2012 de kıyamet kopmayacak. kryon öyle diyor.
az zamanımız kaldı ,2 seneye ne sığar yahu, yine de mayaların canı sağolsun en kötüsünden millete malzeme hollywooda ekmek kapısı çıkarttılar
Bu tarihte dünyanın bir foton kuşağına gireceği doğrudur. Yalnızca bunun nasıl olacağını, neler getireceğini, etkilerini bilmiyoruz. Komplocular dötten komplo üretiyorlar ya da 2012 yılında herhangi bir şey olmayacak demekte yanlış. Sadece 2012 olmazsa 2015 diyen hatta tarihi 2023lere kadar taşıyanların söylediklerine itibar etmeyin derim.
20 aralık 2012 gecesi bir cok fındık beyinli tarafından toplu ihtiharlara yol acacagını dusundugum tahmini kıyamettir.
dusunce kanıtlayıcı: daha once de bir ornegi vardı bunun yarın uzaylı istilası olacak denildi ve abd'de 200e yakın kisi intihar etti ki bu soylenti baya da uzun omurlu kactı malum maya takvimi yuzunden. inananı daha fazladır.
e bu 2000yılında milenyuma girerken kopmayacak mıydı dedirten kıyametttir.
Kıyamet kelime anlamı olarak Diriliş günü demektir.
2012 marduk gezegeninin dünyaya en yakın geçeceği dönem,
rivayetlere göre en son dünyaya bu mesafeden geçtiği zaman nuh tufanı ile aynı zamandır.
apaçilerin 2012 ye kadar sayılarını 6 ya katlamasıyla gerçekleşecek olaydır.* Mayalar bunu öngörmüş tabletlere kazımıştı ; ama biz onlara inanmadık. Sonumuz yakındır

(bkz: kaynak götüm)
etnik kürt milliyetçilerinin de katılımıyla, iç savaş şeklinde tezahür edecektir.

(bkz: tebliğ cemaat cihad)
(bkz: yeni başlayanlar için 2011)* *
her 10 senede bir mutlaka bütün dünyayı öldürüyor bu değişik zihniyetliler. en son 2007 de ölecektik şimdi rötar yapmış 2012 ye sarkmış. bakalım gelecek sefere ölüm tarihimizi hangi yıla çevirecekler merak ediyoruz..
(bkz: hani 2000 de kopuyordu ne oldu)
kopsa da kopmasa da bir sürü insanı .öt edecek tahmindir eğer koparsa kopmaz diyenler ,koparmazsa kopar diyenlerin yüzlerinde bir çizgi belirecektir .
fener türkiye kupasını almadan kopmaması gereken kıyamettir. nolur lan alın şu kupayı. iyice alay konusu olduk ak.
ettiğiniz duaların vakti gelmiş, sırat köprüsü için gerekli öğütleri dinlemiş, bu dünyadaki görevlerinizi harfiyen yerine getirmişseniz, başınızı örtmüş kafanızı kaldırmamışsanız geç kalmışsınız demektir. çünkü o güzel dünya gitmiş, aşklar sona ermiş, denizin güzel esintisi kalmamış, arkadaşlarla rakı masası sohbetleri mazide kalmıştır.
merakla beklediğim yıl. sırf şu zırvalık bitsin de kurtulalım diye. yine tabiki zırvalığa inanan tiplerin göt oluşunu izlemek için. bir kere kıyametin kopacağı anı günü yılı bir tanrı bilir. had diyelim insanlar bilebilir. e ne oldu 2000'de? daha gelişmeler olucak ne zaman ki ışınlanma falan çıkar, o zaman zaman yaklaşmıştır. bir de arkadaşla iddiaya girdim kopmucak diye, kopmazsa kazanıcam, koparsa salak benden bir şey alamıcak bunun farkında değil. *
"Mayalar bunu bilecek kadar zekiyse eğer nası soyları kurudu? " sorusunu akıllara getiren sonu boş çıkacak olan beklentidir. Kıyamet tarihini kimsenin bilemeyeceği yeterince açık bir şekilde anlatılmıştır.
koptu geliyor.
en sağ kulvardan gelse bari
http://science.nasa.gov/h...06/10mar_stormwarning.htm
kimin tahmin ettiğini merak ettiğim olay. bu tahmininden sonra,tahminine göre kalan 3 yıllık sürede ne yapmayı planladığını merak ettiğim durum. * *
(bkz: 2012 de kopmam lazim)
(bkz: hedefi bulmam lazim)
gereksiz bir tahmindir.06.06.2006 da kıyamet kopcak diyen bazı ipneler tabi olmadı abi 6 sene sonra kesin kopar ya valla bi 6 sene daha bekliyelim arayışına girmiştir.
gelse de kopsak.
bekleyelim ve görelim.
-hakkı ne oluyo lan.
+abi gecen kıyamet kopacak dedım de ınanmamıstın ya o oluyo...
-hay ..... daha yenı mezun oldum yaaaa.... ne oluoz lan dur... durrrrrr. durrrrrrrrr... duuuuuuuu.
tüyo pek mantıklı gelmedi bana ayrıca kendimi kıyameti canlı izleyecek kadar şanslı hissetmiyorum ben kesin toprak altında kaçak bir link bulurum.