bugün

türk pop müziğinin en iyi çağıdır bana göre.
burak kut - benimle oynama
(bkz: hadi yine iyisin)
(bkz: kıl tayfun)
ne güzel şarkılardı ama...
bunlardan bihaber olan nesle acıyorum gerçekten...
candan erçetin, mustafa sandal, aşkın nur yengi... bu fırsatla şimdi çoğumuz dinliyoruz ne güzel... teşekkürler *
hepsinde her dinleyişte insanı ilk aşka götüren bir efsun var sanki. okul sıralarındaki, kaçamak bakışmalardaki, belki de defterinize, kitabınıza karaladığınız, sıranıza ilk aşkınız için yazdığınız şarkı sözleri...
hiç unutulmayacak şarkılardır.
(bkz: 90 ların en iyi pop şarkıları)

(bkz: 90 ların türkçe pop müziği)

(bkz: 90 larin sinir eden pop sarkilari)

unutmadan;
(bkz: 90 lar pop)
(bkz: 90 ların türkçe pop müziği)
(bkz: aramaya inanmak)
suat suna-yalan değil
"ateşteyim ateşte ateşte aklım gitti bir kıza işte hayırmı şermi bilmem ama ateşteyim ben ateşte."
acemice hatta bazen absürd * olsa da arnavut kaldırımı gibi çok tatlı şarkıları da bize kazandırmış olan dönem pop akımıdır.
yeri dolmadı hala.rock coverları için (bkz: artı doksan)
hala dinlenendir ve hep dinlenecek olandır.
(bkz: gir kanıma)
şu anda uludağ tv'de yayında olan konsept. eski parçalar eskiler.. izlemek için tıklayınız.
her şarkısı ayrı bir flashback. her mahallede, pencereden sokakları şenlendiren şarkılardı.
"görgü, ahlak" derken 2010 da evimiz hapishane kendimizde mahkum olduk.
tarkanın dişlerinin ayrık olduğu, kenan doğulunun saçlarının uzun olduğu, serdar ortaçın kaşlarının yekpare kaş olduğu müzik akımı. liseliler bilmez.
90 ların en iyi pop şarkıları ile kalitesini her nesilde gösterecek olan poptur.
ara beni öptüm seni seni çok özledim deli gibi.
Pop müziğin zirveye çıktığı yıllardır. Serdar Ortaç, Tarkan, Sertab Erener, Gülay, Burat Kut, Kerim Tekin, Zerrin Özer, Yonca Evcimik gibi şarkıcıların doruğa ulaştığı günlerdi. Hey gidi günler heyy özlüyoruz o günleri.
(bkz: mustafa sandal)
(bkz: doğuş)
evet mustafa sandal'ı unuttum.
pop şarkıların en güzel olduğu yıllardır.
serdar ortaç insanı dışındakilerin kulak tırmalamayan güzel pop müzikleri sunduğu dönemdi.
http://www.youtube.com/wa...mp;v=RFfQ1Vi-kh4&NR=1
© copyright 2005 - 2026