bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin9
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- gece yarısı çalan telefon7
- geceye bir söz bırak3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- reha muhtar25
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bizim delilere bakayım4
- elit olmak için gerekenler13
- gecenin şarkısı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- pazarda su satmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gazlamak2
- ona bir cümle bırak4
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
amd athlon 1000 mhz
256 mb ram
64 mb mx440
20 gb hdd
şeklinde bir bilgisayara sahip olan kişi olabilir. yadırgamayın. (bkz: swh)
256 mb ram
64 mb mx440
20 gb hdd
şeklinde bir bilgisayara sahip olan kişi olabilir. yadırgamayın. (bkz: swh)
nfs high stakes sevdalisi da olabilir.
işini bilendir. vistadan dünya memnun değil ve windows 7 de çok yeni olduğu için açıkları fazla xp professionali tercih ederim ki kullanıyorum da. zaten ram kısıtlı vista kullanamam. windows 7 ye de hızlı diyorlar ama bilişim teknolojileri okuyan biri olarak çok yeni işletim sistemlerini kullanmanızı tavsiye etmem.
her çağda olan tiptir. 2000 lerde hala win98 tip gibidir. alıştımı bırakamaz.
eski bilgisayara windows 7 yükleyerek bilgisayara yazık etmeyecek tiptir.
ayrıca xp de güzel alla alla!
ayrıca xp de güzel alla alla!
512 mb ram ve 1.73 ghz celeron işlemci ile 98 kullanmadığına şükreden tiptir.
windows 7 ve vistanın içler acısı halini bilen ve xp yi " hala " kullanan tiptir. iyi de yapıyordur.
windows 7 yi içler acısı diye nitelendiren insanların kullandığı işletim sistemini kullanan tiptir.
alışmıştır. yeni çıkan oyunlar xp'yi desteklememeye başlayana kadar da xp kullanacaktır.
2006 yılılnda aldığım ve halen kullandığım notebookumun işletim sisteminin win 7 yi kaldırmadığını ve vistanın da en windowsun en dandik üretimi olduğunu bahane ederek vazgeçemeyeceğim ender microsoft şaheserlerinden biri.
günümüz ilerledikçe teknolojide ilerliyor. her geçen gün teknolojide yeni bir adım atılıyor. yeni çıktığında vazgeçilmez bir işletim sistemi olan xp de şimdi yavaş yavaş yerini windows 7 ye bırakıyor (genel olarak). her ne kadar yeni çıkan oyun ve programlar bizi yeni çıkan işletim sistemlerine sürüklesede xp nin yeri ayrıdır. windows 7 çıktı herşeye driver istiyor. ama xp öyle mi? sadece programın ve ya aracın yanında bir cd geldiyse yüklüyorsun ve kolay oluyor. örneğin ben;
windows 7 ilk çıktığında hemen bilgisayarıma yükledim fakat kulaklığım vb. çalışmıoyrdu. hepsine ayrı ayrı driverlar indirdim. şimdi ise windows 7 nin içinde xp mode kullanıyorum ve çok rahatım.
windows 7 ilk çıktığında hemen bilgisayarıma yükledim fakat kulaklığım vb. çalışmıoyrdu. hepsine ayrı ayrı driverlar indirdim. şimdi ise windows 7 nin içinde xp mode kullanıyorum ve çok rahatım.
windows vista'nın yavaşlığını göz önünde bulundurursak, gayet makul davranan bir insandır.
windows 7 beş para etmiyor valla windows 7 mi var derdin var. Xp kullanırım keyfime bakarım. hem daha kolay.
fazla fonksiyon ve gösteriş istemeyen sadece bilgisayarını internet, müzik felan işleri için kullanan kişidir. bunun içinde en iyisi xp dir sanırsam.
lucid lynxle henüz tanışmamış olmayandır.
soğukkanlı insandır. hemen her gördüğü yeniliğe heyecan yapıp atlamaz. olgunlaşıp, güzelleşmesini bekler. bi bekle bakayım adamlar eksiklerini görsünler, service packler hazırlasınlar. vista henüz yeni sayılabilecekken neden windows 7'yi çıkardılar diye sor bi kendine.
ben,şu öve öve bitirmediğiniz windows 7,çalışırken ram e 1-2 gb daha eklemiş gibi bir hızda çalışıyormu? hayır. yani vista o kadar kötüydüki ondan daha az kötü olan windows 7 yi görünce gözünüze külçe altın gibi görünmüş olabilir.ama hala xp en kraldır.
akıllı tiptir. insanların, zevkleri konusunda ne düşündüğü umurunda değildir. seviyor kullanıyordur arkadasım bunun gericilikle, eziklikle ne alakası var?
netbook kullanan tiptir.bazı yeni çıkan netbooklarda bile xp hala mevcuttur.
güncel Önemli Başlıklar