bugün

bu sınava biz de girdik. sonuç eem olduydu. ansızın karşıma çıkan bu başlık beni geçmişe götürdü keşke orda bıraksaydı. uzun hikaye ulan böyle avazın çıktığı kadar bağımak istersin ya çevreyi rahatsız etmek istemiyorum. uzun uzun küfür etmek istersin ama kendine yakıştırmazsın ya o durumdayım. tanımı girmiştik zaten altına istediğimiz gibi sıçarız ne olmuş yani.
ege radyo sinema tv.
(bkz: çok şükür)
şahsen beni tatmin etmiş sonuçlardır. (bkz: uludağ üniversitesi kamu yönetimi)
yeter pampa fazlasında gözümüz yok.
üzen sonuçlardır. "Seneye böyle olmasın." kararı aldıran sonuçlardır. Düşündükçe sinirleri zıplatır. Kötü etkiler.
çukurova üniversitesi diş hekimliği...
kime sorduysam herkesin bir şekilde bir üniversiteye yerleştiği sonuçlardır. anlamadım nasıl iştir. almasına al iyi de ya bitirip ordan çıkınca... tabiki; diplomalı işsiz.**
evlere posta ile yollanmayan sonuçlardır. kazandığınıza dair bilgi direk okula gönderiliyormuş. bizzat ösym merkezine gidilirek öğrenilmiştir. sonra telaşa kapılmayın neden sonuç belgem gelmiyor diye. şahsen ben baya şaşırdım, 5 yılda çok şey değişmiş.
her iki kişiden birinin yerleştirildiği sınav sonucudur.
herkesin 350-360 aralığında puan yaptığı sonuçlardır.

"ulan bir ben mi 308 yaptım diye düşündürür" halbuki sen de 1.3 milyon küsür kişiyi geride bırakmışsındır lakin geride bıraktıklarının arasında hiç sözlük yazarı yoktur demek ki. *
kardeşimi hacettepe elektrik elektronik mühendisliğine yollamış sonuçtur.kendisi hiç memnun değil ama biz ailecek mutluyuz * ayrıca küçüklerin de artık büyümeye başladığını gösteren sonuçlardır *
349,148 puanla ne yazık ki dokuz eylül üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği(ingilizce) bölümünü kazandığımı bildiren ösys sonuçlarıdır.
(bkz: bu ne lan)

edit: eksileyen arkadaşlara hürmetler!!!
(bkz: özyeğin üniversitesi) paralı ötel yöneticiği bölümünün kapanışı 191,tavanı 292 olup,birinci ile sonuncu arasında 101 puan farkla rekorların kırıldırğı son öss sınavıdır..

yüksek puanı olup tercih yapmayanların saçını yolduğu,gelmez diye iÖ yazıp hayalindeki örgüne girilen sınav sonucudur..
arkadaşımın tercihini kendim yapınca ortaya şu dialog çıktı:
-olum ilk tercihine yerleştin lan.
+benim ilk tercihim ne?
-bolu gerede *
+ bolu gerede insanlık nerede?
-&%^'^+&/)&
seneyekaldı üniversitesi kırıkhayal fakültesi zikilesi sistem mühendisliği'ni kazandığımı gösteren sonuçlardır. çok haşhuşum.
Bir nesilin daha kaderini çiktirmiş yerleştirme sonucudur. kazananlara hayırlı,uğurlu olsun kazanamayanlara ise şimdiden kolay gelsin. ha ben ne mi yaptım? Moleküler biyoloji ve genetik zaten kulağa süpersonik geliyor diye yazmıştım bir baktım ki olmuş. Du bakalım...
okul birincisi 7 bin 755 kişiden tam 1468'ının açıkta kaldığı yerleştirmeler vay anasını sayın seyirciler bu nasıl oluyor yahu bunu biri bana açıklasın. ayrıca ikinci öğretim yazıp yerleşip bu parayı nasıl ödeyeceğim diyenlere selamlar ve hürmetler dilerim.
kuzenim paü elektrik elektronik mühendisliğini kazandı. hem de sıralaması geçen yıla göre 7 bin gerideyken. bir tanıdığımsa, paü matematik bölümüne sıralaması 38 bin gerideyken girdi. şaşkınım.
315 puanla tercih yapmadıktan sonra milletin iki yıllıklar için çığlık attığında nerde hata yaptım dedirtten sonuçlardır.
bahçeşehir üniversitesi uluslararası ilişkiler yolunu gösteren sonuçlar. o kadar parayı nerden bulacağım layn.
(bkz: sözlük bana burs ver lan allahsız)
puanımı beğenmeyip seneye denemeyi kafaya koyduğumdan, laf olsun diye de açıköğretim çalışma ekonomisi yazdığımdan, aheste aheste baktığım sonuçtur. oyalanıcaz kardeşim bir yıl daha * tercih yapsaydım da gidiyormusum lan baya yere puanlar da çok düşmüş. ama benim ki feci öznel oldu.

dıdıt: kimisini sevindiren kimisini hüzünlendiren sonuçlardır.
2. dıdıt: ek yerleştirmeden uludağ felsefeye girdim. karışık duygular içerisindeyim sözlük.
gençlerin kaderlerinin belirlendiği sonuçlardır.
2009 öğrenci seçme ve yerleştirme sistemin son aşamasır.
özetlemek gerekirse günün entrylerini;
(bkz: #5797063)
yolova üniversitesi-polimer mühendisliğini kazandığımı belirten sonuçtur. * *
elli yaşında olan ve liseyi dışarıdan bitiren annemin azimle uğraşıp, veteriner olacağını öğrendiğimiz öss sonuçlarıdır.
pek ümitli olmamama rağmen ankara üniversitesi hukuk fakültesine yerleştiğim sonuçtur kendileri. ha bundan sonra n'olacak? asıl mesele bu, değil mi canlar?