bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kel erkek3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- death2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- sevgiliyle kavga etmek2
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- nur suresi 35 ayet2
- sözlük yazarlarına tavsiye4
Etliğe,sütlüğe bulaşmaz.Girer 2 feysbuk bi sözlük patlatır,sonracıma dötünü kaşıya kaşıya yatağına gider.
edit : allah ın sopası yok ki... xp ye mecbur kaldım amk.
edit : allah ın sopası yok ki... xp ye mecbur kaldım amk.
alışmış, kudurmuştan beterdir lafını doğrulayan tiptir.
Teknolojiden En az yararlanan tip,XP'nin SP3'ünü kullanırlar sanki 1 bölüm atlamışlar gibi.
Beni anlatıyor sanırım.
512 mb ram olan bir bilgisayarın kullanabileceği en yüksek windows xp'dir bu yüzden bu tiplerle dalga geçilmemesi gerekir. kendimden biliyorum.
dünya çapındaki windows işletim sistemi kullanan kurumsal firmaların çoğunda çalışan insanlar bu kategoridedir, çünkü iş bilgisayarlarında xp kuruludur. fiyat/performans optimizasyonu diğer windows işletim sistemlerine göre daha üstün olduğu için bu şekilde bir durum söz konusudur.
etliğe bulaşmayan insan derken sanırım ankara'nın etlik mahallesine bulaşmayan insandan bahsedilen başlık.
(bkz: etliye sütlüye karışmamak)
(bkz: etliye sütlüye karışmamak)
her programı sorgusuz sualsiz açabilen 10 numara bir işletim sistemi. Portable programları çalıştıran tek işletim sistemi.
Bu yüzden "Forever xp".
Bu yüzden "Forever xp".
işletim sisteminden izin istemek zorunda kalmak istemeyen tiptir. ben vista kullanıyorum ve söylemeliyim ki xp forever.
mutluluğundan taviz vermek istemeyen tipdir.
Muhtemelen 2011 yılında da xp kullanacak olan tiptir.
bizim kasiyer arkadaş 250 tl'ye
xp nin orjinal cd sini almış. asla başka kullanmam diyor. lan oğlum windows 7 çıktı. çok süper olmuş diyorum. yok ben 250'i basmışım xp'ye başkası olmaz. ben de allah sana akıl fikir versin diyorum.
xp nin orjinal cd sini almış. asla başka kullanmam diyor. lan oğlum windows 7 çıktı. çok süper olmuş diyorum. yok ben 250'i basmışım xp'ye başkası olmaz. ben de allah sana akıl fikir versin diyorum.
2009 yılında hala xp kullanan teknoloji yoksunu adlı gereksiz başlığın bir başka versiyonu.
vistanın bazı programlarla çakışma yaşamasından ve aşırı otoriter* yapısından sıkılmış insanların, en nadir hata ile karşılaşılan sistemi kullanması kadar doğal birşey yoktur. herkese tavsiye edilir.
edit:sözüm vistaya, windows 7 ye birşey demiyorum şimdilik.
edit:sözüm vistaya, windows 7 ye birşey demiyorum şimdilik.
en alttaki görev çubuğunu kazayla ekranın tepelerine, yanlarına filan getirip düzeltemeyince pc'nin fişini çeken tiptir.
ne yaptığının farkında olan tiptir. vista zulmüne mağruz kalmıştır muhtemelen.
windows 7'nin güzelliklerini keşfedememiş insandır.
--spoiler--
Windows kullanıcıları, Windows 7 ile Windows Vista'ya göre daha hızlı bir deneyim yaşayacaklar. Windows 7 ile kullanıcılar, bilgisayarlarını çok daha hızlı başlatabilecek ve kapatabilecekler. Microsoft'a göre, gelişmiş Görev Çubuğu ile uygulamlar arasında geçiş yapmak bir eğlence hâline dönüşecek; yeni araç çubuğu ile kullanıcıların, programlar ve belgeler arasında daha rahat ve hızlı bir şekilde dolaşmak mümkün olacak.Windows 7 ile yeni Windows Aero özellikleri, temiz bir masaüstü daha az uyarı ekranı anlamına geliyor.
Windows 7'nin sunduğu yüksek sistem güvenilirliği, daha uzun pil ömrü ve daha az uyarı ekranıyla kullanıcılar, zaman verimliliğini artıracaklar. Çok konuşulması beklenen çoklu temas teknolojisi, kullanıcının bilgisayar ekranında yapacağı birkaç parmak dokunuşuyla istediği dosyaya, bilgisayara veya cihaza hızlı biçimde ulaşmasını sağlıyor.
--spoiler--
--spoiler--
Windows kullanıcıları, Windows 7 ile Windows Vista'ya göre daha hızlı bir deneyim yaşayacaklar. Windows 7 ile kullanıcılar, bilgisayarlarını çok daha hızlı başlatabilecek ve kapatabilecekler. Microsoft'a göre, gelişmiş Görev Çubuğu ile uygulamlar arasında geçiş yapmak bir eğlence hâline dönüşecek; yeni araç çubuğu ile kullanıcıların, programlar ve belgeler arasında daha rahat ve hızlı bir şekilde dolaşmak mümkün olacak.Windows 7 ile yeni Windows Aero özellikleri, temiz bir masaüstü daha az uyarı ekranı anlamına geliyor.
Windows 7'nin sunduğu yüksek sistem güvenilirliği, daha uzun pil ömrü ve daha az uyarı ekranıyla kullanıcılar, zaman verimliliğini artıracaklar. Çok konuşulması beklenen çoklu temas teknolojisi, kullanıcının bilgisayar ekranında yapacağı birkaç parmak dokunuşuyla istediği dosyaya, bilgisayara veya cihaza hızlı biçimde ulaşmasını sağlıyor.
--spoiler--
sırf championship manager 01-02 oynamak için bile xp kullanıyor olabilir. bilmeden yargılamayalım lütfen! gelin bu olaylara bir dur... *
pardus'u denemeyerek hala microsoft hegemonyasından kurtulamayandır.
Önemli olan işlevidir.
güncel Önemli Başlıklar