile fox tv deki şansa bak adlı yarışma programında yarmaktadır, canı sıkılan yazarlara duyurulur.
avrupa futbol şampiyonası finallerinde maç yöneten tek türk hakemi olma özelliğini hala koruyan şahıs.
"Mustafa Hoca hangi kanalda karsima cikmak istiyorsa, BBC,TV5, Rai uno, Rai tre..."
ahmet cakar
ziya Sengul ve Ahmet Çakar Telegol programinda feci kapisirlar, Ahmet Çakar Ziya Sengül'e bir daha 'agabey' sifatini kullanmayacigini iddia eder,
bir hafta sonra :
Ziya agabey, sozunu balla kesiyorum (Ahmet Çakar)
Agzinla kus tutsan.. Ne kusu!? Ejderha tutsan bunlara yaranamazsin (Ahmet Çakar
"bakin mesele laf sokmaksa kimse benden daha iyi laf sokamaz?baslayayim mi laf sokmaya?"
ahmet Çakar: Bugüne kadar Fatih Terim'in yönetimi sırasında 20'ye yakın yabancı alınmış...

Güntekin Onay: Tam sayısı 22...
Ahmet Çakar: Global konuşuyorum ben
telegol programinda...
© copyright 2005 - 2026