bugün

klas yazardır.

nolu girisi ile, ben benden almış, gülmekten karnımı ağrıtmış, sonra yazdığı yazının şaka içermediğini anlamam ile, vayyy anasını dedirtmiş yazardır.
kendisi osmanlinin basina gecmis olan en iyi 6 padisah icinde sayilir hatta ilk uce bile girebilir.Devlet yonetimi ve halkina verdigi onemden bize buyuk onderimizi hatirlatir.
adını 'vahdettin' olarak değiştirse cuk oturur dediğim yazar.
(bkz: atatürk e alenen küfredememek/#9853157)

sevdim bu adamı. aklındakini açık açık söylüyor. akp'lilerin çoğu gibi dolanmıyor yani. en azından dürüst. amacının ne olduğunu belli ediyor.
osmanlıyı yıkıp israili kurdurtan padişahın nikyle yazı yazan yazar.
an itibari ile yazardan yada yandaşından eksiyi yemiş bulunuyorum.
demek ki cuk oturmuş.
aferim bana.
bazı bölücü piçlerin çok sevdiği yazardır .
vahdetti i sevenleri hiç hesaba katmamıştım.

en iyisi yazara fikirlerinden dolayı saygı duymak sanırım.

yolu açık alsun.

herkesin bindiği!!! pardon bildiği kendine.
Onu tanımak için, #9953816 nolu entry yetecektir.
açtığı başlık üstte kalsın diye altına durmadan entry yazan hödö.

(bkz: mustafa kemal gerçeği /@abdulhamit ll)
çok yerinde tespitlere imza atan yedinci nesil klas yazar.
(bkz: abi)
nickinden de belli olan ileri görüşlü yazar.
(bkz: bsg)
ahmet necdet sezer için filan nesli tükenmiş diyor.
8 yıllık bir zafer sarhoşluğu yaşıyor. dilerim sarhoşluğu ona çok zarar vermez. herşeyin sonu var unutmasın.
#9974911 nolu entariyle bu ne abicim, bu ne boyutta bir yobazlık demekten kendimizi almamıza engel olan yazar kişisi. allah akıl fikir versin diliyoruz.
ittihat terakki zürriyetine mensup yazarların hoşlanmadığı yazar. sevilen ve kıymetli bir padişahın nickir.
(bkz: marquise/#10372319)
uçmuş kurban olduğum.
dinci, osmanlıcı ve dolayısıyla cumhuriyetin değerleriyle ters düşen birisi.ama yazsın ya hevesini alsın biraz.
şöyle bir başlıkları alt alta okuma durumuna yansımış :

http://galeri.uludagsozlu.../abdulhamit-ll_104541.jpg
nickini beğendiğim yazar. Umarım ulu hakanın ismini güzel taşır.
bir kendisi bir de rte'yi müslüman sanıyor. diğer herkes dinsiz mınski. rte'yi sevmiyor ve başarısızlığını görüyorsan dinsizsin bu ergene göre.
(bkz: evliyaulllah)
ayrıca yazdıklarından bir film yapıp, en iyi bilim-kurgu dalında oscar'a aday gösterilecek yazardır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026