bugün

Siz sanıyor musunuz ki asgari ücret yükseliyor diye daha çok eşya alırım falan öyle birşey yok asgari ücret nasıl yükseliyorsa ürünlerde aynı şekilde yükseliyor..
Zamlar Loading...
ev kirası 2000 tl, doğalgaz, elektrik, su, internet faturaları da eklenince 4250 tl pul olup uçacaktır.
Bakalım devlet memurlara da aynı oranda zam yapabilecek mi.
brüt

2 senelik

3900.
380 $ dan 275$ a düşürülen asgari ücret. Hayırlı olsun. Artık asgari geçim indirimi. De yok galiba!
REiS inşallah bundan sonraki ilk ve acil işi fırsatcı kahpelere fiatları geri getittirmektir, yoksa bu rakam bile şimdiden eridi gitti Allah devlete millete zeval vermesin.
ne içirdiniz oğlum erdoğana herif sosyal adaletçi oldu.
müthüş zam.
ekmek kuyruğuna giren koyunlar artık 3 değil 5 ekmek alabilecek.
Asgari ücret az arttı diyen beyaz yakalı salaklar
Siz ayvayı yediniz kardeşim
K.bakmayın
Asgari ücretli mesai eş ve çocuk durumu ile birlikte 5 bin alıcak
Yani en düşük memur maaşı ileaynı para * )))
Sahi Geçen sene aralık ayında 2.825.90 tl ye kaç dolar alınıyordu? Bu sene 4.253 tl ye kaç dolar alınıyor? Şimdi asgari ücret yükselmiş mi oldu?
memura emekliye ne faydası olacak ? alt derecedeki memurun maaşı asgari ücret seviyesine daha da yaklaştı. pek yakında herkes asgari ücretli olacak haberiniz var mı ?

adam kendi doğal oy tabanının sırtını sıvazlıyor. okumuş nitelikli personele zırnık yok.

işte size en kallavisinden popülizm !..
Yılbaşından sonra Maaş 15 bin olsa bile boş alım gücü yerlerde. Aylık 1216 dolar kaybımız var.
olacakları yazalım da imkanı olanlar tedbirini alsın;

yılla beraber işten çıkarmalar başlar. açıklanan asgari ücret ne işçiyi abad eder ne işverenin yaşamasına olanak sağlar. işveren deyince aklınıza sabancı, koç gelmesin hemen. ostim'de 3 işçi çalıştıran adam da işveren.küçük orta boy işletmelerin zaten uzun zamandır bozuk olan sermaye yapısı, belirsiz maliyet, vadeli alacak filan derken bu durumu kaldıramaz, ciddi bir işçi çıkarılması durumu kaçınılmaz..
turizm ve turt dışına ihracat üzerine çalışan firmalar kurtarabilir bir miktar.ama dışındakiler için durum çok vahim. sermayelerini çoktan tükettiler, bankalardan da kaynak bulmaları çok zor.
burdan finans sektörüne sıçrar kriz, bu da iyice derinleşmesi demek zaten..
bankalar, bddk nın görmezden gelmesi sayesinde uzun zamandır batık kredileri yüzdürüyorlar.bakmayın siz rasyolar harikulade, şahane filan hikayelerine..ki doğru olsa bile, bu şartlarda çoğu kredi demin anlattığım üzere geri dönmeyecek, bankalar karşılık ayırmaya mı çalışsın, tahsilata mı..durum iyice boka saracak yani.lan insanları uyaralım diyoruz mutlaka bir dalyarak çıkıp göt göt konuşuyor..yeter aq, size bilgi milgi yok, ne haliniz varsa görün.
en korkulan oldu.
nasıl olsa %50 zam söylemiyle psikolojik ivme kuvvetti ile enflasyon fırlayacak.
Normal şartlarda 1200 TL bir zam yapılması bir ülke için harika fakat şuan ki enflasyon ve zamların karşısında malesef ki herhangi bir kazanç sağlamıyor. Aksine kötü günler yakındır hissiyatı ile devam ediyoruz yolumuza.