bugün
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi9
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek6
- çocuğa yabancı isimler vermek6
- dekolteli çalışan arayan şirketin iş ilanı3
- aylık 283 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- son 20 yılın en gıcık lafı15
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması7
- dünya kupasında takımları karıştıran spiker2
- havalar da ısındı10
- hep kendini suçlamak12
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- futbol12
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey3
- ona bir şey söyle19
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı3
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- winamp msn messenger half life windows 984
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- 2026 dünya kupası8
- yeni biriyle tanışmak5
- kuran-ı kerim3
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- arkadaşlar bakar mısınız10
- günün şiiri6
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- en iyi süper kahraman dizisi2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
- hangi manifest kızısın10
- yalnız yaşamak12
- hazır mantı6
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- güne bir şarkı bırak6
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- true'ya arkadan sahip olmak15
- mısır2
- belçika2
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- sigarayı tersten yakmak4
- yks'ye öylesine girmek2
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- allah2
- araplaşmış türkler3
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
taksim-kocamustafapaşa otobüs hattı. cerrahpaşa semtine de uğrar.
istanbulun en sevimsiz, en iç karartıcı yerlerinden birini -cerrahpaşa- ; istanbulun en renkli, en hayat dolu yerlerinden birine -taksim- bağlayan otobüstür.
günün her saati hasta,yaşlı ya da hamile bulundurur. birazcık vicdanı olan kimse, kolay kolay oturarak gittiğini hatırlamaz.
günün her saati hasta,yaşlı ya da hamile bulundurur. birazcık vicdanı olan kimse, kolay kolay oturarak gittiğini hatırlamaz.
Kocamustafa ile taksim arası otobus hattı.Taksime renkli ve hayat dolu diye düşünenlerin b*ku yedikleri zaman gelip sıraya girdiği cerrahpaşahastanesininde içinde bulunduğu cerrahpaşadan da geçen otobus hattı.
bursa'da metro-heykel bağını sağlayan besleme hattıdır. metrodan indikten sonra bu otobüse binmek ücretsizdir.
taksimden aksaray metrosuna ulaşmak isteyenler için bulunabilecek en boş ve en sık gelen otobüslerden biri.
sabahları ve akşam iş çıkışlarında ara duraklardan binmenin neredeyse imkansız olduğu iett hattıdır. kocamustafapaşa'dan taksim'e gider.
bursa'da metro(şehreküstü)-heykel-gökdere noktaları arasında mekik dokuyan boi otobüs hattı.
sürekli kullandığım hattır. Kocamustafapaşa'dan başlar. Cerrahpaşa hastahanesinin önüne gelince tıka basa dolar, yusufpaşa'da durunca biraz rahatlar. Taksim'de, otobüs duraklarının en önünde, 83'ün yanında (Topkapı-Taksim) yolculuğu son bulur.
akşam saat 10,30dan sonra karaköyden geçmesi gereken ama geçmeyen ve yolumu en az yarım saat uzatan otobus hattıdır....
bursa'da şehreküstü istasyonu ile heykel arasındaki ulaşımı sağlayan klimalı sarı renkli otobüstür efendim. şehrin bir ucundan öbürüne giden araçlarda klima bulamazsınız ama 10 dakikalık yol giden bu otobüs klimalıdır.
sevgili okulum davutpaşa lisesi yüzünden her gün bindiğim otobüstür. bugün cerrahpaşa durağında her zamanki gibi çoğu insan inmiştir ve bi amcadan bomba espri gelir; "bütün otobüs hasta herhalde." allahtan bi durak sonra indimde kurtuldum.
kocamustafapaşa-taksim otobüsüdür. hemen ilk durakta doldu ama diğer duraklarda çok binen olmadı ve yusufpaşa'da otobüsün yarıdan fazlası indi.
genelde bu otobüs yerine eminönü'ne gideni tercih ediyorum bu aralar.
35 otobüsü daha boş olduğu için daha rahat oluyor. 35c daha önden kalktığı için de daha kalabalık olabilir belki.
Bir anda konuyu başka bir şey zannettim korktum aykolik...
85b lazım napalım 35c yi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar