bugün

2020'nin son günlerinde artık siyasi partilere güven kalmadı malum. vatandaşın kime oy vereceği merak konusu.

ankete katılmak için:

https://www.strawpoll.me/42351045
çok net mhp. diğer hiçbir partiye hdp ile işbirliği konusunda güvenmiyorum.
boş atmayı düşünüyorum. hiçbiri beni temsil etmiyor. hepsi aynı şeyin laciverdi.
ilginç bir şekilde deva partisi iyi gidiyor. bu arada ben de mhp diyorum. zira vatanımı sokakta bulmadım. demirtaş çıksın diye yırtınanlara benden oy moy yok!
bu sonuçlara göre chp önümüzdeki seçimlerde iktidar, hepimize hayırlı olsun.

görsel
chp'ye oy veren arkadaşlar neye dayanarak oy verdiklerini izah etseler keşke. chp artık atatürk'ün değil kandil'in partisine evrilmiş durumda. üstelik taciz skandallarıyla çalkalanıyor. ideolojik körlük en çok bunlarda var.
CHPye attım gitti.

Çünkü 18 yıldır yöneten siyasal islamcılar dan kurtulmak gerekiyor.
kardeşim ülkeyi siyasal islamcılardan kurtaralım tamam ama pkklıların kucağına atıp daha beter hale sokmayalım. ah şu türkçü turancı ötüken birliği partisi seçime girse bir dakika durmam valla.
vatanımı her şeyden çok sevdiğim için kararsızım. bir partiye düşman olduğum için körü körüne karşıtına oy vermem. daha kötü olacağını bilemem çünkü. o yüzden oy kullanmayı düşünmüyorum.
adalet ve kalkınma partisi. çok bayılmıyorum ama muhalefetin hali ortada. ne zaman hdpkknın kucağından inerlerse o zaman düşünürüz.
Herhangi bir seçeneği işaretleyemediğim ankettir.

a) boş atacağım.
B) oy kullanmayacağım.
C) liboş olmamama rağmen, seçime girerse ldp'ye oy atacağım.
D) Ötüken Birliği partisi seçime girerse ona oy atacağım.

Şu dört seçenekten birini uygulayabilirim. Şu an kararsızım..
Aktrollerin algı kastığı anketlerdir. Atatürkçü, milliyetçi, vatansever vs. isen demokrasi cephesinde birleşeceksin. Güçlünün değil haklının yanında hem de kim olduğuna bakmadan duracaksın.
Genelde ergenlerin yorum yazdığı başlık, yorumlara bakınca çoğu kişi çözüm sürecine, pkknın dağdan davulla zurnayla indirilmesine, ibrahim tatlıses ve şivanperverin megri megri düetine şahit olmamış gibi.
Evet pkknın şakşaklandığı bir dönem oldu. Fakat şu an aynı haltın bin beterini chp yiyor. Yaptıkları da yapacaklarının teminatı.

CHP artık Atatürk'ün partisi falan değil. Hdpyi destekleme ve aklama partisi kimliği kazanmış durumda.
Hdp öne geçmiş durumda. Bu ülkede hdp denen pkk paçavrası parti MHP'den fazla oy alıyorsa bu ülkeyi kapatıp gidelim.

Topunuzun AMK. Gidip Azerbaycan'a yerleşip sizin gibi Türklük alerjili mallardan kurtulacağım. Azerbaycan bizden bin kat daha vatansever.
ecevit zamanı ekmek kuyruğu başlığı altında 21. yüzyıl masalı anlatanlara itibar etmeyiniz. artık devir o devir değil. işte bizi birbirimizden ayıran en büyük mesele bu.
terör örgütünün uşaklığını yapan hdp'yi zaten direkt eliyorum.

onun dışında da hiçbir parti bana yakın gelmiyor.

boş atarım çünkü oy vermeme lüksüm yok.

madem iktidardan memnun değilsin neden muhalefete atmıyorsun diyen sığ beyinlilerle de tartışmam.
la oğlun ne etti bu hdp size. yalandan yere her belediyesine kayyum atanmış zorla susturulmuş bir partiden söz ediyoruz. demirtaş 'seni başkan yaptıracağız' deseydi şuan hapiste olurmuydu. objektif olarak düşünün bir. kime oy veririm şuan kararsızım
Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz yine galiba . Cumhur ittifakindan bir Akp barajı geçebiliyor oda % 10 ile.
Tatava yapmayın ampule basın geçin dediğimdir. Sikildikçe zevke geleceğiz. Sikileceksek beraber sikilelim gerçi milletin umrunda değil ama.