bugün

şu anda üniversite anfilerinde cirit atmaları muhtemel olan şahıslardır. rabbim bir tanesini de gelin olarak anacığıma nasip eylesin. dinimiz amin. (bkz: sözlüğü izdivaç programına çevirmek) (bkz: kendi kendine ayar veren yazar)

ben mi? beni boşver hacı.*
allah çilekeş anama böyle bir gelin nasip eylesin. kendimi düşünüyorsam silik yiyeyim sözlük. (bkz: maksat annem mutlu olsun)
akranım olan hatunlardır.
89 görünümlü bir 86lı olarak kendilerine de selam etmekteyim.
işte öyle.
(bkz: boorphy)
90 lı hatunlardan büyük, 88 li hatunlardan küçüktürler. ebat olarak ne alemdeler bilemeyeceğim tabii.
küçük olduğunu düşündüğüm, gelişmiş olduğunu farkettiğim hatun grubudur.
devrem hatunlardır, öpücüklerimi yolluyorum efenim.
(bkz: tam kıvamında)
giderleri vardır.
benden 1 yaş büyük olan karşı cinsimdir. 90lıdan küçük gösterdiğim için ilgi alanlarında olmadığımın farkına varmakla birlikte onlarada selam ederim mucx.
(bkz: abla deme lazım olur)
aramızda kalsın; amları ve göğüsleri vardır.
şu anda 22. yaşlarında hayatlarını sürdüren kimileri evlenip çoluk çocuğa karışmış, kimileri kariyerinin peşinbe düşmüş, kimileride kitap defter ders notlarıyla ibaret üniversite hayatını sürdürmektedir.
içinde bulunduğum hatun grubudur. bildiğin hatun lan işte. *
2011 itibariyle 22 yaşında olan hatunlardır.
yıl itibariyle artık büyümüş olan hatunlardır. artık sohbet edilebilir, seyahat edilebilir kıvama gelmişlerdir. kime göre diye sorarsan, 86lı olan şahsıma göre. biz eskiden 89luları kardeş diye gezdirirdik.
22 yaşında genç bir kız olsam ve yavşağın teki gelip bana çocuk dese kızmakla kalmaz ebesini de sikerdim. o yüzden haklılar ne yapıyorlarsa.
90 lılara göre daha durgundurlar yatakta. ama 91' liler çok acaiptirler bakın.

(bkz: öyle başlığa böyle entry)
88 ve 90 kuşağının bir etkileşiminden oluşan yerinde duramayan hatun gurubudur. Aranılan model hatunlardır.
her gördüğümde artık abla oldugumu büyüdüğümü hatırlatan hatunlardır.
80 leri ve 90 ları birarada yaşayan son neslin kızlarıdır.

anne ve babaları iyi ayarlamışlar valla helal olsundur. *
MODASI GEÇMiŞ HATUNLARDIR ARTIK 90 MODELLER GÖZDEMiZDiR.
iki memeli hatunlardır. genelde acayip seksi olurlar.
30'a şurda ne kaldı diyebileceğimiz kişilerdir. *
an itibari ile 25 yaşında olan yaşlanıyoruz edasında olan hatunlardır.
© copyright 2005 - 2026