bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- napolyon'un bir sözü var2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- anlasana2
- lahmacun yiyenlerin kıro olması2
- 13 seçim kaybetmedim5
- topuklu ayakkabı5
- ormanda yürüyüş yapana iaaaahh diye sesler çıkarma2
- 12 günlük bebeğimiz için dua talebi2
- aslan burcunun karakteristik özellikleri2
- nuh tufanı olayı gerçek midir8
- erkeklerin akılsızlıkları5
- mony tontana birader3
- tansiyon ölçme aleti2
- depresyona girmeye karar vermek4
- maden suyu şişesinin 200 ml olması sorunsalı3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- bizim çocuklar başardı6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri5
- berberlere zam gelmesi2
- 26 haziran 2026 abd türkiye maçı2
- erecto bay beylerin birader bey olmaları2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- biraderler kulübü4
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- şu memelere bak6
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba2
- hakan şükür2
- nasipten öte köy yok2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- sana tüm travmalarını unutturacağım diyen erkek2
- montella salağı3
- vincenzo montella14
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- risale-i nur8
- hurdacı geldi4
- ankara mı istanbul mu2
- güne bir şarkı bırak13
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- gumus2
- göbeksiz kadın kalmaması7
- duman oje2
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- sosyal medya4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- sek erkek arabası3
- dakika 1 gol 15
yine nicki yanında yazan entrylerin hiçbirini, donuz butonu sayesinde, okumak zorunda kalmadığı için çok mutlu olan yazar. donuza eklediği yazarlara parmaklarını boşuna yormamalarını tavsiye eder ve köşesine çekilir. haydi öptüm.
Beni donuza ekledi mi diye merak ettiğim yazar.
Ettiysen sağolasın kardeşim.
Ettiysen sağolasın kardeşim.
Futbol başlıklarından tanıdığım gs'yi savunmak için değerini azaltan bir yazar. Ya senin yazmanla fener mi küçülecek gs mi şampiyon olacak. Bi de eksi alınca silip tekrar yazıyon.
artık hayatta olmayan annesini ve köpeğini çok özlemiş yazardır. huzur içerisinde uyusunlar inşallah.
criminal minds hayranı yazar. profil fotoğrafı sürekli aynı.
Severek takip ettiğim bir yazar. Umarım hep yazar.
donuza eklediği değerli yazarların başlığı altına yazdıklarını görmediği için mutlu olmaya devam eden yazar. onlar beni sinir etmek için yazıyor ama yazdıklarının tek harfini bile görmüyorum donuz butonu sayesinde. teşekkürler zall, iyi ki donuz butonunu sözlüğe kazandırdın.
yazıp dursunlar ben göbeğimi hoplata hoplata gülüyorum parmaklarının yorulmasına. hohhohho !
yazıp dursunlar ben göbeğimi hoplata hoplata gülüyorum parmaklarının yorulmasına. hohhohho !
(#32409250) Dido'nun canlı performansı çok kötü. Bildiğin gırtlaklanan tavuk gibi çıkıyor sesi. O hayran olduğun ses, türlü "elek" denen ekipmanların kullanılmasıyla elde edilen mekanik ses, yani Dido'nun sesi değil. Üzgünüm dostum.
niki bana kozmetik markasıymış gibi geliyor.
çok istikrarlı çizgisini hiç bozmayan yazar.
kesin ip var.
kesin ip var.
beni tırollemeye çalışan yazar arkadaşımız.
hımm.
hımm.
donuza eklediği yazarları hala okumayan ve bu durumdan ötürü mutlu olmaya devam eden yazar. teşekkürler zall, iyi ki donuzu getirdin. kafa dinliyoruz sayende reyiz.
kendisine müsaadesi var ise eğer bir soru sormak istiyorum..
bana kırılmayacaksa eğer.. cevap vermek zorunda da değil üstelik..
bana kırılmayacaksa eğer.. cevap vermek zorunda da değil üstelik..
Ağabey yazarlarımızdan.
Nick altıma takdirlerini bırakması şeref vermiş, teşekkürlerimi bırakmak için kendisine doğru koşturmama sebep olmuştur.
Teşekkür ederim Sevgili Abberline.
Sevgi ve selâmla...
Nick altıma takdirlerini bırakması şeref vermiş, teşekkürlerimi bırakmak için kendisine doğru koşturmama sebep olmuştur.
Teşekkür ederim Sevgili Abberline.
Sevgi ve selâmla...
Donuza eklediği değerli yazarlara birkaç hatırlatmada bulunmak için iyi bir zaman olduğunu hisseden yazar.
1-) Şahsımca donuza eklenmeniz hep donuz listesinde kalacağınız anlamına gelmez. Entry ve tavırlarınız zaman zaman incelenmekte, iyileşme sergileyenler listeden çıkmaktadır.
2-) Aksine, tüm rica ve beklentilere rağmen kırıcı çıkışlara devam edenler donuzda kalacaktır.
3-) Donuzdakilerin entrylerini sadece kontrol amacıyla okuyup galerime ekledikleri resimlere bakmıyorum. Yani sinirimi bozamıyorsunuz, tavsiyem boşuna uğraşmamanız...
4-) Saldırılara edep ölçülerinde ama sertçe yanıt verilecektir. Hatırlatılır.
Şimdilik bu kadar... Saygılar...
1-) Şahsımca donuza eklenmeniz hep donuz listesinde kalacağınız anlamına gelmez. Entry ve tavırlarınız zaman zaman incelenmekte, iyileşme sergileyenler listeden çıkmaktadır.
2-) Aksine, tüm rica ve beklentilere rağmen kırıcı çıkışlara devam edenler donuzda kalacaktır.
3-) Donuzdakilerin entrylerini sadece kontrol amacıyla okuyup galerime ekledikleri resimlere bakmıyorum. Yani sinirimi bozamıyorsunuz, tavsiyem boşuna uğraşmamanız...
4-) Saldırılara edep ölçülerinde ama sertçe yanıt verilecektir. Hatırlatılır.
Şimdilik bu kadar... Saygılar...
babası hortumla dövmüş yazar.
Çok sinirli bir yazar. Hemde çok. Bu kin bu öfke nedir.? Bunlar garip şeyler. Evet.
Donuza eklediği yazarlardan ayrıca çay koymalarını rica eden yazar. Bi zahmet çay koyun. içelim.
Edit: hak edene hak ettiğini uygulamaya devam edeceğim. Artık beni kıramayacaksınız. Haberiniz olsun.
Edit: hak edene hak ettiğini uygulamaya devam edeceğim. Artık beni kıramayacaksınız. Haberiniz olsun.
beni donuza eklemesini saygıyla karşıladığım kibar yazar.
futbolu iyi bilen bir galatasaraylı.
donuza eklediği değerli yazarların yazdıklarını görmediği için mutlu olan yazar. çay koyun sevgili donuz listem. çay koyun, içelim !
Tanim yapma ustadi olan yazardir ayrica onerim sozluk kurallarini ogrenme ihtiyaci duyan yazarlarin, entrylerinde mesai harcamasi gerekir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar