bugün
- gocu bak bi7
- manisada okul saldırısı4
- evliliği ayakta tutan güçler6
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- yanlış yönde yürüdüğünü fark ettiğin an2
- drew barrymore4
- çıplakken buzdolabının kapağını açmak2
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü2
- orta asyadakilerin penis boyu3
- çayı karıştırdıktan sonra kaşığı yalamak2
- kedinin yanında kediyi çekiştirmek2
- umumi tuvalette telefonundan video izleyen insan2
- tavuk pilav yiyen erkek3
- yumurtayı sivri tarafından kıran insan2
- 100tlnin hesabını yapan cimri3
- foşik törklörön liginde birinci amedspor23
- türkler ile moğollar kardeştir18
- motorinin 100 lirayı görmesi5
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra5
- iş arayanların aslında para araması8
- mason greenwood5
- entry girmek için entry girmek2
- tulumba tatlısı7
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı12
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm17
- akp'li tayyar'ın erdoğan'a sıra dayağı çağrısı4
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz16
- z kuşağı3
- musa anter10
- halk tv haberciliği2
- çamaşır makinasını çalışırken izlemek7
- true nickli yazar3
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı2
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- altı nesil boyunca köleliğin ekmeğini yemek2
- yapay zekaya porno aratmak4
- ölümden korkuyor musunuz34
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı30
- claudian clouds43
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- katatespizartmasi3
- game of thrones taki kerhaneci17
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- parcalandim toparlanamiyorum313
- anın görüntüsü26
- hollanda'nın deniz seviyesinin altında bulunması6
- 29 yaşında erkek 40 yaşında kadın evliliği7
- sözlük kızları dertleşiyor14
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- flört uygulamasında match oranı2
sağlıklı mutlu başarılı geçen bir yıl olması dileğiyle.
beşiktaş jim. klb. isimli örgütün en aşırı yenilme rekoru olan 8-0 rezaletini muhtemelen geliştirerek 12-0 falan yenileceği süper bir yıl.
Herkese sağlık , huzur ve mutluluk getirmesini dilediğim yıldır.
Herkesin istediği gibi geçmesini dilediğim yıl. benim dileğim ise insanlığın insan olmayı öğrenmesi.
Hiç bir sikim ifade etmeyen ama milletin polyannaya döndüğü, adına yılbaşı dediği, uğruna içip sıçtığı ama gece 00:00 dan sonra bir bokun da değişmediği, saçma sapan gerizekalıca bir uygulamanın tezahürü. 23:59 da 2017 00:00 da 2018. Ee yani ? Ne değişti ? Ne oldu amk. ? Değdimi ortalığın amına koyduğunuza? 10 dan geriye mal gibi saydınız. Sıfıır diye bağırmaktan götünüzün deliği büyüdü. Ya sonra? Ne değişti lan? He ne değişti amk ? Mantığı çözülemeyen çünkü hiç bir mantığı olmayan sikindirik bir uygulama bu yılbaşı denen bok. insanlar bir anda 31 aralık gecesi gerizekalılaşıyor. En cahilinden en akademik insanına kadar. Üstünde takım elbise kafada simli renkli bi huni ağzında kıvrımlı yaraktan üflemeli bişe. Adam fakültede hoca dekan vs. Sikerim yılbaşısını. Vazgeçin şundan bi bok yok bunda.
Yepyeni bir sayfa. El değmemiş bir olasılıklar zinciri.
Bir şeyler yapmak için, değişim için, başarı için güzel bir başlangıç noktası. ilk gün her zaman değerlidir benim gözümde ve onu en iyi şekilde değerlendirmek yine benim elimde.
Bir şeyler yapmak için, değişim için, başarı için güzel bir başlangıç noktası. ilk gün her zaman değerlidir benim gözümde ve onu en iyi şekilde değerlendirmek yine benim elimde.
insanların anlam verdigi rakamlardan birisi.
Sağlık, mutluluk, huzur, barış ve tüm iyi dileklerle geçmesini temenni ettiğim yıldır.
Özellikle son ayda yaptığı büyük atakla ağzıma gururla sıçan 2017'nin ardından gelen yeni yıl.
Açtım ağzımı bekliyorum bakalım neler getirecek.
Açtım ağzımı bekliyorum bakalım neler getirecek.
Çok büyük doğal afet ve savaşların yaşanacağı sene. Evet.
inanamıyorum gülüyorum sensiz bu seneler nasıl sensiz geçer
ilk gününden bu yana, sanki yeni yıl değilmiş de, bir geçiş yılıymış gibi gelen yıl. sebebini bilmiyorum ama 2019'a daha yakın hissediyormuşum gibi geliyor. zaten 2 sene sonra milenyumun üzerinden 20 yıl geçmiş olacak. son zamanlarda sözlükte 92 doğumlu ve 93 doğumluların yaşlanıldığı söylenmekte. ilk başta hadi lan oradan desem de, tarihe bakınca, yanılan ben olabiliyorum. ama eyvah demeden hayat devam ediyorken, yapılması gerekenleri yapmakta fayda var.
bu yılın ilk gününden beri çeşitli olaylarla sınanıyorum. gücüm kalmadı.
şöyle böyle geçmekte olan doların 1-2 lira değer kazandığı %50'den fazla yobazın da meydana gelmesiyle ülkenin geri dönülemeyecek bir şekilde şarampole istikrarlı adımlarla gittiği bir yıl oluyor. 81 milyon insan var ama insan olabilenlerin sayısı bir eli beş parmağını geçmeyecek sayıda. vahim.
Ne kadar saçma sapan gereksiz bir yıldı bee.
yarısını geçtiğimiz bir yıl oldu.
15 saniye bile sürmez herhalde benimki.
Yavaş yavaş sonuna geldiğimiz yıl. Zaman ne kadar hızlı geçiyor anlayamıyor insan.
eylul'unde ankara'da olduğum yıl. kuğulu park'ta oturuyorum. kafamdan milyon tane cümle geçiyor. bir sürü film karesi, kitap cümlesi, replik dönüyor kafamda. baris bicakci kitapları, vega şarkıları, şiirler. fotoğraf makinesini gökyüzüne kaldırıyorum. inanılmaz bir gökyüzü var. insani konuşmaya, anlatmaya zorlayan bir hava var ankara'da. burada muhatapsiz yaşanmazmis. buraya muhatapsiz da gelinmezmis bunu anlıyorum şu anda. 2018'in son aylarından, beni Ankara'ya bir muhatapla yollamasini, yan yana o bankta oturup hiç konusmadan, gökyüzünün huzuruna dahil olmayı diliyorum.
Onikinci nesille tanışma yılı. (bkz: selam uzaylı biz dostuz)
amk daha dün girdik nereye daha karpuz kesecez.
Ya sen ne gerizekalı bir yılsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar