bugün

bilal kutluap adına kayıtlı plaka.
bir kac ay önce bağdat caddesinde hakan bilal kutlualp'in kullandiği siyah bir ferrari'de gördüğüm plaka.
6/8/2008 tarihi itibariyle 2008 model bir Bentley'e ait olan plaka tabi yine sahibi Hakan Bilal Kutlualp.
takıldığı araç markası ve modeli devamlı değişmesine rağmen, sahibinin * hiç değişmediği plaka.

hakan abimizden yakında kel kafasının arkasına dövme yaptırmasını beklemekteyim bu plakayı.
sırf anons edilsin diye, marketlerde, otoparklarda, bağda bahçede, heryerde yanlış park yapmama neden olacak pilaka.
gün itibari 2008 model bir bentley adına kayıtlıdır. yine siyahtır. yine bağcılar tescillidir. ING bank' tan alınan kredi ile alınmıştır.

Plakası: 34FB1907
Markası: BENTLEY
Modeli: 2008
Sahip Belge Tarihi: 06.08.2008
Tescil Birimi: BAĞCILAR
Renk 1: SiYAH
Renk 2: -
Cinsi: OTOMOBiL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: VAR
pek yakında optimus prime'a monte edilecek plaka.

tabiki yine bağcılar tescilli olacaktır. *
mini cooper ımın kıskanılan plakası.

olm kıskandınız da mı eksiliyorsnuz. hayalimle başbaşa bırakın.
bağdat caddesinde num num'un önünde görülmüştür. *
(bkz: 29 fb 1907)
(bkz: 31 hs 1967)
görüldüğü yerde takılı olduğu araba yakılmalıdır.. en azından taşlanmalı.
Türkiye'de pek sevilmeyen araç plakasıdır.alınmıştır da öyle bir plaka bana denk gelmez inşallah denilesidir
bu plakaya sahip aracı bir çok yerde gördüm hem de yukarıda bahsedilen beşiktaş, mecidiyeköy gibi yerler de dahil, fakat herhangi birinin taş attığını veya arabayı yakmaya yeltendiğine şahit olmadım.demek ki neymiş; bol keseden sallamakla olmuyormuş bu işler.
kalbimizin seri nosu.
az önce porche 911 üzerinde gördüğümüz plaka hakan abi yakınlarda anlaşılan .
Gündemdeki Haberler
© copyright 2005 - 2026