artık resmiyete kavuşmuştur.
görsel
yazık lan. hahahah
(img:#1197258)
2011 senesinden beri her lig bitimi trabzonspor ilk ikiye giremediği için düzenli olarak yapılan ağlama ritüelidir. yazılan entrylere bakıyorum hakikatten bu zihniyetler ülkenin özeti gibiler. kendisini zerrece sevmem yüzlerce defa yazdım 2011 senesinin öncesinden beri istifa etmesini isteyenlerdenim ancak aziz yıldırımın "bana şike yaptın diyorlar. öyle bir şey yok. hem ben şike yaptıysam fenerbahçe için yapmış olmaz mıyım ? neden beni yargılıyorlar da fenerbahçeyi yargılamıyorlar" sözünün bir kesitini alıp bunu kanıt gibi sunan sivri zekalıları mı ararsın.. kupayı kendilerinden "fetö"nün aldığını zanneden yerli einsteinleri mi ararsın. özel yetkili mahkemeler ve savcılar ile bu olayı başlatan fetö zaten. bu davanın tüm savcıları hakimleri fetödan ya tutuklu ya firariler. o senenin maçlarını hep beraber izlediğimiz halde trabzonspor un tüm galibiyetlerini tertemiz fenerbahçenin tüm galibiyetlerini şikeli olarak görenleri mi ararsın..

galatasaraylıya soruyorsun sizi de yendik diye "bir tek bizim maç temizdi diğerleri şikeli" diyor. beşiktaşlıya soruyorsun sizi de yendik diye "bir tek bizim maç temizdi diğerleri şikeli" diyor. trabzonluya soruyorsun kadıköyde kaleye şut atamadınız eze eze yendik neden yenildiniz diye "bir tek bizim maç temizdi diğerleri şikeli" diyor. o sene yendiğimiz ve şike var diyen tüm takımlar aynısını söylüyor. bir siz akıllısınız biz geri zekalıyız dimi. 17 maçın 16 sını şike ile aldınız diyorlar ama sizi de yendik sizde mi sattınız deyince "biz satmayız diğerleri şikeli" diyorlar. ne güzel hayat.
Fettullah sizi de kandırmış. Kupa fenerbahçe spor kulübü müzesinde genç Beratlar.
bu fenerbahçeliler öyle yüzsüz ki anlatmakla anlamazlar.

fetöcü hakimlerin hepsini kulubü üye yapıp halı saha ve tavla partileri yapmışlar. ama trabzonspor fetöcü.

yargıtayın onadığı kararı alt mahkeme bozar. hakimi fenerbahçeli bir fetöcü çıkar. ama fetöcü trabzonspor.

eski as başkanları (bkz: nihat özdemir) televizyon kanalında cemaat mensubu olan 2 buçuk 3 milyon fenerbahçeli var der. ama fetöcü trabzonsporlular olur.

götlerini yaladıkları başkanları (bkz: aziz yıldırım) metristen çıktıktan sonra ben hoca efendi ile konuştum içlerinde bize karşı bir kötülük olmadığını bu olay ile ilgili bir alakalarının olmadığını söylediğini söyler. ama niyeyse trabzonsporlular fetöcüdür.

15 temmuz gecesi bunların renklerini temsil eden bir twitter organizasyonu tankları alkışlamıştır. ama trabzonsporu durmadan da fetöcü ilan ederler.

gittiği 13 mahkeme ve kuruldan şike yapmıştır yaftası yemiş bir kulübün taraftarını hala ikna etmeye çalışmak yersizdir. bu gittiği mahkemelerin hepsinde trabzonsporu da şikayet eden fenerbahçe aynı mahkemelerin hepsinden beraat eden takımımı şike yapmakla suçlar.

fenerbahçelilerde iki şey aramayı bırakalım. (bkz: mantık) ve (bkz: ahlak)

son olarak: şikecisiniz. hırsızsınız. ahlaksızsınız.
aklıma birden bucaspor trabzonspor maçı geldi nedense ts nin arka arkaya goller atması.
görsel alın götünüze sokarsınız parası yetmediği için şike yapamayan (bunu ts yöneticileri söylüyordu) terörist taraftarın takımı.
görsel
iş bu kupanın sezonu. Yanındakiler de şampiyon olmuş takımın futbolcuları.

https://www.tff.org/default.aspx?pageID=1059

Bu da tff sitesi. Artık yeter.
görsel

(bkz: 5 mayıs 1996 trabzonspor fenerbahçe maçı)
bir adet rüya.

ts şikeci görmek istiyorsa aynaya baksın. o sezon buca'ya attıkları golün hesabını versinler önce. buca'nın son dakikalarda beraberlik golünü bulmasından sonra yapılan santra (bu santra esnasında, 1 puana razı olan buca'nın 7 oyuncusu santra çizgisi çevresinde!!!), şişirilen bir adet top, ömründe çalım atamamış umut bulut'un rakip savunmacıları yerlerde sürükleyişi (!!!), yere düşen oyuncunun bir de yerde kafayla müdahale etmeye çalışarak komikleşmesi ve nitekim santradan yaklaşık 8-10 saniye sonra gelen gol.

bu golün hesabını veremeyenler ortalıkta boş boş ahkam kesmesinler bir zahmet!

hatırlamak isterseniz de şöyle alalım sizi: https://www.youtube.com/watch?v=6CE5WRENw3U

2010-2011 sezonu şampiyonu kanırta kanırta fenerbahçe'dir. Nokta!
akp li çonçonların "fetönün arkasına saklanmayın ulan" diye feryat etmesine sebep olmuş goy goydur. ahahahahha bu günüde gördük ya neşem yerine geldi.

görsel

nooldu lan efendileriniz her sıvadığında fetö yabdı fetö yabdı derken alkışlayıp lanet ediyordunuz ? konu fenerbahçe olunca neden zorunuza gidiyor. sizin gibi gebeşleri kendi silahı ile vurmak ne de zevkli oluyormuş. eleman beşiktaşlı anladığım kadarı ile. soruyu bir de ona soralım ; o sezon bize kaça sattınız 2-4 biten maçı ?
Hamsileri kandırmayın inanıyorlar sonra.
buz gibi gerçektir.
trabzonspor taraftarını kendini avuttuğu cümlelerden bir kaçıdır.
yanlıştır. 2011'de 18 maçta 17 galibiyet alan fenerbahçe'nin şampiyonluğu tescillenmiştir.

(bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)