bugün

/21
Colgate optik beyaz marka diş macununda bir alana bir bedava diye alınan ürünün son kullanma tarihi geçmiş olması nedeniyle iade ettiğim market . Arkalarında güçlü sermaye sahipleri var ve bakkalın dahi olmadığı semtlerde gidere çoğalıyor.
6 liraya deniz gözlüğü ve şnorkel aldığım market zinciri.

aynı zamanda 6 liraya deniz yatağı da aldım.

hadi hayırlısı.
Bugün taşınabilir şarj aleti aldım ama hadi hayırlısı.
o alman çikolataları kampanyasını kaçırdıktan sonra gördüğüm zaman hüzünlendiğim market.
(bkz: a101 de satılan 399 liralık android telefon)
müşteri hizmetleri telefonu açmaz.
Amcık amcık müzik koymuşlar, kulağım tırmalanıp kapattım amk.
(bkz: a101 deki 189 tl lik windows tablet)
(bkz: a101 deki samsung granda 2 telefon)
turkcell hatlara anlaşmaztan tl yüklemeyen market. Market çalışanı tanıdığım "turkcell bize yavşaklık yaptı" demiştir.
beyaz peyniri güzeldir.
Çalışanlarının analarını siken market.

Haftada 2 gün 14 saat, diğer günler 10 saat çalışıyorsunuz; bir gün off'sunuz o günü de bu yoğun temponun ardından ağrılarınız sızılarınız yüzünden off off çekerek off'larla geçiriyorsunuz, yanına bile yaklaşmayın.
sevdiceğimin evinin olduğu yerde olan minik küçük marketçik.
her bi haltı ordan alırız.
ortaokul mezunu olduğum için beni işe kabul etmemiş market. Maaş sadece 700 liraymış. Asgari ücretten düşük. Resmen sömürü.
Personeli daha güleryüzlü olmalı.
Üst yönetiminde çalışan bir arkadaştan aldığım habere göre; Bugün itibari ile 4500 mağazaya ulaşmıştır, Yıl sonunda türkiyenin en çok mağazasına ( 81 ilde) sahip firması olacağı kesinmiş. Marka ürünleri ucuz satmaya devam ederlerse 10.000 i de görürler diye düşünüyorum. BiM in havasını söndürmüştür. Ayrıca cemaat veya hükümet ile bir bağlantısı olmadığını öğrendiğime sevindiğim mağaza, evimin yanında olduğundan 2 günde bir oradayım. Bozmadan devam ederler inşallah.
Paralel market. Harca harca bitmez.
kaç mağazası olduğunu merak ediyorum . sadece of ta 4 tane var .
hazır mantısına bayıldığım market.

bir de ekler tatlısı güzel.
Cuma namazı saatinde kapalı olan bakkal.

Oraya bir kadın kasiyer koymak çok mu zor acaba?
her hafta en az iki kez küfrettiğim über mal firma.
nerden buldularsa telefonumu mesaj atıp duruyor.
sanki sana kampanya soran oldu.
Bir bim kadar tutmamiş marketler zinciridir.
Bim'den ayrılan yöneticiler tarafından kurulmuş bir marketler zinciridir A101.ismini bir günde 101 şube açılmasından dolayı almıştır.Yani açılımı "açılış 101" şeklindedir.
ucuza sattıkları, kimsenin bilmediği tatsız tuzsuz ürünlerdir.
ev alışverişi için fiyat konusunda migrosla yarışır.

hem kalitesiz hem pahalı.
A101 de bildiğin süper Künefe var. Dışarıda 6-7 lira yerine 2 liraya evde otur ye.
ulan bu adamlardan bir kere kontör yukledim,gunde 50 kere indirim mesajı atıyorlar.
© copyright 2005 - 2026